Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oho, czarus już dostał podwójną dawkę mocarza, aby jakoś przetrwać ten ciężki dzień. Niech szybko zakładają mu kaftan, bo chłopak coś majaczy o grze wydanej z 15 lat temu.

Ps. Jakim trzeba być ulungien aby w 2017 posiadać x-trupa bez gier. To tak jakby nadal mieć w domu odtwarzacz VHS, nie dość ze guwno rozmazanym, to jeszcze nic na to nie wychodzi.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

e-e, juz 88 na MC :frog: jednak falszywy mesjasz

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

e-e, juz 88 na MC :frog: jednak falszywy mesjasz

...czyli crap na 8. Normalne :dynia:

Opublikowano

chcialbym, żeby Sony czesciej walilo takimi crapami na 8 :banderas: 

Opublikowano

blantman az sie w szafie zatrzasnal zeby zona nie slyszala jak placze

Nie nadal nie płacze i czeka narecenzje xbox magazine, cd action albo true Achievements bo to jedyne którym wierzy :D     

Tak serio to co tylko się cieszyć. Ja chętnie w lato to ogram skoro fajny sandbox. Nadal jednak zerowy hajp i inne gry na premierę mają priorytet.  Yakuza skończona i już do kruka leci. Nioh trzeba przejść i zaraz tormencik. Nie ma czasu na tylko dobre gierki jak w zanadrzu mam genialne. 

Opublikowano

ot solidna poprawna gierka nic wiecej. Nie czuje sie zaskoczony to w koncu GG

Opublikowano

blancik kolejnego tormenta to wspiera na premiere ale nowe ip kupi za pol roku uzywke, co za rak

Opublikowano

No niestety, tylko 5 pkt wiecej niz Halo 5 i Gears 4.

Ale to tylko GG nikt nie oczekiwal wybitnej gry.

Opublikowano

blancik kolejnego tormenta to wspiera na premiere ale nowe ip kupi za pol roku uzywke, co za rak

wspieram studia co tego wsparcie potrzebują. Horizon i tak się sprzeda. Janusze nioha czy yakuze nawet nie ruszyli tak samo nie kupią tormenta. Horizona kupi każdy janusz playstation na premierę. Dla nich to pierwsza premiera tego roku warta zagrania. 

Opublikowano

Jakby był taki Horizon na XOne to byś leciał trzepocząc uszami.

Opublikowano

roznica jest taka ze w Halo i Gearsy gra sie latami, a Horizon to typowy  tytul  pod  sonowca wyscigowca o ktorym za rok nikt ne bedzie pamietal.

wypominanie  gearsow i halo najlepiej o tym swiadczy

Opublikowano

Na 52 recki na meta 39 ma 90 i więcej. Dwie 70 i jedna 50.

Opublikowano

roznica jest taka ze w Halo i Gearsy gra sie latami, a Horizon to typowy tytul pod sonowca wyscigowca o ktorym za rok nikt ne bedzie pamietal.

wypominanie gearsow i halo najlepiej o tym swiadczy

Fakt, w halo i gearsy sie gra latami, ale tylko dlatego ze nic innego nie ma :kaz:

Opublikowano

tak jak pobiegłem po halo wars :D  ? 

Opublikowano

roznica jest taka ze w Halo i Gearsy gra sie latami, a Horizon to typowy  tytul  pod  sonowca wyscigowca o ktorym za rok nikt ne bedzie pamietal.

W Halo i Gearsy gra sie latami, bo co rok wychodzi coś z tych serii...

Opublikowano

Horizon to typowy  tytul  pod  sonowca wyscigowca o ktorym za rok nikt ne bedzie pamietal.

Tak dokladnie, absolutnie zgadzam sie z Pana opinia. Gdyby nie Pan w zyciu bym sobie tego nie uswiadomil. W marcu przyszlego roku powinien np taki God of War wyjsc, taka gra nie wiem czy Pan slyszal, pewnie caly forumek bedzie klaskal posladkami.

Dziekuje za poswiecony Panski czas.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A czy ja napisałem coś o halo wars?

Opublikowano

racja nic lepszego nie ma

Opublikowano

Zasiał we mnie ziarnko niepewności. :/ 

Opublikowano

insynuujesz że kupię wszystko jeżeli wyjdzie na xboxa one :)  Może po prostu z powodu dobrobytu jaki ostatnio nastał mam za dużo gierek i za mało czasu aby bawić się w generyczny sandboks?  

Wiesz że nawet mass effect nowy nie generuje u mnie hajpu. Bo jak widzę filmiki z rozgrywki to widzę inkwizycje 2.0. Ja mam przesyt sandboksów i wkurza mnie że z mass effecta robią sandboks.  Za dużo na jesieni tego ograłem i mam dość. 

Opublikowano

insynuujesz że kupię wszystko jeżeli wyjdzie na xboxa one :)  Może po prostu z powodu dobrobytu jaki ostatnio nastał mam za dużo gierek i za mało czasu aby bawić się w generyczny sandboks?  

Wiesz że nawet mass effect nowy nie generuje u mnie hajpu. Bo jak widzę filmiki z rozgrywki to widzę inkwizycje 2.0. Ja mam przesyt sandboksów i wkurza mnie że z mass effecta robią sandboks.  Za dużo na jesieni tego ograłem i mam dość. 

Nic nie insynuuję. Wychodzi gra, w dodatku wygląda że dobra. W formule którą bardzo lubisz patrząc po twoich wpisach na forum czy zakupach growych. No ale kupisz (pipi) wie kiedy bo tak i już. Fuck logic.

Edit: W sumie to nie fuck logic tylko tona blantmanowania żeby tylko usprawiedliwić się przed "nie kupienie" ale inne gówna to na premierę brałeś :) Gratki :)

Edytowane przez Kyo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.