Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Widzę, że Yeti dalej gra w średnią zamiast w gry, ej Yeti wiesz, że jest masa gier, które mają gorszą średnią od U4 a gameplayowo wciągają ją nosem?

Bo kto tak powiedział, dresiarz z Radomia?

Ludzie, fani PS4 tacy jak Zetta, Wett, Bansai? dla nich taka Yakuza taki Nioh wciąga dupą to Twoje obesrane U4 ze średnią 90+ czaisz typie? czy mam Ci to narysować? :pawel:

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

A nimby kto to ten zetta, czy bansai? Jakieś wyrocznie growe z jednym słusznym gustem? Odstaw te narkotyki typie.

Podałem przykłady z tego forum, normalnych graczy, rozumiem, że wet_willy to już niby ktoś jest skoro go nie wymieniłeś.

Na Twoim MC, U4 user score ma 7.9 więc jest coś na rzeczy, czy ta cyferka już Ci się nie podoba?

Rozumiem, że dauny z growych portali to wyrocznia xD

Yeti ale w leb sie (pipi)nij z tymi twoimi kapslami dostosowanymi do twego manual'a i poziomu inteligencji.

Pomijajac manuala przy takim BB, DS czy Nioh to ty nawet kuropsa z TLG ogarnac nie potrafiles :obama:

A tak w ogole to tak ci juz na leb siadlo ze juz swoj urojony niebieski oboz atakujesz?

Opublikowano

YETI xD

Klap Teoretyk. Jak zejdzie z berla Jaroslawa i dobrze o(pipi)i Antkowi to wchodzi na forumek konsolowy i (pipi)i jakies farmazony ktore mu slina na jezyk przyniesie z wstrzasnietego napierdalaniem mlota 100 metrow pod ziemia mozgu.

Ogolnie (pipi) nas obchodzi twoje zdanie.

btw jak tam SFV typie?

Opublikowano

Yeti i ex4ct to jakby z jednej dupy wyszli, pisza jakies najwieksze (pipi)y, ktore czyta sie z jedna reka zakrywajaca polowe twarzy i potem uwazaja, ze odwali kawal dobrej roboty bo nikt nie jest w stanie doczytac ich zadnego posta do konca, bo kazdy jest o tym samym tylko innymi slowami.

Kazdy post yetiego to cos w stylu:

A kuurwaa zielone robactwo, ms nie istnieje tylko PLEJSTESZYYYN, TYLE GIER W KTORE NIE GRAM

a ex4cta:

Kuurwaa trzeci rok gram w drivecluba taka skillowa gra warto bylo kupic plejstejszyn bo driveclub taka dobra gra, ze juz w nic innego nie musze grac

Niektorzy to naprawde maja ciekawe cele w zyciu

Opublikowano

Yeti a jakie to ma znaczenie? graj sobie dalej w tą średnią, tłumacz sobie, że te cyferki mówią wszystko na temat danej gry a na pewno więcej niż prawdziwi gracze na tym forum.

Byle zbiór recenzji od randomów (Recenzji. Nie samych cyferek) jest dla mnie lepszym wyznacznikiem, niż debilizmy niektorych "prawdziwych graczy z forum' typu; "Ja nie lubię gierki x, y i z, więc mamy tak samo choyowo", albo "Un guwno, ale QB super gejming. 9/10 kurwo" xd

pozdro z fartem

Tacy sami ludzie jak my robią te recenzje, niczym się (pipi) nie różnią od nas, mogą być takimi samymi fanbojami jak Yeti.

Daleko szukać nie trzeba polecam ppe.pl

pozdro z fartem

Opierać się na User Score xD

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-4-a-thiefs-end/user-reviews?sort-by=score&num_items=100&page=14

Wśród ocen graczy znajdują się także 0/10 i 1/10, czyli to zwykły trolling.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Oceny niektorych recenzentow to tez czysty trolling, jak np w wypadu GTA 5 co same dychy daja. Srednia MC prawie 100, user score w okolicach 80 czyli z duzo wiekszym sensem.

Uncharted to samo ponad 90mc, user score 80.

Wiedzmin 3 mc 92, user score 92.

Takze kazda jedna gra sie zgadza.

Poblemem recenzji jest to, ze recenzuje gra zawsze osoba z redakcji, ktora jest najbardziej zajarana dana seria, a to sztucznie zawyza srednia z recenzji.

Gracze oceniaja wszyscy i to daje bardziej miarodajna ocene dla graczy, a nie maniakow danej serii, dla ktorych i tak kazda gra z ich ulubionej serii bedzie na 10. Proste

Opublikowano

Willy jak zaoral klapa.

Opublikowano

Oceny niektorych recenzentow to tez czysty trolling, jak np w wypadu GTA 5 co same dychy daja. Srednia MC prawie 100, user score w okolicach 80 czyli z duzo wiekszym sensem.

Uncharted to samo ponad 90mc, user score 80.

Wiedzmin 3 mc 92, user score 92.

Takze kazda jedna gra sie zgadza.

Poblemem recenzji jest to, ze recenzuje gra zawsze osoba z redakcji, ktora jest najbardziej zajarana dana seria, a to sztucznie zawyza srednia z recenzji.

Gracze oceniaja wszyscy i to daje bardziej miarodajna ocene dla graczy, a nie maniakow danej serii, dla ktorych i tak kazda gra z ich ulubionej serii bedzie na 10. Proste

No ja nie wiem, pokaż mi recenzentów, którzy wystawili GTA V ocenę 1/10 (to przez to średnia spada), tak jak userzy na metacritic.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/grand-theft-auto-v/user-reviews?sort-by=score&num_items=100&page=3

Myslisz, że jak ktoś jest zajarany grą, to z automatu wystawia grze przesadzoną notę? To błędne podejście. Jak grę recenzuje fan, to recenzja może być bardziej wartościowa, bo taka osoba z reguły ma dużą wiedzę o serii itd.

Opieranie się na średniej graczy na metacritic to głupota. GTA V akurat zasługuje na 10, ale dyskusji o tym tu nie chcę zaczynać.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Imo system oceniania ze steama jak dla mnie najlepiej działa, nie ma też bawienia się w głupie cyferki, chyba że ktoś takową sobie wpisze w swojej recenzji.

Recenzancji z "żurnali" mają najgorzej z większymi, dłuższymi grami szczególnie jeśli wcześniej nie dostają kopii a z redakcji jest parcie na szybkie skrobnięcie - wtedy taki Janusz ciśnie tytuł jak najszybciej się da. Wiadomo że wyniesie z tego mniej wniosków i refleksji niż niedzielny gejmer, który sobie pogra z relaksem 2-3 godziny wieczorem i potem zbierze myśli w jakąś tam opinie.

Opublikowano

Nic dziwnego, że dla ciebie zasługuje, jak masz bohatera z 4ki w avku. Tak jak powiedziałem, jesteś fanem serii, więc zawyżasz średnią gry dla graczy, którzy fanami jej nie są. Wiedźmin jest bardziej przystępną grą, podoba się większemu odsetkowi osób, które w niego zagrali = ma wyższy user score. Możesz tego nie rozumieć jak GTA jest dla ciebie grą na 10

Opublikowano

Według Coopera, wyścigówki powinni testować fani RPG a RPG Ci od sportowek.

:dynia:

Opublikowano

Według Coopera, wyścigówki powinni testować fani RPG a RPG Ci od sportowek.

:dynia:

jesteś taki głupi, że szkoda mi czasu ci tłumaczyć, bo i tak nie zrozumiesz

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Sto razy bardziej będę wolał przeczytać recenzję GTA 6 kogoś, kto ograł wszystkie części, ma dużą wiedzę o serii i wyciągnie odpowiednie wnioski, postawi grę w odpowiednim miejscu na osi rozwoju marki, niż kogoś, kto zagra po raz pierwszy i wyciągnie wnioski z dupy. Ba, fan znajdzie też więcej minusów. Tak samo działa to z innymi grami. Jak jestem fanem to nie znaczy, że zawyżam ocenę.  Dziesiątki dych dla GTA V, ale wszyscy zawyżyli ocenę. Fuck logic, tyle powiem.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Sto razy bardziej będę wolał przeczytać recenzję GTA 6 kogoś, kto ograł wszystkie części, ma dużą wiedzę o serii i wyciągnie odpowiednie wnioski, postawi grę w odpowiednim miejscu na osi rozwoju marki, niż kogoś, kto zagra po raz pierwszy i wyciągnie wnioski z dupy. Ba, fan znajdzie też więcej minusów. Tak samo działa to z innymi grami. Jak jestem fanem to nie znaczy, że zawyżam ocenę.  Dziesiątki dych dla GTA V, ale wszyscy zawyżyli ocenę. Fuck logic, tyle powiem.

on jest za głupi żeby to zrozumieć.

Opublikowano

Przeszedłem każdą część gta i uważam że 5 nie powinna dostać tak wysokich ocen, pozdro z fartem

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Recenzję pewnie, że lepiej przeczytać od kogoś kto ma zajawkę, bo wyłapie więcej smaczków, ale jakie znaczenie ma dziesiątki dych dla gta 5 przy milionach sprzedanych kopii? Cały czas mówię o odsetku graczy, którym może się dana gra spodobać, a ty w ogóle tego nie czaisz

Opublikowano

Napisałeś, że Wiedźmin podoba się większemu odsetkowi osób, które nigdy w niego nie zagrali.  Tylko ciekawe skąd masz te informacje, bo chyba nie z Metacritic, skoro już doszliśmy do tego, że rzeczywista średnia graczy jest zniekształcona przez trolling, a także przez loterię takich liczb.

Opublikowano

Stąd, że odsetkowi osób, które ocenili się podobał bardziej, więc na większej próbie byłoby tak samo, słyszałeś kiedyś o statystyce? Trolling to błąd marginalny przy dużej próbie, a zobacz ile graczy oceniło te gry.

Opublikowano

Przeszedłem każdą część gta i uważam że 5 nie powinna dostać tak wysokich ocen, pozdro z fartem

to jest pierwsze GTA ktore mam problem skonczyc ponownie, a gram w GTA od jedyneczki w piatce najbardziej przeszkadzaja mi trzy glowne postacie 

Opublikowano

GTA IV? Pełne wad, ale ambitne, szczere, tworzone z pasją.

GTA V? Rzemieślnicza robota, nie szokuje i nie zachwyca.

Opublikowano

Ile miałeś lat jak grałeś w gta 1 ?  

Opublikowano

Nie blant, nie grałem na premiere jak ty :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.