Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

na pc byl lego racer

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

podsumując Mario Kart 64 był w każdym elemencie grą lepszą, grywalniejszą i ładniejszą. No ale na PSX można było piracić, więc to właśnie tę grę konsolomaniaki w Polsce obdarzyły miłością.

Wspaniałe community plejstejszyn 

Opublikowano

ja na pc zagrywałem się w micro machines a potem najlepszy need for speed czyli ten z porsche .  Podobno MM wraca niedługo . Mam nadzieję że nie skopią tego. Gdyby jeszcze wydali need for speed poświęcony porsche albo np ferrari.

Opublikowano

Crash miał lepsze postacie do wyboru a nie jakieś grzyby pedalskie

Opublikowano

CTR ponadczasowy, mimo iż grafika trąci już trochę myszką to dalej się gra w to mega przyjemnie. Podobnie jak Rayos czy Major byłbym za remakiem tego tytułu.

Opublikowano

w Mario Kart był jeden grzyb - Toad 

Opublikowano

podsumując Mario Kart 64 był w każdym elemencie grą lepszą, grywalniejszą i ładniejszą. No ale na PSX można było piracić, więc to właśnie tę grę konsolomaniaki w Polsce obdarzyły miłością.

Wspaniałe community plejstejszyn

O ironio, Xbox 360 zdobył swoje community w dokładnie taki sam sposób, dlatego mamy teraz Console Wars.

Opublikowano

Na PSX piraciło się, bo człowiek był młodym żbikiem i nie miał kasy na gierki, w czasach X360 kupowało się oryginalne gry, piracić też się piraciło oczywiście, ale nie na taką skale jak w przypadku PSX'a, inne czasy wtedy były, porównanie z dupy. 

Ja osobiście nigdy w życiu nie miałem przerobionego X360.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

do dzis funkcjonuje pelno serwisow oferujacych przerabianie xboxa i wiem, ze nadal maja mnostwo klientow co przychodza z konsola i mowia ze chce przeorbic bo chca sobie w gta zagrac bo gry przecie takei drogie. to ze ty wiesz, ze gry sa tanie i cie na nie stac, ni znaczy ze kazdy janusz i karyna o tym wiedza. czesto jak gadalem z takimi randomami, czemu dalej piraca, jak gry sa takie tanie, to robili ogromne oczy jak mowilem ze idzie kupic porzadne gierki za grosze. Tacy ludzie sie nie interesuja rynkiem, oni wiedza za majo konsole, mogo przerobic i grac za friko, bo kto by tam placil za gierki kilka stow

Opublikowano

No ktoś te roczne gierki na Allegro po 250 zł, albo po 270 zł w Empikach musi kupować :P Niektórzy by się pewnie zdziwili jak wielu ludzi i to młodych nie potrafi korzystać z internetu w celu znalezienia tańszej oferty. Pamiętam jak byłem na studiach i ludzie masowo kupowali na allegro używane podręczniki 2x drożej niż nowe co leżały w księgarniach bo myśleli, że jak aukcja to na pewno będzie taniej.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

gierki to nie hobby dla biedakow

Opublikowano

Na PSX piraciło się, bo człowiek był młodym żbikiem i nie miał kasy na gierki, w czasach X360 kupowało się oryginalne gry, piracić też się piraciło oczywiście, ale nie na taką skale jak w przypadku PSX'a, inne czasy wtedy były, porównanie z dupy.

Ja osobiście nigdy w życiu nie miałem przerobionego X360.

Jezu jaki z dupy argument :dynia:

Człowiek był młodym żbikiem to piracil, później urosłes to już nie piraciles, rozumiem ze byłeś jedynym młodym smarkaczem w Polsce który wychował się na PSXie?

Problem przerabianych konsol skończył się dopiero przy premierze PS4, na Allegro po dziś dzień można kupić przerobione Xboxy 360, a Ty mi mówisz ze to występowało tylko na PSXie :dynia:

Uważam ze Xbox 360 w dużym stopniu spopularyzował "gaming" bo ludzie mieli dosyć upgradow kompów wiec brali X360 który na starcie wyprzedzał najmocniejsze PCety, do tego dochodziły gry w cenie zakupu płyty i ogólna dostępność do internetu czego w czasach PSXa nie było

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

O przepraszam ja jestem biedakiem i jakoś sobie radzę ale jakbym miał kolekcjonować to z torbami bym poszedł. Granie w gry jest dla wszystkich kolekcjonowanie dla bogaczy.

Opublikowano

ale mi chodzi o stan majatkowy a nie intelektualny blant

badum tss

Opublikowano

KONSOLA NINTENDO SWITCH 32GB SZARY Cena od: 1429,79zł

Ja bym switcha nawet brał. Niedrogie to

O przepraszam ja jestem biedakiem i jakoś sobie radzę ale jakbym miał kolekcjonować to z torbami bym poszedł. Granie w gry jest dla wszystkich kolekcjonowanie dla bogaczy.

Cos mi tu nie pasuje blant :reggie:

Kolekcjonowanie jest dla biedaków, co nie moga sobie pozwolic na wyjscie na disco, do baru czy kina bo nas nie stać, dlatego wolny czas powiecamy na wyszukiwanie gierek ponizej 20zł do kolekcji.

Opublikowano

No konsola za 1400 zł to zabawka dla biedaków. Wszystko w postach Lamp-man'a się zgadza.

Opublikowano

Z deszczem!

Mario%2BKart%2B8%2B-%2B%25233%2BDLC%2BCu

To chyba z DLC jakiegoś? Nie dotrwałem niestety do paczki z mapami, bo po jakiejś kolejnej epickiej wje bce od Dejva i/lub Sobana poszedł rage pchli targ. No ale nie licząc NBA 2K i Wieśka Czy to jedyna gra w ostatnim pięcio? leciu, w którą 100+ godzin przegrałem.

Edytowane przez balon

Opublikowano

No konsola za 1400 zł to zabawka dla biedaków. Wszystko w postach Lamp-man'a się zgadza.

wszystko się zgadza chciałem kupić switcha aby potem go SPRZEDAĆ np bogatemu ojcu ravena . Nie wiem w czym problem na wii u nic prawie nie straciłem bo gry trzymały cene a i konsole dobrze sprzedałem :D  To nie xbox one gdzie konsola po zakupie od razu traci 500 zł:D

Opublikowano

Z deszczem!

Mario%2BKart%2B8%2B-%2B%25233%2BDLC%2BCu

To chyba z DLC jakiegoś? Nie dotrwałem niestety do paczki z mapami, bo po jakiejś kolejnej epickiej wje bce od Dejva i/lub Sobana poszedł rage pchli targ. No ale nie licząc NBA 2K i Wieśka Czy to jedyna gra w ostatnim pięcio? leciu, w którą 100+ godzin przegrałem.

Tak, z drugiego DLC. Polecam kiedyś ograć, bo trasy z DLC są jeszcze lepsze i ładniejsze niż te z podstawki.

Opublikowano

Deszcz dodali w DLC? Coś mi to przypomina xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.