Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Kiedy premiera Midtown Mdness? Jest szansa ze kupię dla tej gry Xboxa

nie dla psa...

Dlatego siedzisz tylko z Xboxem?
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że osiągnął poziom gry, która nikogo nie obchodzi. Jak prawdziwy mistrz ;)

Po miesiacu milion sprzedanych gier - trzymam kciuki zeby HW2 rowniez dobilo do tego wyniku.

Opublikowano

Na ile 55 mln PS4? No mega sukces :p I nie do końca sprzedanych, a wysłanych do sklepów. Taka dyskretna różnica.

Opublikowano

A w sklepach wszedzie wyprzedane wiec :kaz:

Opublikowano

Rozumiem, że na Amazonie powietrze sprzedają ;)

Opublikowano

Araby na socjalu w zjednoczonym królestwie wyznacznikiem jakości gierek, przecież te dałny kupują konsole dla call of duty, fify i need for speeda, a boty podjarka, bo jakaś strategia na konsole (xd) nie najgorzej się sprzedaje

Opublikowano

Na ile 55 mln PS4? No mega sukces :P I nie do końca sprzedanych, a wysłanych do sklepów. Taka dyskretna różnica.

Jak na gre od Koei Tecmo to jest mega sukces, oni sie ciesza z gier ktore opchnely ostatecznie kilka razy mniej niz Nioh do teraz. Gra nie byla zadnym AAA i celowala w waskie grono odbiorcow i sprzedaz przekroczyla wszystkie oczekiwania wydawcy, o o czym mowil pracownik Koei w newsie ktory zalinkowalem we wlasciwym temacie. Blyskawiczny sold out w JP, itp.

Nie mowiac o wsparciu jakie HW2 dostalo chociazby za samo Halo w nazwie.

Edit - wyslane do sklepow czyli predzej czy pozniej dobija do miliona, zwazywszy ze sa juz dodatkowe tloczenia gry.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja bym powiedział, że trudno o coś bardziej niszowego od RTS'a na konsoli. Akurat nazwą za wiele tu nie zawojują ;)

Opublikowano

Ja bym powiedział, że trudno o coś bardziej niszowego od RTS'a na konsoli. Akurat nazwą za wiele tu nie zawojują ;)

Tutaj wchodzimy w grzeski obszar gdybania, ale jesli tak bardzo przejmujesz sie sukcesem Nioh mam dla Ciebie mila niespodzianke

Wlasnie ogloszono bundle Nioh+ drugi Dualshock za 230f :D biala czarna do wyboru

http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-27-jelly-deals-ps4-slim-with-nioh-and-an-extra-controller-will-cost-you-230-today

Opublikowano

Wrażenia pierwszych posiadaczy horizon zero dawn:

-gif

-fajnie się strzela z łuku

-roślinność urywa głowę

xD

Opublikowano

Ja licze na namiastke monster hunter, w sumie tylko to mnie ciagnie do tej gry.

Opublikowano

ja licze na to ze sobie fajnie spedze czas przed konsola i tego raczej jestem pewien

w sumie kur.wa respekt dla ms, pomijajac ze w halo wars 2 mam bardziej wyrabane niz w symulator gornika 2016 w biedronce to podziwiam ze rts na konsoli sprzedal sie tak dobrze w uk

Opublikowano

Ciekawe ile ulungów go kupiło po zobaczeniu Halo w nazwie i nawet nie wie że to nie pifpaf.

Opublikowano

Wrażenia pierwszych posiadaczy horizon zero dawn:

-gif

-fajnie się strzela z łuku

-roślinność urywa głowę

xD

Jeszcze nie było żadnego filmiku na youtube? Mam nadzieję, że moderacja coś z tym zrobi.

Opublikowano

gra jest spoko - dla kogoś kto lubi rtsy, nawet za(pipi)ista 
-tylko ktoś kto lubi rtsy, nie gra na konsoli 

HEHE.

Opublikowano

Ciekawe ile ulungów go kupiło po zobaczeniu Halo w nazwie i nawet nie wie że to nie pifpaf.

Akurat z kupowania produktów tylko dla nazwy to słyną posiadacze PlayStation. Patrz pierwsza lata PS3 i pierwsze lata PS4.

Opublikowano

Gdzie jak gdzie ale chyba na forum hardkorowcow akurat taka gra jak HW2 powinna byc doceniania za sam fakt wydania. Bedzie bialym krukiem kiedys.

Zawsze lepsze to niz kolejne miliony Minecrafta ktory dobil wlasnie do 122.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

tak było

rezistens i motostorm
przez 3lata

aanie, jeszcze fifa
i cell-kampania

konsola za 2599zł

btw. w sralo 3 przegrałem pewnie z 1000godzin
jakoś nie pobiegłem po Łorsy2 - bo sralo w nazwie

teoria chvjwarta.

Opublikowano

ja licze na to ze sobie fajnie spedze czas przed konsola i tego raczej jestem pewien

w sumie kur.wa respekt dla ms, pomijajac ze w halo wars 2 mam bardziej wyrabane niz w symulator gornika 2016 w biedronce to podziwiam ze rts na konsoli sprzedal sie tak dobrze w uk

Zajęcie drugiego czy nawet pierwszego miejsca na liście sprzedaży =/= dobrej sprzedaży. Dlaczego nikt tego nie rozumie :P Akurat w tym okresie wejście do TOP3 to żaden wyczyn, bo ogólna sprzedaż gier w pierwszym kwartale jest najgorsza w całym roku, a w takim UK wszystko co jest poza TOP5 to najczęściej sprzedaż od 1 do 3 tys. sztuk tygodniowo.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

brawo za odwage, wreszcie obiektywny, pozbawiony rozowych okularow, preview zeldy

I played Zelda on both Switch and Wii U several times, and extensively.

Truth is, it looks extremely antiquated, low resolution shows both in models and textures, effects are poor, and make textures and environments look even flatter. and when played on a TV frame rate is really bad due to the hardware struggling with the higher resolution. On top of that, the lack of hardware resources is also felt in gameplay elements, like AI for instance.

Simply enough, after playing today's best open world games, playing Zelda feels like a massive step back in basically every aspect.

After playing Horizon: Zero Dawn, Zelda feels extremely antiquated. Many will ignore it because it's named Zelda, and nostalgia will put some super-thick rose-tinted glasses on their nose, but that's simply how it is.

And yes, while Pine isn't even a super-advanced game, there are multiple aspects of its visual presentation that easily surpass Zelda, which is fairly sad, considering the massive difference in budget and resources.

Not everyone will give Zelda a pass because it's Zelda.

Opublikowano

Czyli co nie bierzesz ?

Opublikowano

hqdefault.jpg

-25-29 fps

-brak HDR

-pusta mapa

-brak dungeonów

-słabe tekstury

ale i tak kupią xd

Opublikowano

switch na premiere to jeszcze glupszy pomysl niz zabijanie sie o ps4 na poczatku generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.