Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz Figaro, jak wszyscy ich fani są tacy jak Ty, to ja się dziwię, że ich jeszcze jakiś koreański koncern nie wykupił ;)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wiesz Figaro, jak wszyscy ich fani są tacy jak Ty, to ja się dziwię, że ich jeszcze jakiś koreański koncern nie wykupił ;)

Mógłbym kupić i dzisiaj, ale za taki launch line up i ilość gier w 2017, chuye nie dostaną ani grosza. Nic się nie nauczyli po Wii U. Nic. A teraz jeszcze te problemy ze sprzętem.

Opublikowano

Switch XD govno nie konsola, taki bubel, że masakra. Trzeba czekać do końca roku, może coś lepszego już będzie z tych materiałów.

Opublikowano

Sytuacja tylko pokazuje, że boty to świadomi konsumenci, a klapy to zwykli niewolnicy korpo, które ma ich głęboko w poważaniu.

Typowe, mało tego kolejny przykład, tylko klapy hejtują Switcha, nie zauważyłem aby jakiś bot napisał coś złego, za to klapy od dwóch ostatnich stron mają ból dupy o konsolę, której raczej nigdy kupią xD Bubel z jedną gra, która wciągnęła dupą wszystkie gry na, które czekali 3 lata xD 

Ja pierdziele, wami to się powinno w piecu palić. 

A i Nier to żaden ex, przypomina o wersji na SMOKA.

Opublikowano

Naklejają taśme żeby im stacja dokująca nie rysowała ekranu xdddd nintendozboczki to jednak lubią mieć japoński beniz w (pipi)e

Opublikowano

A sama konsola jest wykonana, za(pipi)iście, na żywo prezentuje się kapitalnie, nie to co obesrane PS4.

Opublikowano

Największy ból dupy na temat switcha mają osoby, które nawet na oczy tej konsoli nie widziały. Zelda zaorala wszystkoni taka jest prawda. Kupiłem Horizona pogralem aż do chwili jak doszedł switch z Zelda. Wczoraj nawet włączyłem, ale przy Zeldzie ten tytuł to po prostu średniak z piękna grafiką i dobrym gameplayem. Nie ciągnie mnie w ogóle do tej Dino gry :/ Mogłem najpierw ją skończyć i dopiero zabrać się za Zelde, bo teraz powrót będzie trudny.

Wracając do klapkania klapow..

Krwa nawet taki Don pisze z pełną kulturą.

Śmieją się z botow, a Ci przynajmniej kupili konsolę konkurencji i mają jakieś porównanie...

Opublikowano

Nie wątpie :pawel:

A w co wątpisz jednoplatformowcu? 

Opublikowano

Zapomniałem że na nintendo można tylko walić konia bo inaczej jest sie hejterem :pawel:

Opublikowano

Największy ból dupy na temat switcha mają osoby, które nawet na oczy tej konsoli nie widziały.

Co to to nie, najwiekszy ból dupy maja osoby, które lubia grac z nogami na stole.

Opublikowano

Nie wątpie [emoji14]awel:

W sens kupowania konsoli z jedną grą na premiere
Opublikowano

Nie wątpie [emoji14]awel:

W sens kupowania konsoli z jedną grą na premiere

Wiadomix, w ogóle mnie to nie dziwi 8)

Opublikowano

Switch z tym brakiem gier to jak taki młodszy, fajniejszy braciszek Xboxa. Boty mogą czuć się jak u siebie w domu

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No ale przeciez swietnie wykonana konsola panie xd

Opublikowano

Ogladalem to juz trzy razy, bylo kilka stron temu ale warto przypomniec:

Opublikowano

Złe klapy i inni hejterzy nie muszą nawet nic pisać, wystarczy samo nintendo xd

Opublikowano

16939260_755413494614303_541607506754189

Opublikowano

Chcialem kupic a tu taki bubel

Opublikowano

Wiecie dlaczego Switch nie ma bundli z grami?

Bo szykuja bundle z lutownicą i zestawem narzędzi :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.