Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Pamietam jak u Muttiego ogladalem trailer z jedynki Girsow na kompie i sralem pod siebie na poziom grafiki, relnosc krwi i w ogole. I nikt nie pier.dolil wtedy o jakims wy(pipi)anym multi. Gralem w to pozniej na takim hypie, ze musialem pic ziolka na uspokojenie, az do konca gry gdy sie okazalo, ze az takim mega pytongiem wcale ta gra nie jest. Pozniej tak samo z dwojka i trojka

A teraz macie 4 i robicie takie echo, ze niesie az smrod z du.py i jaracie sie tym multikiem chociaz gra pierwotnie byla robiona pod singla. Wiec cokolwiek piszecie nie mocie mi tu prosze o obludzie...

To samo echo jest robione jeżeli chodzi o serie Uncharted sam to echo robisz, jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą, ja od czasów Halo a później starego dobrego CODA zawsze najpierw jarałem się MP, warto wspomnieć, że pierwsze Halo dostało MP w ostatniej chwili dzięki temu zabiegowi gra tętniał życiem  przez kilka ładnych lat, owszem lubię też zagrać w dobrego SP patrz Wiedźmin 3 a już niebawem genialne Dishonored 2.

Akurat seria Geow już od dawna stawia przede wszystkim na kapitalnego MP, co by nie mówić SP zawsze trzymał wysoki poziom, a to, że Tobie nie do końca spęłniły się sny związane z tą serią to już Twój problem i Twoja obłuda.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Trzeba spojrzec prawdzie w oczy: 

Proszę Państwa NMS to crap! :reggie:

A właśnie...gdzie jest człowiek śniegu? Czy ktoś go w ogóle widział?

Mit freundlichen grüßen

Czezare

Opublikowano

Pamietam jak u Muttiego ogladalem trailer z jedynki Girsow na kompie i sralem pod siebie na poziom grafiki, relnosc krwi i w ogole. I nikt nie pier.dolil wtedy o jakims wy(pipi)anym multi. Gralem w to pozniej na takim hypie, ze musialem pic ziolka na uspokojenie, az do konca gry gdy sie okazalo, ze az takim mega pytongiem wcale ta gra nie jest. Pozniej tak samo z dwojka i trojka

A teraz macie 4 i robicie takie echo, ze niesie az smrod z du.py i jaracie sie tym multikiem chociaz gra pierwotnie byla robiona pod singla. Wiec cokolwiek piszecie nie mocie mi tu prosze o obludzie...

To samo echo jest robione jeżeli chodzi o serie Uncharted sam to echo robisz, jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą, ja od czasów Halo a później starego dobrego CODA zawsze najpierw jarałem się MP, warto wspomnieć, że pierwsze Halo dostało MP w ostatniej chwili dzięki temu zabiegowi gra tętniał życiem  przez kilka ładnych lat, owszem lubię też zagrać w dobrego SP patrz Wiedźmin 3 a już niebawem genialne Dishonored 2.

Akurat seria Geow już od dawna stawia przede wszystkim na kapitalnego MP, co by nie mówić SP zawsze trzymał wysoki poziom, a to, że Tobie nie do końca spęłniły się sny związane z tą serią to już Twój problem i Twoja obłuda.

Soul no już nie gadaj że  pierwszy gyros ma  "trzymającego  poziom singla". Wynudziłem się na tym Singlu jak trup na  pogrzebie. Dzieki bogu ,że Remaster  miał  dodatkowe plansze

Opublikowano

Mit freundlichen grüßen

Czezare

Sehr geehrter Herr Czezare

O tym, ze NMS bedzie crapem spiewalem piesni juz od jego zapowiedzi, nic nigdy nie wskazywalo na to, ze poza prosta a mimo to ciekawa grafika i wielkim hypem na gre spod znaku hipster-indie cokolwiek bedzie tam jadalne. I nie jest. I chocby przyszlo tu stu atletow a kazdy z nich zjadl po sto kotletow i zasypali to DLC to bez fabuly ta gra jest skazana na trumne. Nawet tego nie wliczaj do konsolowej wojny bo to tytul z marginesu ktory jedynie mial wzbudzic ciekawosc.

Edytowane przez okens

Opublikowano

W 2006 robił robotę, nie ma co dyskutować. 

Opublikowano

Mit freundlichen grüßen

Czezare

Człowiek śniegu też twierdził że NMS to będzie crap.

Ty za to widzę latasz po tematach i szukasz materiału do CW na Sony wypytując się czy aby czasem gierka nie wyszła tylko po angielsku jak ten cały QB.

Odnośnie tej naklejki na NMS nieźle w Sony ćpają że nie wiedzą jaką grę wydają i za co płacą, ukrywać funkcje online xD Na polskiej wersji też jest jakaś naklejka :D,

muLRqGJ.jpg

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

ja nawet komorka nagralem jak polski oddzial przerabial odkladke

picture_6527.gif

Opublikowano

Mit freundlichen grüßen

Czezare

Sehr geehrter Herr Czezare

O tym, ze NMS bedzie crapem spiewalem piesni juz od jego zapowiedzi, nic nigdy nie wskazywalo na to, ze poza prosta a mimo to ciekawa grafika i wielkim hypem na gre spod znaku hipster-indie cokolwiek bedzie tam jadalne. I nie jest. I chocby przyszlo tu stu atletow a kazdy z nich zjadl po sto kotletow i zasypali to DLC to bez fabuly ta gra jest skazana na trumne. Nawet tego nie wliczaj do konsolowej wojny bo to tytul z marginesu ktory jedynie mial wzbudzic ciekawosc.

Ja to wiem i Ty to wiesz, ale przeca YETI wymieniał ten tytuł jako jeden z 9-cio calowych gwoździ do trumny xboxa, także tego :reggie:

Opublikowano

yeti na liscie wypisuje kazdego exa, podobnie zreszta jak boty

o ile w przypadku ordera pamietam paru graczy, ktorzy przed premiera sie jarali i wierzyli, ze bedzie to dobra gierka to w przypadku no men sky chyba kazdy nie ufal temu projektowi zwiastujac crapa/srednia pozycje

Opublikowano

no to juz nadszedł dzien damage controru xd

Opublikowano

Czy tak wyglada prawdziwe pieklo? Mysle ze nawet Doom marine by (pipi)l w podskokach:

Nxoedeb.gif

Opublikowano

To wygląda jak te indie open world gierki w early access jakich sporo na Steamie XD

Opublikowano

Gierka obrzezana z obiecanej zawartości  :obama:

MAXIMUM PENETRACJI ® 

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

Szkoda, gdyby gra pozostała w 100% niezależna bez nadmuchanej promocji i niewiadomo czego, to studio mogłoby sobie w spokoju dłubać nad grą i wydać sensownie tytuł wtedy kiedy im się podoba i kiedy byliby zadowoleni z efektu. Ale sony pewnie naciskalo na premiere, szkoda. 

Opublikowano

dziwisz jak jak sony ma na druga polowe roku dla graczy early access no man sky, early access gran turismo i late access last guardian?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Sony wystrzelalo ze swojego magazynku najsilniejsze naboje teraz zostaly niedobitki. MS twoj ruch

Co? Kiedy? Gdzie? chyba coś przegapiłem 

Co najwyżej wystrzeliło jeden kapiszon :kaz:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Teraz do grona krapów dołączy chińska bajeczka o guwniaku i szczurokocie i mamy w tym roku komplet :kaz:

Opublikowano

po tylu latach developingu szczurokot roz(pipi)ie ps4. może i nawet dosłownie. znowu granie z gaśnicą pod ręką bo taki gorący towar.

Opublikowano

Ciekawe czy w koncu poradzili sobie ze spadkami klatek czy jednak dopiero na neo.

Opublikowano

W 2006 robił robotę, nie ma co dyskutować.

nadal robi, ja sie bawilem swietnie z ultimate

Opublikowano

Na dzisiejsze standardy to suaba gra, bo nie ma skryptów z eksplozjami co 10 minut.

Opublikowano

TLG - The Lost Game

kupiłem dla tej gierki PS3, no ale drugi raz nabrać się nie dałem :kaz:

Opublikowano

Czy tak wyglada prawdziwe pieklo? Mysle ze nawet Doom marine by (pipi)l w podskokach:

Nxoedeb.gif

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.