Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak ARMS pominął xD. Dobrze, dobrze, pomijaj. Splatoona 1 też na początku pomijali.

PRZEPRASZAM ZAPOMNIAŁEM :O czekam na tę grę bardzo

I Metroid Prime 4 w marcu 2018 :banderiri:

no zagrasz w 2028

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Metroid Prime? Dobra gra, ale wersje 2D 10x lepsze, nie czuje podniety.

Opublikowano

Szkoda mi ludzi, którzy uważają że Andromeda Horizon jest interesującą grą.

Opublikowano

Czerstwy klon czerstsego dynasty wariors i wersja delux gierki, ktora na ps4 kupila jedna osoba na forum jako turbo sztosy switcha xdd

Jeszcze do listy exow dopiszcie apke na rozmowy glosowe do komorki

Opublikowano

Brałeś leki rano?

Opublikowano

no z tym fire emblem to ma troche racji, wszystkie te klony dynasty warriors sa do siebie podobne, tylko postacie sie zmieniaja.  Co chwile jakis klon na licencji wychodzi. 

Opublikowano

Tak, wiemy klejnot generacji. 

Opublikowano

Widzę że zatwardziałe boty nagle przesiadły się na switcha - mądra decyzja, nie trzeba będzie się wstydzić za najgorsze mutiplatformy, bo ich po prostu nie będzie.

Opublikowano

Bieda boty ogrywają Zeldę, perełkę gier video, dar od Bogów Nintendo, na WiiU :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak się ma wszystkie konsole w domu, to też można nazwać to przesiadką?  :oscar:

Opublikowano

Jeżeli XO wsadziłeś do szafy, to można, jeszcze jak. 

Opublikowano

ale po co się rozmieniać na drobne

W grudniu, po południu, polski GRACZ będzie mógł odpakować pod choinką prezent, który sam sobie kupi, a będzie to:

-konsola przenośna/stacjonarna Nintendo Switch 

-The Legend of Zelda: Breath of the Wild 97 na MC

-Super Mario Odyssey, no powiedzmy 93 na MC

-Splatoon 2, niech będzie 85 na MC

Ja pier,doleeeeeeeeeeee, mam nadzieję, że jakiś a e s t e t a skusi się na takiego BUNDLA :banderas:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W grudniu, po południu, polski GRACZ będzie mógł odpakować pod choinką prezent, który sam sobie kupi, a będzie to:

Ja pier,doleeeeeeeeeeee, mam nadzieję, że jakiś a e s t e t a skusi się na takiego BUNDLA :banderas:

I XC2!!! :banderas:
Opublikowano

to będą niesamowite święta dla wielu świadomych polaków :banderas: 

Opublikowano

ja dla xenoblade kupię w takim zestawie poza splatoon 2. Już postanowiłem że w tym roku kupie zimą jedną konsole i to będzie switch. Scorpio i prosiaka mam w (pipi)e. Gry na nie mogę ograć na tym co mam a te ze switcha nie mam na czym :)

Opublikowano

Fajnie by było, ale premiera w 2017 to raczej marzenia ściętej głowy. Nie napalam się. Tutaj podałem pewniaki.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Fajnie by było, ale premiera w 2017 to raczej marzenia ściętej głowy. Nie napalam się. Tutaj podałem pewniaki.

dzień, dwa temu Nintendo po raz kolejny potwierdziło, że xeno2 wyjdzie w tym roku w eu, ja im wierzę 

Opublikowano

>2017

>wierzyć w daty wydania gier

Opublikowano

ale rewelacja xD

VR - takie gogle na głowę, za.(pipi)iste, nowe doświadczenie 4D, hd ultra full i takie tam, jak to mówił Yeti.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.