Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Umbrella Corps

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ale jakich oczekiwań? Czy ktos z nas oczekiwał hitu? Sam Capcom wydał grę za mniejszą kasę i nie pisał, że będzie to hit. Jestem zgodny, że nie jest to uber gra aczkolwiek da się grać i czerpać jakąś przyjemność, soundtrack jak najbardziej również spoko. Może lepiej jakby Capcom wydał za darmo grę ale ich polityka od zawsze była z naciskiem na zysk vide remastery re5,re4 więc nie dziwi mnie to wcale.

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co innego trzymac pistolet przy piersi na bliski kontakt, a co innego trzymac go obok ucha w pozycji ze nawet go nie widzisz a i tak strzelasz na dystans.   https://youtu.be/5PUsnzNfOwQ?t=12m25s  

• Ja pitolę... ktoś to jednak kupił... Wesker, ja rozumiem, że z taką ksywą to pewnie czułeś się w obowiązku, ale serio? Łykniesz każde gówno z tym logo? Dobrze, że druga ikona RE (Nemesis) ma więcej

• Od strzelania między grami to ja mam Destiny a nie taki badziew i jeszcze za tyle kasy. 

Opublikowano

Znacznie lepiej wyszłoby grze na dobre gdyby pojawiła się w modelu f2p. Tak jak teraz Evolve. Chociaż nawet przy premierze to nie był crap jak UC. 

Opublikowano

Nie wyszło? Serio? Nawet nie wiedziałem :)

Może to dlatego, że oddział MS XBOX ma jakiś dział kontroli jakości, bo w Sony najwyraźniej takowego niet :)

Opublikowano

Dlatego napisałem "MS XBOX", czyli dział MS zajmujący się konsolą. Na PeCety wychodzi wszystko, od symulatorów picia napojów gazowanych po takie o czyszczeniu kibli, więc obecność Umbrella Corps jakoś mnie w tym towarzystwie nie dziwi :P

Opublikowano

To decyzja Capcomu. Japońskie gry na XOne sprzedają się bardzo słabo, a poza tym od początku tej generacji widać, że żółci zacieśnili współpracę z Sony.

Opublikowano

Pograłem z pół godziny w to demko, więcej nie dałem rady. No co za crapiszcze  :facepalmz:  Większość strzelanek indie\F2P wygląda o niebo lepiej. Przynajmniej mieli na tyle godności, że nie zdecydowali się wrzucić temu Resident Evil w tytuł.

Opublikowano

Swoja droga ladny dramat musi byc ze sprzedaza skoro juz demko wciskaja.

Coś czuję,że po tym demie to już w ogóle potencjalni klienci sobie darują zakup tego cudaka.

Opublikowano

Dziwne, ze sa ludzie ktorzy sciagaja demo po recenzji AngryJoe.

Opublikowano

Demo można ściągnąć, w razie jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości, ja bym się dziwił, gdyby ktoś to kupił po obejrzeniu tej recenzji, ale demko - choćby pokazać kumplowi, jakiego szrota wypuścił Capcom :)

Opublikowano

Jak ktoś lubi masochizm to pewnie masz racje.

Ja bym tego nie tknal, recenzja pokazala wszystko na temat tego crapa.

Opublikowano

Szkoda marnować czas i transfer aby ściągnąć to demko. 

Opublikowano

Przychodzi pewien punkt w zyciu gracza kiedy nawet na łącze nalezy nalozyc jakas granice wartosci, to jest ten punkt.