Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

A te dodatkowe misje to nie zostały przełożone przypadkiem? W grze nie ma informacji o nich, podobno została usunięta i tylko w sieci zostały screeny.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 200,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W komentarzach pisza ze wystarczy zmyslony adres w usa podac.

Opublikowano

Exploration Wind Shrine.

Dzisiaj z daily mialem zloty krysztal a w nim... Maria.

A chooy, mam bilet to uzyje. Niebieski krysztal a w nim... Maria.

Nie mialem zadnej, juz mam dwie.

Opublikowano

ja farmie Mirande , właczam na noc i niech leci, duzo tego nie ma ale pare razy sie zrobi. Działa Macro z tej strony

Opublikowano

Ja wczoraj zostawilem makro, ktore zzera lapis. Pozarlo mi ok 400 ale Cecila skoczyl z 7% na 17.9%.

Opublikowano

Mi szkoda lapisu, wole postacie za to albo sloty ;p 

Jeszcze 180 leveli Cecilowi musze wbic i WoL leci z druzyny. 

Opublikowano

Jak ktoś na Reddicie zauważył, najlepiej sprawdza się znajomy Tellah lub Terra, gdyż z dużym MAG zwykła Fira zabija większość wrogów, a na bossa Raise. W razie czego jest Osmose, a jak trzeba to trochę Gil na Ether można przeznaczyć. Dobre, jak się chce jedną jednostkę tylko wysłać, która zbierze całość EXP.

Dziś z daily Golbez, którego nie miałem. Zdziwiłem się, że nie ma on w JP 6*, skoro jest główną postacią.

Nadal bym chciał Refię... Ciekaw jestem, jak będzie wyglądać Daily od piątku, przy dwóch bannerach.

Opublikowano

Ja dwa kolejne Arci, mysle ze 2 staffy mi wystarcza z niego, reszte pojdzie na fuzje. 

Opublikowano

Kurde, maintenance 8 godzin jak akurt mam wolne. Ale juz dzisiaj bedzie mozna dodatkowy lapis zgarnac, bede napierdalal caly dzien.

Opublikowano

Ja 8% i bede mial dual wield, wrzuce na Kaina, moze sie komus przyda, fajny dmg powinien wyciagnac skokiem.

Opublikowano

No Kian jest naprawdę spoko,nawet na Xandu,bo skacze w 2 turze i omija meteor :) mi zostało 30% do Rising Sun nr. 1 ....ehhhh

Opublikowano

Już po mejtenęsie.

som

Metal Gigantuar EXP Unit Increase experience when fused (30000) 20px-Icon-Karma.png100 100

Edytowane przez mugen

Opublikowano

musze najpierw wylevelowac postacie za Cactuary , dopiero pozniej zacznie sie zabawa

Opublikowano

Dobra,CoD na arenie wymiata izi 5 win streak :)

Wyrzuciłem boomerang i nie ma drugiej broni dla niej...

Opublikowano

w sensie ze przeciwnicy to ludzie? Chociaz drugiego chyba nie mam co expic, bo nie ma dla niego broni ;/

Wyrzuciłem boomerang i nie ma drugiej broni dla niej...

jestes jakas maczuga do kupienia co ma 20 czy 30 ataku

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Tak Shen,poza tym z DW robi 999 dmg x8,Kefka robi AoE za 999 i praktycznie nie ma co zbierać z przeciwnika.Zwykle zostaje 1 żywy,jak akurat COD za dużo ataków zmarnuje na jednego pionka.Żadna Lightning czy Luneth nie podskoczą(wiem,bo zamiatałem nimi podłogę). Trzeba wylewelować drugą CoD :) Arc z dual black magic też byłby OP,zmienię WoLa za Arca jak wyleweluję.Jakbym dał nawet Tellaha teraz i zrobił chaina z magią to padaliby w 1 turę,ale już mi się nie chciało bo i tak to za proste jest xD

Edytowane przez Ader