July 23, 201610 yr Jest zwiastun, to i czas na wątek. Jestem ciekaw, cóż Fuller da radę zrobić po Hannibalu i raczej już bez ograniczeń, bo Starz to jednak nie NBC. Klimat zapowiada się dobrze, a Gillian Anderson w obsadzie zawsze na plus. Edited September 13, 20188 yr by Frantik
July 23, 201610 yr Czarny syn Odyna xd Jak mnie w(pipi)ia to wciskanie murzynow wszedzie na sile. No ale trailer niezły, ksiazke bardzo lubie, oby nie z(pipi)ali. Edited July 23, 201610 yr by Shen
July 25, 201610 yr 1 czesc ksiazki byla ok. Kontynuacja...no pedalioza Gaimana czasami brzydzi. Trailer swietny i zapowiada sie na kolejna fajna serialowa ekranizacje gaimanowego hitu
February 23, 20179 yr http://tvline.com/2017/02/23/american-gods-premiere-date-season-1-starz-series-neil-gaiman/ Kolejny mesjasz od Fullera już niebawem. Ale zatłoczony okres.
March 15, 20179 yr Książka bardzo mi się podobała i już w trakcie czytania myślałem, że to dobry materiał na serial. Jaram się trochę.
March 15, 20179 yr ale bedzie hicior chociaz wiadomo jak preacher fajnie się zapowiadał, a chyba padłem na 4 odcinku. Edited March 15, 20179 yr by milan
March 15, 20179 yr Chyba, że pojadą jak z Hanibalem w poprzednich odcinkach, intro, idzie ślimak, ślimak ładny, tam pada kropla deszczu, ślimak się cofa, Willa boli głowa, plama krwi, ślimak nie taki ładny, koniec odcinka
May 1, 20179 yr Bogowie już na necie z napisami i podobno petarda! Ja jednak najpierw przeczytam książkę.
May 2, 20179 yr jestem po pilocie i o ku.rva jak to chu.yowo wyglada xddd czyli jest dokladnie tak jak w książce. przynajmniej początek, bo całej nie dałem rady przeczytać. ta główna postać o jacieeeeee zero gry.
May 2, 20179 yr To jest koleś z serialu 'The 100', czyli było do przewidzenia Ja sprawdzę pilota w weekend.
May 3, 20179 yr Mi też się bardzo podobało. Postacie, dialogi i ten oniriczny klimat. Wciągnąłem się od razu.
May 3, 20179 yr Książkę czytałem z 10 lat temu więc mało co pamietam ale serial chyba idzie dość wiernie. Dobre teksty, muzyka i postacie. Jest też mocno groteskowa przemoc.
May 4, 20179 yr Z tego co czytałem to serial ma dosyć luźno czerpać ze słowa pisanego. Niemniej sprawdzę choćby dla McShane'a.
May 7, 20179 yr Na Amazonie juz jest. Zabieram sie do ogladania. No nie wiem co o tym myslec po pierwszym odcinku. Jakos mi to preachera przypomina. Edited May 7, 20179 yr by El Loco Chocko
May 8, 20179 yr Drugi odcinek świetny. To co McShane robi to po prostu klasa ten penis na ipadzie xddd
May 11, 20179 yr Po trailerach myślałem że będzie kupa ale te dwa pierwsze odcinki pokazują że to będzie dobry serial. Nie pierdo.lą się w tańcu że tak powiem. ta bogini co wciąga ludzi w ci.psko XD Czernobóg <3 Edited May 11, 20179 yr by _K_
May 16, 20179 yr Najnowszy odcinek zajebisty. Ładnie się już to wszystko rozwija. Ale jest jedna taka scena w odcinku, że GOT się przy tym chowa xD