Opublikowano 19 sierpnia 20186 l wychodzi na to że tylko Romek jest prawilnym ekspertem futbolowym w tym kraju taki futbolowy wariat że aż z autostrady zjedzie żeby nagrać vloga o bieżących wydarzeniach PRAWDA FUTBOLU PRAWDA FUTBOLU WITAM W PRAWDZIE FUTBOLU, KANAŁ DLA PRAWDZIWYCH PASJONATÓW FUTBOLU KTÓRZY ŻYJĄ FUTBOLEM, SPOŁECZNOŚĆ PRAWDY FUTBOLU CHCE BYĆ NA BIEŻĄCO Z TAKIMI WYDARZENIAMI, DAJCIE LAJKI JEŚLI MNIE SŁYCHAĆ taka jest moja prawda futbolu
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Haha, bardzo lubię ten kanał Romka, czasem oczywiście gada od rzeczy, ale to z jaką pasją to robi wynagradza te jego głupoty. Jak pojechał z rodziną na wakacje nad morze i siedział na plaży i gadał o piłce xdd dobry jest.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: Romek i Mati najlepszy duet ekspertów w Polsce. tak było
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l TAKA JEST MOJA PRAWDA FUTBOLU, ALE KAŻDY Z NAS PASJONATÓW FUTOBLU NA TYM KANALE MOŻE MIEĆ SWOJĄ WŁASNĄ INNĄ PRAWDĘ FUTBOLU żeby nie było szanuję Romka za pasję i lubię słuchać jego transmisji w pracy.
Opublikowano 3 listopada 20186 l Z Borka to mysle ze dobry kokos byl. Trzeba tez pamietac ze robil Natalie Siwiec zanim to bylo modne
Opublikowano 25 grudnia 20186 l niech ten dzban się ogarnie bo ja chcę go jeszcze na weszło widzieć w 2019, a nie za kratami za nawoływanie do linczu Edytowane 25 grudnia 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 3 stycznia 20196 l złoto xDD Jeszcze do tekstów Borka bym dołożył "presję to ma pielęgniarka na onkologii" i "Dareczku"
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Ku,rwa jak przypomniałeś ten temat to wchodziłem tutaj z zamiarem wklejenia misja futbol i przemka rudzkiego starter packi xD Tylko u Przemka jest błąd on zawsze mówi JANEK
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Borka już nie mogę słuchać. Ten jego portugalski akcent i opowiastki. Jak opowiadał, że na miejscu Brzęczka dzwoniłby ściągać Rybusa na kadrę i przykładał sobie rękę do ucha udając jak się dogaduje z ruskimi to w czterech różnych programach to samo widziałem. No daun. To jest moja prawda futbolu też pyerdolnięty i nie potrafię tego słuchać dłużej niż dwie minuty xd
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Ja tam puszczam i leci w tle jak pracuje, ale nie przywiązuje do tego uwagi bo to raczej nie są ludzie, którzy jakoś strasznie się znają na piłce tylko są medialni i tyle.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Godzinę temu, koffkongen 666 napisał: Maradona wpiłkę se pokopał i poćpał kiedyś tam!
Opublikowano 3 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, Yakubu napisał: Borka już nie mogę słuchać. Ten jego portugalski akcent i opowiastki. Jak opowiadał, że na miejscu Brzęczka dzwoniłby ściągać Rybusa na kadrę i przykładał sobie rękę do ucha udając jak się dogaduje z ruskimi to w czterech różnych programach to samo widziałem. No daun. To jest moja prawda futbolu też pyerdolnięty i nie potrafię tego słuchać dłużej niż dwie minuty xd STOP Panowie, umówmy się że gadasz głupoty. 2 godziny temu, c0ŕ napisał: z Jeszcze do tekstów Borka bym dołożył "presję to ma pielęgniarka na onkologii" i "Dareczku" "Gdzie jest ta młodzież?" "Z Piątkiem to jeszcze poczekajmy" "I wtedy mówię do Wuja/Trenera Kasperczaka"