Opublikowano 1 września 20168 l Chylińska branze zmienila? Anyway swietna wiadomosc, liczylem ze to sie pojawi na 3dsie
Opublikowano 1 września 20168 l Autor Szkoda, że nie ma leveli z Wii U, ale #community dostarczy swietna wiadomosc, biore na premiere
Opublikowano 1 września 20168 l Autor jesli dobrze zrozumialem, to levele bedzie mozna sie dzielic tylko przez street i spot passa???? no wai zeby to tak zyebali ;_;
Opublikowano 1 września 20168 l Autor niewazne, (pipi)nika mam jakeigos Edytowane 1 września 20168 l przez Rayos
Opublikowano 1 września 20168 l Lenistwo i pójście na skróty i tyle. Nie jarała mnie wersja na Wii U, tym bardziej nie jara mnie wersja na 3DS'a. Zaorać, tak samo jak Yoshi's Woolly World.....
Opublikowano 1 września 20168 l Swietna wiadomosc. Tylko teraz dylemat czy SouthPark czy to na początku grudnia Portfel jeszcze musi wytrzymac swięta przeciez (pipi)a jego mać
Opublikowano 1 września 20168 l Ale ta gra własnie ze wzgledu na natychmiastowośc (właczasz jeden szybki level na chwile) jest wprost idealna dla hh. Fakjnie ze to wyjdzie.
Opublikowano 1 września 20168 l Autor dobra, do zaorania. Super Mario Maker for 3DS will not allow players to send and share levels over the internet.
Opublikowano 1 września 20168 l TAK JEDYNE CZEGO MI BRAKUJE PO SPRZEDAŻY WIIU Rayos czy mam cię zabić? Edytowane 1 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 1 września 20168 l Autor zeby dzielic sie levelami w mniejszej spolecznosci przez streetpassa. swietnie sie sprawdzi w polsce na spotkaniach streetpassowych, umrze to u nas po 2 miesiacach. w bardziej cywilizowanyuch krajach ma to prawo bytu, gdzie 3dsa spotkasz co pare minut, no ale i tak beka niezla. W 100 mario challenge bedzie bralo losowe, kompatybilne levele z Wii U i tyla.
Opublikowano 1 września 20168 l I co Rayosku i czym się ku.rwa cieszyłeś? Przez całą prezentację pier.dolili o tym iż to okrojona wersja z Wii U (po to abyś nie sprzedał wersji z Wii U). Pikmin na 3DS'a też jest zrobiony na wzór gier z Kirbym tylko dlatego bo nie potrafią zrobić strategii na handheldzie ze 100 plemnikami na ekranie bo są niby za małe (jakim cudem wyszedł Age of Empires czy FFXII na DS'a jako strategie to nie mam zielonego pojęcia, toż to czary były!). IDŹ PAN W CHVJ Z TAKIM NINTENDO!
Opublikowano 1 września 20168 l Trochę lipa i chęć zakupu wyparowała w momencie, gdy zdałem sobie sprawę, że nikt z tych znajomych którzy potencjalnie byliby w zasięgu passa nie stworzy levela w który chciałbym pograć.
Opublikowano 1 września 20168 l Hehe, ładnie ludzie cisną Nintendo. Kolejny Mario Penis, Mario Maker gdzie swój level pokażesz chyba tylko swojej niedowidzącej babci i małolatowi na Pyrkonie , ekscytujący Woolly z WiiU w rozdziałce CRT i Pikmin którego przerobili na modłę Chibi-Robot. Fani zadowoleni jak ci od Metroida. Edytowane 1 września 20168 l przez Arm9_Team
Opublikowano 1 września 20168 l Autor Piękne powiedziane. Zaorac takie Nintendo, Iwata się w grobie przewraca
Opublikowano 1 września 20168 l Ja pierdziele co ci z Big N przeciez bez neta to nie ma sensu to bedzie tak samo do zaorania jak lbp na psp
Opublikowano 1 września 20168 l E przecież będzie można grać w levele przygotowane przez graczy w wersji na wii u. Jedyny minus to brak wyszukiwania po id poziomu, bo jakaś przeglądarka ma być przecież. Zgoda że tworzenie leveli straci sens, ale dla chcących jedynie pograć aż tak źle nie będzie. Ja się raczej skuszę.