Skocz do zawartości

Najładniejsze gry ósmej generacji konsol

Featured Replies

Opublikowano

Kukuryku a co sądzisz o trybie HDR w U4 ? A nie, sory, głupie pytanie :yao:

• Odpowiedzi 305
  • Wyświetleń 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Na Pro?   Jak tak to zmień tv lub ustawienia Uncharted 4 zyskał co prawda kolosalnie na Pro i został wyciągnięty z obrazowej biedy, to i tak z HZD na Prosiaku nie może się równać. To co zrobiło G

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Uncharted 4 na Pro ograny także nowa lista. 1. Horizon Zero Dawn                  9+ (Pro) 2. Uncharted 4                            9 (Pro)    7+(PS4) 3. Nioh                                   

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Sorry nie dałem rady na czas. Na dodatek jakieś (pipi)ane problemy z tym plusem aby go aktywować.   @ Piotruś Jakość tekstur przede wszystkim ocenia się z bliska.    

Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Z tymi artefaktami to przyznam Kyokushinowi rację: narzekał na nie również mój znajomy, posiadacz premierowego fata. Co prawda był zachwycony jakością oprawy, ale te artefakty trzeba Kyoku oddać.

Też gra na upłynniaczu? Bo na artefakty narzekają ci co korzystają z tej funkcji, która jak wiadomo generuje różne błędy w obrazie.

Opublikowano

Co? xd

Opublikowano

de dauno dzis dostarcza xdd

ze niby pierwszy rzut byl gorszy? po czasie chodzi gorzej niz konsola z dalszych sortow?

Opublikowano

Czyżbyś przejeżdżał przez Brzozów Paolo? Głupota ponoć zaraźliwa i łatwo się rozprzestrzenia.

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

de dauno dzis dostarcza xdd

ale ty jesteś przyje.bany

przytoczyłem tylko słowa znajomego, który zaznaczył że błędy mogą wynikać z niesprawności konsoli, ale to jednak coś co zauważył i czym chciałem się podzielić

także księżycowy pomyśl dwa razy nim napiszesz

Opublikowano

U4 na amatorze wypłaciło mi kopa w pysk oprawą, takiego pierwszego porządnego w tej generacji. Wszystko tam było zrobione tiptop, trzeba mieć dałna żeby mówić że gra wygląda kiepsko na podstawce

Opublikowano

przypominam u4 szesc plus, a to gierka z grafa na osiem

3125012-4268793661-52900.jpg

Niho-6.jpg

Niho-5.jpg

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Ficuś napisał:

przypominam u4 szesc plus, a to gierka z grafa na osiem

3125012-4268793661-52900.jpg

Niho-6.jpg

Niho-5.jpg

Jak juz tak wrzucasz te screeny z nikogo to wrzuc tez moje.

Opublikowano

No jak na grę pamiętającą czasy PS2 to nie tak źle wyglada. 

Opublikowano
  • Autor

Jak bede w chacie pojutrze to wrzuce szoty jak to Nioh w wersji Pro kopie wizualnie okrojone pod tym wzgledem U4 amator.

Opublikowano

U4 - 6+ 

164753_Screenshot_11_l.jpg

Nioh - 8 

Niho-47.jpg

:dynia:

Opublikowano

wybrales specjalnie taka pore dnia

Opublikowano

Shoty deski nie zmienią ogólniego odczucia, gdzie patrząc na U4 myślisz czy to render czy real time a patrząc na Nioha myslisz, że no wprawdzie grafika z PS2 ale za to gameplay solidny i 60 fpsów.

Opublikowano
  • Autor

Patrzac na U4 amator widze niemyty tak z 10 lat samochod a patrzac na Nioh wypolerowana bryke prosto z salonu.

Dokladnie taka jest roznica w obrazie.

Opublikowano

I wish my car was as dirty as your mum.

Opublikowano
42 minuty temu, Kyokushinman napisał:

Patrzac na U4 amator widze niemyty tak z 10 lat samochod a patrzac na Nioh wypolerowana bryke prosto z salonu.

Na czysty obraz ma duży wpływ ilość klatek na sekundę, ale czystość obrazu nie równa się jakości obrazu.

Opublikowano
5 minut temu, Kyokushinman napisał:

Ty już lepiej nic nie pisz expert xd

Też byś mógł.

Opublikowano

Kurła weźcie mu odłączcie internet. Mam wrażenie ze raz rzuciłeś jakimś debilizmem i zamierzasz brnąc w to do końca żeby nie wyszło ze nie masz racji. Zrozumiałbym jakbyś się z kimś kłócił, ze przykładowo horizon czy tam gearsy od konkurencji wyglądają lepiej, ale Ty najzwyczajnej porównujesz graficzne gów*o do twarogu, chcąc wszystkim udowodnić ze to pierwsze pachnie i smakuje wyśmienicie w przeciwieństwie do drugiego

Opublikowano

Tacy ludzie nie istnieja, ale z drugiej strony moze w nim byc silny gen jotjota.