Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Kukuryku a co sądzisz o trybie HDR w U4 ? A nie, sory, głupie pytanie
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Z tymi artefaktami to przyznam Kyokushinowi rację: narzekał na nie również mój znajomy, posiadacz premierowego fata. Co prawda był zachwycony jakością oprawy, ale te artefakty trzeba Kyoku oddać. Też gra na upłynniaczu? Bo na artefakty narzekają ci co korzystają z tej funkcji, która jak wiadomo generuje różne błędy w obrazie.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Nie, nie. Kolega jest właścielem PS4 z dosłownie pierwszego rzutu i narzekał, że konsola zwyczajnie nie wyrabia w pewnych momentach.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l de dauno dzis dostarcza xdd ze niby pierwszy rzut byl gorszy? po czasie chodzi gorzej niz konsola z dalszych sortow?
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Czyżbyś przejeżdżał przez Brzozów Paolo? Głupota ponoć zaraźliwa i łatwo się rozprzestrzenia.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 7 minut temu, Ficuś napisał: de dauno dzis dostarcza xdd ale ty jesteś przyje.bany przytoczyłem tylko słowa znajomego, który zaznaczył że błędy mogą wynikać z niesprawności konsoli, ale to jednak coś co zauważył i czym chciałem się podzielić także księżycowy pomyśl dwa razy nim napiszesz
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l U4 na amatorze wypłaciło mi kopa w pysk oprawą, takiego pierwszego porządnego w tej generacji. Wszystko tam było zrobione tiptop, trzeba mieć dałna żeby mówić że gra wygląda kiepsko na podstawce
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Autor 8 minut temu, Ficuś napisał: przypominam u4 szesc plus, a to gierka z grafa na osiem Jak juz tak wrzucasz te screeny z nikogo to wrzuc tez moje.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Autor Jak bede w chacie pojutrze to wrzuce szoty jak to Nioh w wersji Pro kopie wizualnie okrojone pod tym wzgledem U4 amator.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Autor Dla niecierpliwych. Mozna zajrzec na nikogo tam sa moje przykladowe szoty.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Shoty deski nie zmienią ogólniego odczucia, gdzie patrząc na U4 myślisz czy to render czy real time a patrząc na Nioha myslisz, że no wprawdzie grafika z PS2 ale za to gameplay solidny i 60 fpsów.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Autor Patrzac na U4 amator widze niemyty tak z 10 lat samochod a patrzac na Nioh wypolerowana bryke prosto z salonu. Dokladnie taka jest roznica w obrazie.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 42 minuty temu, Kyokushinman napisał: Patrzac na U4 amator widze niemyty tak z 10 lat samochod a patrzac na Nioh wypolerowana bryke prosto z salonu. Dokladnie taka jest roznica w obrazie. Na czysty obraz ma duży wpływ ilość klatek na sekundę, ale czystość obrazu nie równa się jakości obrazu.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 5 minut temu, Kyokushinman napisał: Ty już lepiej nic nie pisz expert xd Też byś mógł.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Patrzac na U4 amator widze niemyty tak z 10 lat samochod a patrzac na Nioh wypolerowana bryke prosto z salonu. Dokladnie taka jest roznica w obrazie. Kurła weźcie mu odłączcie internet. Mam wrażenie ze raz rzuciłeś jakimś debilizmem i zamierzasz brnąc w to do końca żeby nie wyszło ze nie masz racji. Zrozumiałbym jakbyś się z kimś kłócił, ze przykładowo horizon czy tam gearsy od konkurencji wyglądają lepiej, ale Ty najzwyczajnej porównujesz graficzne gów*o do twarogu, chcąc wszystkim udowodnić ze to pierwsze pachnie i smakuje wyśmienicie w przeciwieństwie do drugiego
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Tacy ludzie nie istnieja, ale z drugiej strony moze w nim byc silny gen jotjota.