October 3, 20169 yr Nie wiem, czemu nie ma tematu o tej cudownej gierce, no ale kurde już jest. Wspaniały tytuł, w pięknej oprawie graficznej; tak wyglądałby tytuły na NES-a, kiedy gry na tę konsolę wychodziłyby w roku pańskim 2015. Wymagający, rozbudowany, pięknie udźwiękowiony. No mjut! A do tego dodatek Plague of Shadows, który diametralnie zmienia rozgrywkę i jest ZA DARMO. A na wiosnę 2017: Powinni dodać nowe plansze, bo choć te w grze są niesamowite, to chciałbym więcej <3 A wy co sądzicie o tej grze? Edited October 3, 20169 yr by Rozi
October 3, 20169 yr Genialna gra, przegenialna, prześwietna. Mam 2 kopie na 3DSa (cyfrowa i fizyczna) i czekam na wersje w pudelku na Vite. Kocham silniej niz wlasna matke. cudowna gra, niesamowita
October 3, 20169 yr Przeszedłem 3 razy na 3 różnych platformach (PC, wiiu, ps4). Gra jest absolutnie genialna. Kto nie grał niech szybko nadrabia Czekam na drugi dodatek!
October 3, 20169 yr Ograłem na 3ds cyfre na premiere, teraz mnie kusi zeby sobie jeszcze raz na ps4 pocisnac. Swietna muza i pseudo 8 bitowy klimat.
October 3, 20169 yr Shovel Knight, wiadomo, goty. Polecam jeszcze Freedom Planet, które jest tym dla Genesisa/MD, czym Shovel Knight dla NES-a.
October 3, 20169 yr W Shovel Knight bardzo podoba mi się możliwość modyfikowania poziomu trudności nie ustawieniami w opcjach, a stylem gry. Shovel Knight może być bardzo łatwą grą, gdy aktywujemy w poziomach checkpointy, a bossów tyramy niezawodną taktyką skakania po nich na łopacie (praktycznie każdy jest bezsilny). Możemy też olać checkpointy i ich nie aktywować, a bossów nie gnoić "exploitem", wtedy w SK można się spocić.
October 3, 20169 yr Shovel Knight, wiadomo, goty. Polecam jeszcze Freedom Planet, które jest tym dla Genesisa/MD, czym Shovel Knight dla NES-a. Jest jeszcze świetne Castle In The Darkness na steamie.
October 4, 20169 yr Jestem w trakcie przechodzenia, to moja perelka w kolekcji. Wzruszylem sie gdy to odpalilem na konsoli, szczerze. I poziom trudnosci.... yummy
December 2, 20169 yr Druga czesc< wciaga swieze powietrze w pluca> Juz na filmiku czuc poziom, klase i za(pipi)istosc. Co ja moge powiedziec wiecej... ciesze sie za(pipi)iscie. Yaht Club powinien w ogole zajac sie tego typu skillowymi platformowkami na dobre i nie ograniczac klimatu do sreniowiecza.
December 2, 20169 yr Ale to nie jest "druga" część, tylko drugie z trzech zapowiedzianych DARMOWYCH dlc
December 2, 20169 yr Nie mialem pojecia, ze wychodzi kolejne dlc. Zapowiada sie na jeszcze lepsze. Z tego co widze to to zupelnie nowe poziomy.
December 2, 20169 yr Od początku była mowa o 3 dodatkowych kampaniach do tego jeszcze inne bonusy, których chyba jeszcze do dziś nie dali. Trzecia kampania ma być o King Knight
December 2, 20169 yr Mocno castlevaniowy klimacik <jaramsie>. W ogóle super, że to DLC będzie darmowe. SK kupiłem na 3DS-a już ponad 2 lata temu i się okazuje, że cały czas je rozwijają. Edited December 2, 20169 yr by _Shaman_
April 16, 20179 yr Gram teraz w Specter of Torment. Pierwsze DLC z "chemikiem" mi nie podeszło, nie pasowało mi sterowanie tym ludzikiem, jakieś takie za mało intuicyjne i skomplikowane. Natomiast te DLC weszło jak złoto, jaram się jak przy podstawowej wersji. Wspaniały dodatek, rycerzem z kosą wręcz płynie się po tych planszach.
April 16, 20179 yr Dobrze wiedziec bo podstawka to 10\10, absolutne cudo, a dodatkow jeszcze nie ruszalem
April 16, 20179 yr Ja kupiłem oddzielnie, ale pewnie tak jak w przypadku pierwszego DLC można wpisać kod który pozwala grać bez przejścia podstawki.
April 16, 20179 yr Kiedy ten dodatek wychodzi na ps4? Wiadomo coś? Na stronce jest podane kwiecień tba :<