Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kino azjatyckie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Showtime wchodzi w azjatyckie produkcje? Elegancko

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 37,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odkopuje temat. Zupełnym przypadkiem trafiłem na seans Chungking Express w kinie Muranów. Tak się złożyło, że akurat w tym kinie mieli jakiś festiwal filmów Wong Kar Waia, reżysera którego nie ko

• Zwycięski tekst narzeczonej wreszcie na filmwebie http://www.filmweb.pl/fwm/article/Kino+Korei+Po%C5%82udniowej+a+sprawa+polska-120253

• ale to było dobre

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał(a):

Trzeba sprawdzic, akurat koncze Watahe

Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Pupcio napisał(a):

Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej

The 8 Show tez sie powoli rozkrecalo, dam rade.

Opublikowano

Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem.

Opublikowano

Trzyma poziom? Już nie pamiętam czy oglądałem pierwszy sezon :wujaszek: na pewno czytałem dość sporo komiksu ale chyba jeszcze nie było zakończenia jak to odkryłem i dobre akcje tam były

Opublikowano

Pierwszy sezon mi się podobał. Fajne tam te potwory były i dobrze się to oglądało.

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Sep napisał(a):

Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem.

dzieki za info, nawet nie wiedzialem, ze drugi juz jest, odpalam:boomer:

Opublikowano

Pierwszy w sumie był bardzo dobry. Mega klimat anime (później z forum się dowiedziałem, ze to na podstawie mangi) no i przepiękna Pani strażak. A jak poziom drugiego i trzeciego sezonu? 

Opublikowano
  • Autor

Obejrzałem pierwszy odcinek i dla mnie lipa. Jednak ten klimat jak byli zamknieci w budynku robił robote.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 6.07.2024 o 20:17, Pupcio napisał(a):

Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko

I co, warto?

Ja ostatnio obejrzałem Hope, strasznie ciężki film i tematyka, najgorsze, że historia jest prawdziwa, a zwyrodnialca spotkała strasznie łagodna kara.

Przechwytywanie.JPG.97fc335b7f7cdc4b3c701d8e38ffbef9.JPG

Opublikowano

Nie warto jednak, ostatnie 2 epy przeskipowałem bo już mi się nie chciało oglądać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi

Opublikowano
W dniu 3.09.2024 o 10:05, Shen napisał(a):

Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi

Fajny, klimatyczny serial. Trochę nawiązujący do jednostki 731. Są momenty,że coś się ciągnie ale to w Azji norma. Ja polecam i czekam na drugi sezon.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dwa seriale w grudniu zrobiłem na Disney

Ten jest na podstawie komiksu, więc są akcje w stylu jeden typ na dwudziestu, ale jak ktoś lubi motyw zemsty, to fajne i niezbyt długie widowisko. Podobno drugi sezon sie szykuje

Tu juz bardziej typowy kryminał, skorumpowani policjani, bogaci wykorzystujacy biednych, ale tez niezły, chociaż ten pierwszy bardziej mi podszedł

a i jeszcze to, ale targalem z torrentow, szkolna drama o gnębieniu, ale tym razem kujon się stawia

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Rok lezał na dysku, w końcu obejrzałem. Oklepane kino katastroficzne, nic odkrywczego, ludzie w obliczu katastrofy zachowują się jak zwierzęta. Raczej nie polecam.

No i ściągnałem drame o jakimś seryjnym mordercy, wszedzie bardzo wysokie oceny, ale jeszcze nie zacząłem oglądać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Shieeet, myślałem, że już nigdy nie powstanie.

Opublikowano

Gwigongja (Zły Panicz)

Bokser z Filipin próbując uratować chorą matkę wyrusza do Korei by odszukać ojca. Mamy barwną plejadę poświrowanych postaci. Jest brutalnie, z prowadzeniem akcji trochę w stylu Tarantino. Bywa momentami przewidywalny i kamera za bardzo się trzęsie podczas scen akcji, ale warto obejrzeć.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, mitra napisał(a):

Ale piszcie gdzie oglądać perełki.

Jak chcesz sobie obejrzeć Signal o który pisałem wyżej to jest na netflix po zmianie języka na angielski. Jak coś jest na streamingach to staram się pisac, ale duzo targam z torrentow.

Przechwytywanie.JPG.b83f677a49183b230ce1bca01b72a21f.JPG

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał(a):

Jak chcesz sobie obejrzeć Signal o który pisałem wyżej to jest na netflix po zmianie języka na angielski. Jak coś jest na streamingach to staram się pisac, ale duzo targam z torrentow.

Przechwytywanie.JPG.b83f677a49183b230ce1bca01b72a21f.JPG

Dzięki. Muszę sprawdzić. Fajnie jakbyście wszyscy pisali gdzie co i jak jeśli już macie źródło a nie szukać i się denerwować bo nie można znaleźć.