Opublikowano 17 czerwca 20241 r 3 godziny temu, Shen napisał(a): Trzeba sprawdzic, akurat koncze Watahe Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej
Opublikowano 17 czerwca 20241 r Autor 5 minut temu, Pupcio napisał(a): Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej The 8 Show tez sie powoli rozkrecalo, dam rade.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Wygląda kozacko to wrzucę, drama thriller - Będą następne Sohee 2022 https://www.imdb.com/title/tt19820538/?ref_=vp_vi_tt
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Trzyma poziom? Już nie pamiętam czy oglądałem pierwszy sezon na pewno czytałem dość sporo komiksu ale chyba jeszcze nie było zakończenia jak to odkryłem i dobre akcje tam były
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Pierwszy sezon mi się podobał. Fajne tam te potwory były i dobrze się to oglądało.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Autor 12 minut temu, Sep napisał(a): Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem. dzieki za info, nawet nie wiedzialem, ze drugi juz jest, odpalam
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Pierwszy w sumie był bardzo dobry. Mega klimat anime (później z forum się dowiedziałem, ze to na podstawie mangi) no i przepiękna Pani strażak. A jak poziom drugiego i trzeciego sezonu?
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Autor Obejrzałem pierwszy odcinek i dla mnie lipa. Jednak ten klimat jak byli zamknieci w budynku robił robote.
Opublikowano 6 lipca 20241 r Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Autor W dniu 6.07.2024 o 20:17, Pupcio napisał(a): Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko I co, warto? Ja ostatnio obejrzałem Hope, strasznie ciężki film i tematyka, najgorsze, że historia jest prawdziwa, a zwyrodnialca spotkała strasznie łagodna kara.
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Nie warto jednak, ostatnie 2 epy przeskipowałem bo już mi się nie chciało oglądać
Opublikowano 3 września 20241 r Autor Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi
Opublikowano 5 września 20241 r W dniu 3.09.2024 o 10:05, Shen napisał(a): Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi Fajny, klimatyczny serial. Trochę nawiązujący do jednostki 731. Są momenty,że coś się ciągnie ale to w Azji norma. Ja polecam i czekam na drugi sezon.
Opublikowano 5 stycznia 20251 r Autor Dwa seriale w grudniu zrobiłem na Disney Ten jest na podstawie komiksu, więc są akcje w stylu jeden typ na dwudziestu, ale jak ktoś lubi motyw zemsty, to fajne i niezbyt długie widowisko. Podobno drugi sezon sie szykuje Tu juz bardziej typowy kryminał, skorumpowani policjani, bogaci wykorzystujacy biednych, ale tez niezły, chociaż ten pierwszy bardziej mi podszedł a i jeszcze to, ale targalem z torrentow, szkolna drama o gnębieniu, ale tym razem kujon się stawia
Opublikowano 2 lutego 20251 r Autor Rok lezał na dysku, w końcu obejrzałem. Oklepane kino katastroficzne, nic odkrywczego, ludzie w obliczu katastrofy zachowują się jak zwierzęta. Raczej nie polecam. No i ściągnałem drame o jakimś seryjnym mordercy, wszedzie bardzo wysokie oceny, ale jeszcze nie zacząłem oglądać
Opublikowano 16 lutego 20251 r Autor Nie wiem czy ktoś tu jeszcze oglądał Signal, ale drugi sezon oficjalnie potwierdzony, jaranko https://mydramalist.com/article/signal-season-2-is-coming-in-2026
Opublikowano 20 lutego 20251 r Gwigongja (Zły Panicz) Bokser z Filipin próbując uratować chorą matkę wyrusza do Korei by odszukać ojca. Mamy barwną plejadę poświrowanych postaci. Jest brutalnie, z prowadzeniem akcji trochę w stylu Tarantino. Bywa momentami przewidywalny i kamera za bardzo się trzęsie podczas scen akcji, ale warto obejrzeć.
Opublikowano 20 lutego 20251 r Autor 6 minut temu, mitra napisał(a): Ale piszcie gdzie oglądać perełki. Jak chcesz sobie obejrzeć Signal o który pisałem wyżej to jest na netflix po zmianie języka na angielski. Jak coś jest na streamingach to staram się pisac, ale duzo targam z torrentow.
Opublikowano 20 lutego 20251 r 14 minut temu, Shen napisał(a): Jak chcesz sobie obejrzeć Signal o który pisałem wyżej to jest na netflix po zmianie języka na angielski. Jak coś jest na streamingach to staram się pisac, ale duzo targam z torrentow. Dzięki. Muszę sprawdzić. Fajnie jakbyście wszyscy pisali gdzie co i jak jeśli już macie źródło a nie szukać i się denerwować bo nie można znaleźć.