January 8, 20179 yr Polecacie jakieś konkretne modele, tablet służyłby tylko do czytania komiksów, nie ukrywam że czym taniej tym lepiej a fajnie byłoby zamknąć się w 400pln Edited January 8, 20179 yr by xbor
November 7, 20241 yr Która apka jest najlepsza do kopii zapasowych na androida i Windowsa? Chciałem sobie powspominać stare Świty Komiksów i TM Semic, ale CDislaly coś mi nie leży
November 8, 20241 yr 8 hours ago, Hubert249 said: Która apka jest najlepsza do kopii zapasowych na androida i Windowsa? Chciałem sobie powspominać stare Świty Komiksów i TM Semic, ale CDislaly coś mi nie leży Comic Screen CDisplayEx, Wrzucam komiksy w pdf lub cbr i czytam bez problemów.
November 8, 20241 yr 23 minuty temu, darkos napisał(a): Comic Screen CDisplayEx, Wrzucam komiksy w pdf lub cbr i czytam bez problemów. Na laptopie zainstalowałem Cover i jest sztosik.
January 18, 20251 yr Jest fajna promka na komiksy od humble bundle, jeszcze tylko przez kilka godzin dziś. https://www.humblebundle.com/books/metal-hurlant-moebius-and-metabaron-humanoids-books