funditto 657 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tetsuya Nomura ze SE pomagał przy nowym Xeno, na pewno stworzył jakąś postać, czy zajmuje się czymś jeszcze pewnie się niedługo dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Coś o fabule wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 przeciez to oczywiste ze wyjdzie w 2018roku Hihi Swoją drogą czy tylko mi bardziej odpowiadał klimat z XCX? Wiecie mechy i te sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 przeciez to oczywiste ze wyjdzie w 2018roku Hihi Swoją drogą czy tylko mi bardziej odpowiadał klimat z XCX? Wiecie mechy i te sprawy? Ja tam tez wolałem, ale po cichu licze ze powstaną z tego dwie odnogi i XCX2 z mechami kiedys powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 dalej nie ma to dokladnej daty premiery i dalej moga to przelozyc, sami podczas trasmisji z rozgrywk mowili, ze jeszcze pelno roboty przed nimi Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Oj też wolałbym kontynuację X.. mam nadzieję, że mimo wszystko będzie w tym więcej technologii niż póki co widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 A ja wole kontynuacje xeno z wii, zdecydowanie lepsza gra w moich oczach od xcx, ta druga nie przypadla mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 A nie macie wrażenia, że X był graficznie na wyższym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Też mam takie wrażenie. Wszystko w tej grze wygląda brzydko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ta gra wygląda, jak dowolny jRPG, które 3-ligowi devi zapowiadają co miesiąc w Famitsu albo Dengeki. X na Wii U robiło od pierwszego zwiastuna nieporównywalnie lepsze wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Czy wiadomo coś może o potencjalnym przeniesieniu X na Switch? Powiem szczerze, że dwójka średnio mi pasuje a X bym dokończył na Switch bo na Wii U to nie za bardzo mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Raczej wątpliwe bo nie ma komu tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 A ja nie będę zaskoczony jak w 2018 wyjdzie port Xeno X, bo to kolejna gra, która ma online, a takich tytułów potrzebuje Switch. W eshopie na Switchu jest coś takiego jak coming soon. Nie wrzucają tam wszystkiego, tylko trochę tytułów z najbliższą datą premiery i kilka najbliższych exów. Jest to poukładane w porządku od najbliższych premier do najdalszych. Co ciekawe zaraz za Super Mario Odyssey jest tam Xenoblade 2, a nie ma Fire Emblem Warriors. Obserwując jak to wygląda od premiery nie będę zaskoczony jeśli Xeno wyjdzie wcześniej niż FEW. Stawiam, więc na końcówkę listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Japonia nie dostanie gry wcześniej :D premiera będzie na całym świecie w tym samym czasie, a za lokalizację gry odpowiada Nintendo of Europe (takjak za jedynkę), w przeciwieństwie do X, które lokalizowało Nintendo of America Cytuj Odnośnik do komentarza
navro 2 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Fire Emblem już ma date wydania w japońskim eshopie, polecam sprawdzić. Ogólnie w japońskim sklepie daty premier gier pojawiają o wiele szybciej niz w Europie. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Nie będzie japońskiego voice actingu podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Trochę kiepsko. Angielski w jedynce był udany, ale jak usłyszałem to "Take this" w trailerze "dwójki", to mnie trochę skręciło w środku. Nadal nie jestem przekonany do zmiany stylu graficznego. Bardziej by mi pasowało pójście w coś w stylu FF XII albo XV. Ale zawsze to lepiej niż te karykatury z X. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dubbing jak zwykle robi Nintendo UK, sami brytole, akurat mi to nie przeszkadza, np Project Zero po brytyjsku miał swój urok :P Co do samej gry to nie podobało mi się co widziałem, MC ma dziwny design, jakoś tak mi nie pasuje. Dochodzi do tego też bardzo wolna rozgrywka, aż się wszystko tam snuło jak ślimaki na tym trailerze. Reasumują nadal brak system sellera dla mnie, kolejny termin to metroid prime; Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Okazuje się, że niektóre postacie zaprojektował Tetsuya Nomura. Swoją drogą wyglądają trochę inaczej od głównych bohaterów: Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 When we spoke about your last game, Xenoblade Chronicles X, you told me you'd distanced yourself from philosophical themes in that game's core story. Where do your interests along those lines lie these days? In terms of a theme in Xenoblade Chronicles 2, there are all of these Titans, and their lifespan is about to end. The people living on these Titans now have to find a way to continue their lives, because the land they've lived on is about to die. So it's about these people's quest to find where to live. Also, there are these lifeforms called Blades. They're not human, as the title indicates — the "Xeno" part of the title, which means they're not human. They're unique lifeforms, and there's this theme of how humans and Blades can coexist and learn to live with each other, and learn to not only coexist, but protect the world that they live in. http://time.com/4848935/xenoblade-chronicles-2-interview/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+timeblogs%2Fnerd_world+%28TIME%3A+Tech%29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 http://www.classification.gov.au/Pages/View.aspx?sid=VeeLk1oQAeBYB%252fEQTqCoSQ%253d%253d&ncdctx=Gr26dJEUBQB%2B2HMv2N%252fKTffOosBt2wNnrSn9stGsISBKVHuafL%252f2dcv9RWyIhnsi Gra dostała oznaczenie M w Australii. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Juz myslalem, że jakis trailer :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Tyle dobrego, że skoro ocenili, to gra musi już jako tako działać, czyli gramy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Monolith zaczyna zatrudniać ekipę do nowego projektu - chyba faktycznie kończą już X2 i premiera w tym roku jest realna Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) XCX2 proszę Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi