Opublikowano 21 lutego 20178 l Pamięta ktoś w którym numerze były wspomnienia zgredów o początku psxa w polsce ? Być może były to wspomnienia ściery numer raczej nowszy do 100 numeru proszę o pomoc :)
Opublikowano 21 lutego 20178 l Nie wiem, ale przypomniales mi stare czasy szmatlawca. W 20 czy okolicach nr byl artykul ktory dawalem czytac nawet kumplom nie majacym stycznosci z pismem. To chyba bylo jakies tourne po redakcji. Plucie przez okno na przyjezdzajacych zgredow i wychodzenie przez szyberdach included. Kochalem tych gosci
Opublikowano 21 lutego 20178 l Ja kuzynowi dałem poczytać relację z Extreme Party w piramidzie i śmiał się z fragmentu "wyginała się tak mocno, że można było zajrzeć do środka". A kserówki z opisem do GTA 3 fruwały po całej klasie.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Pamięta ktoś w którym numerze były wspomnienia zgredów o początku psxa w polsce ? Być może były to wspomnienia ściery numer raczej nowszy do 100 numeru proszę o pomoc :) Chodzi Ci o tekst w którym wspominali jak pierwszy raz zobaczyli PSXa na giełdzie, jak ktoś sobie go sprowadził z Japoni za ciężki hajs itd.?
Opublikowano 21 lutego 20178 l A pamietacie staruche z lochow i obrzyganego dziada? Albo jak mieli zrobic gre o zgredach xD
Opublikowano 21 lutego 20178 l Gra o zgredach w klimatach wacków: kosmicznej rozgrywki to by mogła całkiem niezła gra być
Opublikowano 22 lutego 20178 l To chyba miało na jakiegoś gemboja być. Wychodzi już dłużej niż the last guardian. Dobry był kiedyś tekst jak koso, myshaq i shiva pojechali na targi do Londynu i grali w piłkę na ulicy. Niby potem jakiś gościu przez nich głowę rozbił i przyjechała karetka, ale teraz jak już jestem duży to im nie wierzę. Chyba wkrecali. No, ale zdjęcie gościa było.
Opublikowano 22 lutego 20178 l To chyba miało na jakiegoś gemboja być. Wychodzi już dłużej niż the last guardian. Dobry był kiedyś tekst jak koso, myshaq i shiva pojechali na targi do Londynu i grali w piłkę na ulicy. Niby potem jakiś gościu przez nich głowę rozbił i przyjechała karetka, ale teraz jak już jestem duży to im nie wierzę. Chyba wkrecali. No, ale zdjęcie gościa było. Jedna z moich ulubionych relacji.
Opublikowano 22 lutego 20178 l To chyba miało na jakiegoś gemboja być. Wychodzi już dłużej niż the last guardian. Dobry był kiedyś tekst jak koso, myshaq i shiva pojechali na targi do Londynu i grali w piłkę na ulicy. Niby potem jakiś gościu przez nich głowę rozbił i przyjechała karetka, ale teraz jak już jestem duży to im nie wierzę. Chyba wkrecali. No, ale zdjęcie gościa było. A ile oni wtedy lat mieli? 25? Spojrz na forum, wejdz do wkp poczytaj a jak wyjdziesz to zrozumiesz ze 25 latek kopiacy pilke na ulicy to naprawde lajtowa i w zupelnosci wiarygodna sprawa :)
Opublikowano 28 lutego 20178 l wkp to zbior zwqyrodnialcow i patologii w porownaniu do zgredow Edytowane 28 lutego 20178 l przez standby
Opublikowano 23 marca 20178 l A pamiętajcie książeczkę, którą dodawali do jakiegoś numeru, w którym były spisane początki PE i sporo o zgredach? W ogóle to lipa, chciałem sobie zamówić archiwalne numery z czasów 1-40, ale dawny sklep PE już nie istnieje. Da się jeszcze jakoś dorwać stare (nowe) numery spod szyldu Grupy 69 czy to już prehistoria?
Opublikowano 23 marca 20178 l Ze dwa lata temu zamawiałem poradniki PEz Allegro. Patrzę, a Allegrowicz miał adres na sokolskiej w Katowicach - czyli ktoś przejął biurowiec wraz z archiwalią. Wyprzedawali stare numery po 2 zł sztuka. Moze znajdę namiar na Allegrowicza, a jak nie - wejdź na Allegro i szukaj. Ps. Książeczka była dodawana do numeru 50.
Opublikowano 25 kwietnia 20205 l Za profilem Viva na FB Cytat Zanim YouTube był na propsie... Oto odcinek pilotażowy programu Faza, stworzonego przez Piotra Babieno oraz Piotra Bielatowicza, którzy obecnie prowadzą Bloober Team. Program tworzony z myślą o wkroczeniu na antenę TVN, ale nie pykło. Szkoda, bo był potencjał i grono popaprańców chętnych do wygłupów przed kamerami. Gościem specjalnym odcinka był popularny do bólu piłkarz - Tomasz Frankowski, ponadto zaprezentowano prototyp X360, zwanego wówczas Xboksem 2. Z perspektywy czasu, "pilotowi" wiele brakuje, dźwięk leży i kwiczy (mimo że na planie był profesjonalny sprzęt, który wyzionął ducha), ale jak na owe czasy i własną inwencję - kozak. Zarejestrowano w Krakowie, rok 2004. Edytowane 25 kwietnia 20205 l przez philipo