Opublikowano 15 lipca 20241 r On 7/10/2024 at 9:59 AM, NemoKOF said: https://kittech.pl/ Dzięki, Konsola wysłana, zobaczymy za tydzień czy tam dwa jak to pójdzie
Opublikowano 28 lipca 20241 r On 7/15/2024 at 10:49 PM, Labtec said: Dzięki, Konsola wysłana, zobaczymy za tydzień czy tam dwa jak to pójdzie Konsola wróciła, wszystko pięknie i ładnie działa (HWFLY-Picofly-RP2040) Szkoda tylko ze nie ma żadnego freeshop-a teraz na tinfoil
Opublikowano 28 lipca 20241 r Jak jest z tymi nowymi chipami? Jest jakieś ryzyko bana? Są 2 systemy? Można grać online?
Opublikowano 28 lipca 20241 r 21 minutes ago, easye said: Jak jest z tymi nowymi chipami? Jest jakieś ryzyko bana? Są 2 systemy? Można grać online? Mam 2 systemy, OFW i CFW, CFW ma blokadę łączenia się z serwerami nintendo dla bezpieczeństwa
Opublikowano 29 sierpnia 20241 r Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 1 057,75zł | 2024 MIGSwitch V2 Game Console Flash Card For Switch Burning Card For Mig MIG Switch Ns Backup Card Game Gadgets Card Reader https://a.aliexpress.com/_Ezb6suz To jest karta do odpalania kopii na switchu? Nie wiedziałem, że coś takiego istnieje.
Opublikowano 29 sierpnia 20241 r podobno gosc wylapal bana https://www.reddit.com/r/SwitchPirates/comments/1bpx43s/did_anyone_actually_get_banned_for_using_the_mig/
Opublikowano 30 sierpnia 20241 r Są bany. Lepiej chipa zrobić jak już chcesz się bawić niż ten półśrodek. Jego czas to była premiera OLEDa i V1 Patched a nie teraz.
Opublikowano 2 grudnia 20241 r W dniu 28.07.2024 o 13:59, Labtec napisał(a): Mam 2 systemy, OFW i CFW, CFW ma blokadę łączenia się z serwerami nintendo dla bezpieczeństwa I jak po 5m? działa all?
Opublikowano 8 grudnia 20241 r On 12/2/2024 at 10:36 PM, easye said: I jak po 5m? działa all? Oprócz zablokowanego online żeby konsola nie próbowała się łączyć pod cfw to tak wszystko pięknie ładnie
Opublikowano 18 lutego 20251 r Streamer Taki Udon wypuścił ekran oled do Switcha Lite, mój czeka na montaż ale opóźni się to nieco. W międzyczasie wypuścił zdjęcie nadchodzących ekranów zamiennych do V1 - P.S. Wrzucił też pierwszy filmik z IPSem, który będzie najtańszy i bez dotyku. Ciekawe jak cena bo OLED do Lite jest dość drogi. Pytanie jest sporo switchy z rozwalonymi ekranami do kupienia by to miało sens w ogóle xD Spoiler
Opublikowano 3 marca 20253 mar rada - sprzedaj V2, kup oleda i wtedy przerób. Szkoda życia na ten ekran xd
Opublikowano 4 marca 20254 mar W dniu 3.03.2025 o 10:10, NemoKOF napisał(a): rada - sprzedaj V2, kup oleda i wtedy przerób. Szkoda życia na ten ekran xd Nie no nie będę teraz inwestował więcej w switcha w oczekiwaniu za 2 jedynie co mogę zrobić to faktycznie go przerobić pod jakieś retro klasyki i gry , których nie ograłem z jakiś powodów wcześniej. Póki mój v2 służy i nic się nie dzieje to nie ma co - wyslałem zapytanie do tego kittech o v2 zobaczymy
Opublikowano 5 marca 20255 mar pewnie taniej ci wyjdzie kupić przerobionego Oleda. Kittech jest dobry ale bardzo drogi. Chip kosztuje 30 pln obecnie xD
Opublikowano 5 marca 20255 mar Zobaczymy co odpiszą i na ile wycenią. Na razie mam taki backlog , że nawet nie wiem czy jest sens się w to bawić kwestia ceny. A Oled przerobiony pewnie min 1000zł to nie sądzę że tyle przeróbka V2 wyjdzie.
Opublikowano 5 marca 20255 mar Co do przerabiania Switcha, to opcją jest też kupno gotowej przerobionej płyty głównej od Chińczyków na aliexpress. Raz tak zrobiłem, ale wynikało to z tego, że miałem Switcha z uszkodzoną płytą i po prostu podmieniłem.
Opublikowano 10 marca 202510 mar Pany, wyjąłem kartę sd ze switcha i podłączyłem do kompa, teraz jak chce zainicjować atmo to mam błąd NoFat - (error 13) make sure that a Fat partition exist. Spier...?
Opublikowano 10 marca 202510 mar Konsola jest przerobiona, wyjąłem karte microsd (zawsze to robiłem switch>lapek po kabelku więc nie wiem co mnie tknęło) wsadziłem do kompa i wyskoczył komunikat czy formatować, anulowałem i już nie działa na switchu, error 13 nofat sd bla bla. Czytnik kart w switchu działa, bo sprawdzałem inne sdki. Edytowane 10 marca 202510 mar przez S_600
Opublikowano 24 kwietnia 202524 kwi W dniu 8.12.2024 o 14:55, Labtec napisał(a): Oprócz zablokowanego online żeby konsola nie próbowała się łączyć pod cfw to tak wszystko pięknie ładnie Ile ta przeróbka?"instalacja oprogramowania" za 150zł to jest ta opcja w ich cenniku? Poza grami ze switcha działają jakieś emulatory? Gry ze switcha w sumie najmniej mnie interesuja, bo mam w chuj pudełek w backlogu Sprzedawać oleda za te 800zł to mi żal, więc moze bym z tego zrobił kombajn jak się da.
Opublikowano 26 kwietnia 202526 kwi On 4/24/2025 at 6:40 AM, Shen said:Ile ta przeróbka?"instalacja oprogramowania" za 150zł to jest ta opcja w ich cenniku? Poza grami ze switcha działają jakieś emulatory? Gry ze switcha w sumie najmniej mnie interesuja, bo mam w chuj pudełek w backlogu Sprzedawać oleda za te 800zł to mi żal, więc moze bym z tego zrobił kombajn jak się da.405zl jak dobrze pamiętam przeróbka kosztowała, możesz zainstalować emulatory i nawet android-a jak chcesz
Opublikowano 9 października 20259 paź Kurde już 450zł wołają za chipa z robocizną, może lepiej poczekać na przeróbkę switch 2 ale kusi wyprzedać kolekcje gier, mam tam kilka koła zamrożone