Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Yakubu zawsze na posterunku, szanowany obiektywny uzytkownik.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Technicznie to dalej arcydzielo, gralo mi sie tez super bo gameplay miodny ale nic nie poradze, ze po obiecujacym poczatku fabularnie pozniej jest juz tragicznie i tylko wyjasnienie zagadki dinobotow i dzikusow robi robote

Opublikowano

Swietnie ale poczatek akurat w ZD jest nienajlepszy, gra sie rozkreca powoli jak kazdy sandbox.

Opublikowano

Posty Ficusia to głównie jaranko graficzką, a przypominam że beka dotyczy nagrody dla Zero Down za najlepszą narrację. A przygłupim klapom przypominam że te dwie rzeczy to coś zupełnie innego 

Opublikowano

Intro intryguje, wydarzenia na pewnej snieznej gorze daja nadzieje - to uwazam za poczatek

Jak juz sie wychodzi z horizonowego bialego sadu to watek wspolczesny w tej gierce leci na ryj

Opublikowano
6 minut temu, Welna napisał:

Ficus , musze CI powiedziec ,ze czytac sie ciebie nie da. Ja rozumiem nowa zabawke ,nowe fajne gry ale stary ogarnij sie. Brak konsekwencji bracie

Przeciez on tylko troluje, nie mow ze się nabrales.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Internetowe glosowania wygladaja tak, ze zawsze wygra najpopularniejszy nie oszukujmy sie.

Narracja w ZD ? Wcale nie gorsza od innych sandboxow.

Opublikowano

Czytam go w tym temacie od czasu kiedy kupił Switch i tak jakos coraz bardziej wierze ,ze on moze naprawde tak myslec. 

Opublikowano

Ok dobra horizon to najlepsza narracyjna gra roku, yakuza to nudne generyczne wypierdki, z slaba mimika, bez dobrej rezyserii w cutscenach, lepiej?

Opublikowano
15 minut temu, Ficuś napisał:

Ok dobra horizon to najlepsza narracyjna gra roku, yakuza to nudne generyczne wypierdki, z slaba mimika, bez dobrej rezyserii w cutscenach, lepiej?

no jak się wyrzygałeś na tą gierkę po dwóch chapterach to coś w tym musi być xd

Opublikowano

Wiedzmin3, kazde gta, rdr, w sumie to praktycznie kazdy wspolczesny za wyjatkiem zeldy botw bo tam narracje praktycznie nie istnieje

Opublikowano

ale to jest konkurs z tego roku xd zapomniales juz ?:dunno:

Opublikowano

ale nie na najlepsza narracje w sandboxie tylko ogolnie xd zapomniales juz? :dunno:

Opublikowano

wiem,no i Horizon zwyciezylo w glosowaniu, ja glosowalem na Nier, i co z tego ?

Opublikowano
19 minut temu, Ficuś napisał:

Wiedzmin3, kazde gta, rdr, w sumie to praktycznie kazdy wspolczesny za wyjatkiem zeldy botw bo tam narracje praktycznie nie istnieje

Chyba logiczne ze pytam o ten rok, bo to ze GTA zjada narracja 90% tytułów to wiadomo.

Ale jak już przy GTA jesteśmy to GTA4>GTA5

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ale to nie byl konkurs na najlepszy narracyjnie sandbox 2017

ja pitole napisz fakt, ze watek wspolczesny w horizon ssie, a tajemnica dinobotow jest spoko to linia obrony klapow to cytowanie moich postow gdzie sie spuszczalem nad grafika, wina switcha albo wyliczanka, ze przeciez jak na sandboxy z 2017 to narracja jest spoko xdddd

wam serio te pleye resztki mozgu wciagnely

Opublikowano

Nie potrafisz sie pogodzic z wynikiem konkursu i tyle. Twoja opinia<<<< opinia ilustam glosujacych i tyle. Tez inaczej zaglosowalem, ale  nie dre szat ze wygral akurat horizon. No chyba ze masz zamiar nas uczyc tutaj, na kogo powinno sie glosowac xd

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
35 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Pokażcie mi sandboxa z lepsza narracja.

Z tego roku ac origins :D horizon to klon ubigame. Po co ci klon jak masz oryginał :)

Opublikowano

Dodajmy, ze klon ktory wiele elementow poprawia wzgledem orginalu. W originis nie gralem to nie porownam.

Opublikowano
12 minut temu, Ficuś napisał:

ale to nie byl konkurs na najlepszy narracyjnie sandbox 2017

ja pitole napisz fakt, ze watek wspolczesny w horizon ssie, a tajemnica dinobotow jest spoko to linia obrony klapow to cytowanie moich postow gdzie sie spuszczalem nad grafika, wina switcha albo wyliczanka, ze przeciez jak na sandboxy z 2017 to narracja jest spoko xdddd

wam serio te pleye resztki mozgu wciagnely

No Ok, byłem cały czas pewien ze rozmawiamy o 2017 roku :dunno:

8 minut temu, blantman napisał:

Z tego roku ac origins :D horizon to klon ubigame. Po co ci klon jak masz oryginał :)

Nie wypowiadam się bo nie grałem w origins.

Opublikowano

ale ja horizona serio lubie, technicznie i designersko nie potrafilem sie napatrzec, a walczylo mi sie cudownie

Opublikowano

Wiadomo, że gierki ocenia się w binarnej skali, albo klejnot generacji albo g,ówno

Nie jesteś z nimi to jesteś przeciwnko nim :[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.