Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, suteq napisał:
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Być może pierwszy dotrzymany w historii forum.

No wiesz. :smutas:

Wybacz kolego, wyleciało mi totalnie z głowy. :empathy:

5 minut temu, blantman napisał:
42 minuty temu, kermit napisał:

klapy porównuja state of decay do gta? jak mnie to nie dziwi xdddd co za dzbany

no dla nich horizon zero dawn i god of war to RPG więc  mnie już nic nie zdziwi

Dla nich Horizon ZD to dobra gra xddd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A na podstawie jakich gier to boty maja wiedzieć czy jakaś gra jest dobra czy nie skoro u nich taka posucha ze nawet gry na 69 są mesjaszami.

Opublikowano

Wczoraj już zostało wyjaśnione, że gry dzielimy na warte ogrania i warte olania niezależnie od średniej i HZD jest zdecydowanie w tej drugiej kategorii. To taki miks ostatnich Tombów i Wieśka, ale sumarycznie nie jest lepszy od żadnej z nich. Nawet pożyczonego nie chce mi się skończyć, takie nudy.

Opublikowano

a dokładniej do gry dzielimy na:

- warte świeczki ogrania

- niewarte świecki ogrania

Opublikowano

gram tego tumb raidera i o rany, ale to kupa, jak ty wytrzymałeś z tym tytułem 68h wezir? taki slaby lineup na bonku? :pawel:

Opublikowano

Szkalowanie SOD 2? 

Przypominam, że jarają się tym ludzie dla których to będzie dobra gra 

vrQ5LSH.gif

a głownym hejterem jest milan dla ktorego bloodborne, ktorego by mogł przejsc musialby wygladać tak

pYpAfgh.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Szkalowanie SOD 2? 

Przypominam, że jarają się tym ludzie dla których to będzie dobra gra 

vrQ5LSH.gif

a głownym hejterem jest milan dla ktorego bloodborne, ktorego by mogł przejsc musialby wygladać tak

pYpAfgh.jpg

yy, to pierwsze mnie w ogole nie jara,  a drugie nie bardzo,  bo i  w horizon i  w gowie wyłązyłem głupoty  z ekranu.

Opublikowano

"jestem fanem zombi, twd, survivalu ale sod2 mnie nie jara bo grafika w gta v byla ladniejsza, beka z tej gierki"

Opublikowano

Ten sod2 to może i  naprawdę świetna gra, ale po filmikach tego nie widać, raczej widze moda do goat simulator z zombie.

Opublikowano
Cytat

Permadeath, resource management, relationship building, vehicle procurement, maximizing your community’s skills, building outposts, trying to figure out which survivors are friends or foes – all of it and more are what made State of Decay special. And State of Decay 2 deepens all of these systems and more, with the result being a game the Undead Labs team had to peel me away from after I spent two days with it. It’s fair to wonder how it’s going to run on a stock Xbox One – I only played it on a high-end PC, to which an Xbox One X should compare nicely – but from what I’ve seen so far, State of Decay 2 may be a steal at $30. And playing it reminded me that, annoyingly, there haven’t been any State of Decay copycats in the five years since the first game. Thankfully, the real thing returns soon enough.

Specjalnie dla Milana i innych co nigdy nie grali podkreśliłem fragmenty. Tjaaa gra taka sama jak gta.

Opublikowano

milan chyba porównywał tylko graficzkę do GTA V, ale co ja się tam znam i już się nie wtrącam 

Opublikowano

No niech sobie pisza xD

Opublikowano

Nie kolego, byłoby  na 15 stronie na ps store, między dodatkiem do destiny 2 a avatarem uncharted 4 .

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Nie kolego, byłoby  na 15 stronie na ps store, między dodatkiem do destiny 2 a avatarem uncharted 4 .

1. Milan

2. wszędzie

3. za bycie niereformowalnym dzbanem

4. przynajmniej na tydzień

Opublikowano

Widzieliście jak beczunia w temacie drwala? Wojny między klapami, większość klapów teraz wystawia oceny 7-8/10 został chyba tylko yeti i malin po drugiej stronie szamba  xDDD

Tak to jest jak $ony funduje wycieczki i rozdaje sprzęt a później skąd to 9tki w ocenach  :)

Opublikowano
29 minut temu, oni napisał:

milan chyba porównywał tylko graficzkę do GTA V, ale co ja się tam znam i już się nie wtrącam 

przeciez łazi od kilku tygodni i szkaluje sod :usmiech: 

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

Tak to jest jak $ony funduje wycieczki i rozdaje sprzęt a później skąd to 9tki w ocenach  :)

M$ taki bogaty, a żałował dorzucić każdemu kto recenzował SoT żaglówki, a wycieczki do Disneylandu do parku tematycznego Piratów z Karaibów musiały być ch.ujowe i bez zawartości :)  

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
8 minut temu, Daddy napisał:

Widzieliście jak beczunia w temacie drwala?

A widzieliscie temat sot?

Cytat

znikające nicki pod wodą

Cytat

Ciekawe, czy będzie można kupić inny kij do mopa

Cytat

Legendy pełnią rolę takich małych celebrytów w tej grze wśród zwykłych graczy. Jest to jakaś mała nagroda za poświęcone  400-500

Cytat

Ja wczoraj spotkałem w matchmakingu spoko kolesia, który zaprosił swojego kumpla ze statusem legendy i zabraliśmy się za legendarną wyprawę. Kiedy byliśmy blisko końca całego pierwszego etapu to się serwer wysypał i wszystkich wykopał...

:obama: 

Opublikowano

No nie wiem co gorsze 500h w SoT czy granie na plejbece4, gracze to wariaty.

Opublikowano

dobry trajhard

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wczoraj już zostało wyjaśnione, że gry dzielimy na warte ogrania i warte olania niezależnie od średniej i HZD jest zdecydowanie w tej drugiej kategorii. To taki miks ostatnich Tombów i Wieśka, ale sumarycznie nie jest lepszy od żadnej z nich. Nawet pożyczonego nie chce mi się skończyć, takie nudy.

Horizon to Tomb Ridera wciąga nosem.

Opublikowano

oba gówna

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

gram tego tumb raidera i o rany, ale to kupa, jak ty wytrzymałeś z tym tytułem 68h wezir? taki slaby lineup na bonku? :pawel:

Ja tego syfu nawet nie skończyłem, będę robił niedługo drugie podejście jak skończę MudRunnera i Ori.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.