Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wolę 30 fpsów w nowej, zarąbistej produkcji na PS4, niż 60 fpsów na dashboardzie Xboxa, bo tyle macie w tym roku xd

Rozumiem, ze kupiłeś tę NOWĄ xd produkcję

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wolę 30 fpsów w nowej, zarąbistej produkcji na PS4, niż 60 fpsów na dashboardzie Xboxa, bo tyle macie w tym roku xd

nowej  xDDD

w tym roku xDDDDDD  

Gra pod koniec roku trafi na XO, pierw betatesterzy, później Szlachta i granie w kompletny produkt  :)

ale to będzie śmigało na najpotężniejszej konsoli na świecie  :banderas:

Opublikowano

Ekspert czy ty czasem nie pisałeś ze xox nie ma sensu bo malo kto ma tv 4k a teraz piszesz, ze każdy ma taki tv pod prosiaka xd

Opublikowano

Rozumiem, ze kupiłeś tę NOWĄ xd produkcję

Akurat demo ekskluzywnej gry na PlayStation 4 pod tytułem Dragon Quest Builders zajmuje mi tyle czasu, że Crash poczeka sekundę. :) :)

Opublikowano

platformowki w 30fps to xd bo siada responzywnosc sterowania

crash wyjdzie na xone

crash na xone sprzeda sie tragicznie

crasha na xone na forum kupi garska botow, z czego jeden juz tu nie ma konta

crash na xone dalej bedzie w 30fps wg mnie

dragon quest builders - ja bym sie wstydzil przyznac, ze nawet demo ogrywam tego klona goownieanego minecrafta

Opublikowano

Akurat demo ekskluzywnej gry na PlayStation 4 pod tytułem Dragon Quest Builders zajmuje mi tyle czasu, że Crash poczeka sekundę.  :)  :)

DQ Builders nie jest ekskluzywne dla playstation 4, gierka wyszła również na PS Vite. Można by powiedzieć, że to exclusive ekosystemu playstation, ale to również byłoby nadużycie bo Sony wyparło się i osierociło swojego najmłodszego handhelda 

Edytowane przez asax

Opublikowano

a gdzie wii, snes, nes, n64, gamecube, dreamcast, vita, psp, switch i jeszcze kilkadziesiat innych - ponoc miales wszystkie konsole

Na Wii U można ograć wszystko z Wii, Snesa i nesa kiedys tez miałem, n64 było moim marzeniem, gc i dc nie miałem, Vite mialem, mialem tez Amigę i ruska grę w której się zbierało jajka, co z tego?

Ekspert czy ty czasem nie pisałeś ze xox nie ma sensu bo malo kto ma tv 4k a teraz piszesz, ze każdy ma taki tv pod prosiaka xd

Gry przecież chodzą na prosiaku lepiej i nie potrzeba do tego lepszego tv.
Opublikowano

czyli nie miales wszystkich konsol, znowu udowodniles swojego dauna, tak samo jak dzisiaj z kompem za 2500zl co potrafi odpalic gry w lepszej jakosci niz prosiak

Opublikowano

czyli nie miales wszystkich konsol, znowu udowodniles swojego dauna, tak samo jak dzisiaj z kompem za 2500zl co potrafi odpalic gry w lepszej jakosci niz prosiak

Ty jesteś upośledzony? Upewniam się tylko.
Opublikowano

a spizgaty glutek jakie mial konsole i jakiego ma kompa?

Opublikowano

Tok rozumowania botów

Gra wychodzi najpierw na PS4, potem 100 razy lepsza wersja na PC - "kuffa, jaka blacharska bieda, ochłapy z pańskiego stołu"

Gra wychodzi najpierw na PS4, potem w bardziej upośledzonej wersji na Xboxa i PC - "noo zayebiście, najpierw betatesterzy, potem szlachta"

xDD

Opublikowano

a spizgaty glutek jakie mial konsole i jakiego ma kompa?

Co by nie miał, ma więcej do powiedzenia niz jednoplatformowiec i chorągiewa który odkrył Nintendo w 2017 xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

na vicie to z godzine lacznie w zyciu spedziles?

nOGkbsA.png

Opublikowano

Grałem jeszcze w Uncharted i któreś WRC, konsola nie porwała mnie przez ch.ujowa nieporęczność, a co Ty sądzisz o Xboxie One?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to jeszcze krocej musiales grac jak nie wyswietla ich trofeow, widze, ze na tym zmywaku w uk to burzuazja, oceniac konsole, ze nie poreczna spedzajac z nia mniej niz godzine w zyciu, no ale kto bogatemu autyscie zabroni, uszanowanko

Opublikowano

Przecież expert to kazual gejmingowy. Tylko samochodziki daj mu i juz mu wystarczy dlatego dziwie sie, ze mu ps4 wystarczy skoro tam nie ma żadnej sensownej scigalki.

Opublikowano

Zawsze mówię jak jest, nie będę sobie wmawiał ze coś jest za(pipi)iste bo ma znaczek Sony na froncie, ostatnio kolezka mi pokazał jakis futerał na Vite dzięki któremu trzyma się ja trochę jak pada, jest szansa ze wrócę do niej, bo poza nieporecznoscia to świetna konsola.

Przecież expert to kazual gejmingowy. Tylko samochodziki daj mu i juz mu wystarczy dlatego dziwie sie, ze mu ps4 wystarczy skoro tam nie ma żadnej sensownej scigalki.

Bo na Xboxie 360 i One ograłem wszystko co warte swojej uwagi.
Opublikowano

ale vita jest poreczna, choc ludzie autystyczni maja problemy z rekami wiec to tylko udowadnia, ze cierpisz na ta chorobe

Opublikowano

Może jest poręczna ale dla gimbow i ludzi co boja się wyjść na zewnątrz bo ich wiatr porwie, do któregoś z opisów pasujesz wiec to wyjaśnia czemu Ci dobrze na niej grać.

Opublikowano

Expert ma

ULANE DŁONIE

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ty w uk to na zewnatrz nie wychodzisz bo boisz sie ze sie rozerwiesz

Opublikowano

ty w uk to na zewnatrz nie wychodzisz bo boisz sie ze sie rozerwiesz

Nie mieszkam w uk, wiec nie wrzucaj mnie do tego brudnego wora.
Opublikowano

Dlaczego tak dyskutujecie z exactem i staracie mu sie tłumaczyc rzeczy odnosnie PC? Przeciez trudno zeby typek, co odpala jakas gre raz na dwa miesiace na 15 minut przy piwku wydawal na sprzet 7 koła. Dla takich ludzi sa komórki, układanie puzzli albo jeden wyscig w samochodziki.

PC dla ludzi z pasja, którzy nie boja sie wydawac grubej gotówki na swoje hobby, niestety ostatnio do CW wpuszcza sie osoby, które w ogole nie graja juz w gry, albo sa każulami co walna czasem w fifke albo coda i nic innego poza najbniedniejsza wersja konsoli za 600zł im do szczescie nie potrzeba, no moze poza tym zeby szybko gre sie dalo spylic z jak najmniejsza stratą. Nie widze sensu dyskusji w takim wypadku :dunno:

Opublikowano

Łał ale jesteście super bo macie więcej czasu na gry niż ja, zazdro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.