Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

tak tylko przypomnę, że konsolorze płaciły 249zł za GTA V na PS4 w 30 fpsach xD

tak tylko przypomnę, że yebane w dupe pececiorze czekały 2 lata żeby to ograć xD

W ogóle to Rockstar jest doskonałym i godnym naśladowania przykładem jak każdy szanujący się developer powinien traktować blachę. Najpierw rasa konsolowych panów, a potem dopiero po dłuuuuuuugim długim czasie błędne blacharskie rycerstwo...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Na premiere ps4 mówili że "dziekujemy sony za moc której pewnie nigdy nie zgłębimy, nie mamy już granic",  a teraz wydają remake crasha w 30 fps, czy to mozna jakoś wyjaśnić?

Opublikowano

milan taki stary, a wciąż wierzy w kłamstwa sony xD

w PS3 pobierającą moc z kosmosu też wierzyłeś? 

Opublikowano

dobrze, ze zaden bot nie wierzyl, ze chmura, dx12 i uwolnione rdzenie z kinnecta zmienia oblicze xone

Opublikowano

Ale powaznie, to jest pier,dolony  korytarzyk z dinozaurem, i  jedną postacią, plus 5 skał, za takie coś powinny być zwroty za niezgodność z chuu,wie,czym.  Przecież ten nędzny  knack chyba był  w 60.

Opublikowano

to na prosiaku nawet natywnego 4k nie robi i dalej 30fps, obstawiam, ze na scorpio max co osiagna to natywne 4k a klatek nawet nie rusza bo za malo terafankow dla nich

niestety sa developerzy i DEVELOPERZY

Opublikowano

dobrze, ze zaden bot nie wierzyl, ze chmura, dx12 i uwolnione rdzenie z kinnecta zmienia oblicze xone

nie przypominam sobie takich sytuacji, ale to pewnie dlatego że obracam się raczej wśród ludzi inteligentnych 

ŚP DonSterydo coś wspominał że chmura może być wykorzystana, do obliczania skyboxów w takim Skyrimie, ale potraktujmy to jako ględzenie umierającego na które można przymknąć oko 

Opublikowano

jezu xd ogarnijcie że to nie robił 1st party dev. równie dobrze moglibyście pluć na sprzęt za partactwo devów od the evil within 

Opublikowano

Nobody,  ja bym chcial po  prostu zobaczyc wywiad z tym developerem w ktorym wyjasnia dlaczego  nie potrafili  w 60 fps celować.

Czekam na remake t-rexa w 30 fpsach.

Opublikowano

no 30 fpsów to porażka. Takie Halo 2 Anniversary działa na słabym Xboxie One na dwóch (!) silnikach jednocześnie, mimo to daje radę renderować obraz w 60 fpsach. Co prawda cierpi na tym nieco rozdzielczość (1328x1080) ale i tak całość robi ogromne wrażenie. 

Co do Crasha, to tak jak nobody napisał - Leniwy developer ponosi za to odpowiedzialność, nikt więcej. 

Opublikowano

widzisz asax,  potrafisz pisac jak czlowiek, jeszcze troche przebywania wśród inteligencji i  może coś z ciebie bedzie

Opublikowano

Oczywiście, że potrafię. 

Ale z racji tego że zostałem prawdopodobnie jedynym aktywnym xbotem na forum to muszę odgrywać wszystkie rolę: ćwierć-inteligenta, pół-inteligenta i inteligenta.

Cóż, życie nie wybiera 

Opublikowano

Patrze na dział x boxa znowu, dla beki, i  pewnie gdzieś tam wsród chmur siedzi Spencer, stuka palcami o  stól, i myśli,  "o czym my  (pipi)a zapomnielismy"

Opublikowano

Rozyebal mnie motyw z kamikaze :pawel:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nobody,  ja bym chcial po  prostu zobaczyc wywiad z tym developerem w ktorym wyjasnia dlaczego  nie potrafili  w 60 fps celować.

Czekam na remake t-rexa w 30 fpsach.

piłem bardziej do odpowiedzi asaxa w twoją stronę. tzn. wiadomo że był to trolling, ale później, poza cw okazuje się że 3/4 podobnych trików, okazuje się na serio i robi się trochę jak w tej szkolnej przypowieści o dwóch grubasach, kłócących, który spas się bardziej 

Opublikowano

Patrze na dział x boxa znowu, dla beki, i  pewnie gdzieś tam wsród chmur siedzi Spencer, stuka palcami o  stól, i myśli,  "o czym my  (pipi)a zapomnielismy"

>Ładniejsze multiplatformy? Są

>Wyższa rozdzielczość jest? Jest

>Brak gier na premiere? Zgadza się

>o czym my  (pipi)a zapomnielismy? Przecież Sony z Playstation 4 się udało 

Edytowane przez asax

Opublikowano

no ms uczy sie od najlepszych, szkoda ze ogarniaja dupe z 3 letnim opoznieniem

czyli za 3 lata beda gierki, tak jak mowi pan spencer

Opublikowano

Za trzy lata to oni wypuszczą nowy sprzęt i będzie znowu bez gier. Albo pójdą całkowicie w Windowsa.

Opublikowano

Za pare lata Xbox będzie aplikacja na PCetach.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

juz jest aplikacja xbox na pecetach nieogarze

Opublikowano

no nie jestem zaskoczony ze czegos nie wiesz

i pisze sie #teamapple 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

moze mialo byc #napletteam

Opublikowano

expert tez ci tak forum muli na twoim naplecie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.