Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Skończycie wy w końcu o tych wyścigówkach?

Tylko Burnout 3

reszte zaorać

Na Paradise mama juz nie dała?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

giphy.gif

:obama: :obama: Obama:

Oho, tasowanko gifami next stage.
Opublikowano

Tasowanko? Swego czasu deszczyk z Drajwcrapa co rusz wylewał się z ekranu na podłogę, aż musiałem dywan wymienić :reggie:

Opublikowano

No właśnie do tego pije. Kolejny etap nadchodzi xD

Opublikowano

wysciginikogo,platformowkinikogo,bijatykinikogo, licza sie tylko szczelanki

Opublikowano

xbox ma byc najmocniejszy, dostaje gify z wyscigowki a za 3 lata ma powstac ten ex wzorowany na horizonie

hmm troche deja vu

Opublikowano

Nie jest jakimkolwiek zaskoczeniem, że najlepiej na Xboksie One X działają produkcje przygotowane przez wewnętrzne studia Microsoftu. Według analizy, Forza Motorsport 7 wykorzystuje 77,8% mocy GPU na Xboksie One dla uzyskania 1080p i 77 fps (w ostateczności blokada na 60 klatek), a Xbox One X osiąga rozgrywkę w 4K przy 91 klatkach na sekundę (tutaj też pewnie pojawi się blokada 60 fps) i wykorzystuje do tego zaledwie 65,9% mocy GPU.

giphy.gif

:obama: :obama: Obama:

Poziom trudności dalej równie wymagający co grupa docelowa dla Xboxa.
Opublikowano

During my playtime, the AI was aggressive and had no qualms about cutting me off if I attempted to overtake them on the inside. Likewise, if I was too late on the break, I would go spinning into the dirt. Bottom line, I enjoyed the races I played and without question, I feel like this is the best Forza gameplay experience to date.

Trevor Houston (COGconnected)

no, ale Exact woli oceniać poziom trudności na podstawie gifa z prezentacji xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ale przytoczyłeś ten cytat z gameplayu Forzy 7 czy chodzi o Forze 5 w której wprowadzili "driveavatary" bo mam deja vu jak to czytam.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

drivatary wprowadzili troche przed forza 5 nieogarze

Opublikowano

Jakie to ma znaczenie skoro to bzdura na która tylko boty się nabrały, no i najgłośniej było o tym przy premierze Forzy 5 nieogarze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ależ agresywne A.I w Forzie :obama: nie to co te miekkie chuye z GT 

Edytowane przez asax

Opublikowano

no i najgłośniej było o tym przy premierze Forzy 5 nieogarze.

no jak mama podlaczyla ci internet w 2013 to pewnie tak

Opublikowano

Za parę miechów kolejna kapitalna Forza a tymczasem na PS4 beta latających samochodów w GT Sport xD 

Forza już dawno nie ma konkurencji w postaci GT, wszyscy którzy chcieli już ich wbili w ziemię.

No i Expert, broniący gry, którą sam kupi w promocji za 20 euro(czy z jakiej on tam waluty korzysta) bo tyle jest warta. 

Opublikowano

przecież Expert po ograniu bety napisał, że to g.ówno (na początku chciał się zakładać że GT:Sport osiągnie wynik >90 pkt. na metracritic xD) więc jeżeli ma szacunek do samego siebie to tego nie kupi. Ale w CW musi bronić tej gierki bo wychodzi na playstation, innego wytłumaczenia nie widzę 

Opublikowano

ależ głupie A.I w Forzie :obama:

Poprawione

i tak mądrzejsze od experta  :kaz:

Opublikowano

Czy można zakończyć już temat Grant Turismo?

1>3>2>4> góffnoo

Z nowej odsłony nawet klapy się śmieją. Gra na poziomie Wirtualnego Symulatora Szkoły Jazdy kat. B z milionem modeli Acury i w 4K (ale czy na pewno?)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Za parę miechów kolejna kapitalna Forza a tymczasem na PS4 beta latających samochodów w GT Sport xD

Forza już dawno nie ma konkurencji w postaci GT, wszyscy którzy chcieli już ich wbili w ziemię.

No i Expert, broniący gry, którą sam kupi w promocji za 20 euro(czy z jakiej on tam waluty korzysta) bo tyle jest warta.

Soul jak zwykle wpada na forum nie biorąc wcześniej tabletek.

expert broniący gierki - ciekawe klaunie kur.wa gdzie.

Opublikowano

Obrażanie FM = bronienie obesranego GT, zostałeś przejrzany na wylot. 

I widać trafne w cel bo już wyzwiska się zaczynają xD

Od 2015 tytuł bezbeka obecny i aktualny. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Obrażanie FM = bronienie obesranego GT, zostałeś przejrzany na wylot.

I widać trafne w cel bo już wyzwiska się zaczynają xD

Od 2015 tytuł bezbeka obecny i aktualny.

Jak zwykle zakrzywianie rzeczywistości, a to podobno klapy maja autyzm.

Wyzwiska? Jakie wyzwiska staram się równać poziomem do waszej kultury osobistej, żebyście zrozumieli co się do was mówi.

przecież Expert po ograniu bety napisał, że to g.ówno (na początku chciał się zakładać że GT:Sport osiągnie wynik >90 pkt. na metracritic xD) więc jeżeli ma szacunek do samego siebie to tego nie kupi. Ale w CW musi bronić tej gierki bo wychodzi na playstation, innego wytłumaczenia nie widzę

Pytam kolejny raz, gdzie bronię ten przeterminowany syf?

Opublikowano

no i najgłośniej było o tym przy premierze Forzy 5 nieogarze.

no jak mama podlaczyla ci internet w 2013 to pewnie tak
W 2013 roku, to ja już miałem żonę, mieszkałem na swoim i pracowałem na siebie, tak wiec jak zwykle w Twoim przypadku argument inwalida, martwię się natomiast o Ciebie czy już pokój posprzątałeś bo Ci mama internet odłączy i będziesz walił do gazetki schowanej pod łóżkiem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.