Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zapytaj sie moderki ile bylo raportow na mnie za to co pisalem o zeldzie a ile za burdel w temacie horizona

I w temacie horizona nikt nikomu grzecznie nie chcial sraac do ryja

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ficuś - prawdziwy męczennik za prawdę na forum PSX Extreme 

Opublikowano

No ale to temat o Horajzonie był zamknięty przez jakiś czas.

Opublikowano

soul najmadrzejszy o horizonie, a gral w niego z godzine

soul najcudowniejsza gra na swiecie zelda, 40h i nie skonczone od marca, pol roku przechodzi gierke, ktora tak ubostwia

soul w miedzy czasie miliard godzin w jakies srednie multiplatformy

Opublikowano

Obie grupy się triggerują do tej pory xD Różnica taka, że Zelda to dobra gra, Horizon Zero Daun to (pipi). 

Wyjaśnione. 

Opublikowano

A skąd Ty możesz wiedzieć z jakiego powodu gram w Horizona? Lubie gry z fabuła które wciągają, tak, to takie ktorych nie ma na Xboxie czy Switchu.Z tego co kojarzę to Ty latasz i podniecasz się 4K i HDRem w grach wiec stul pysk.

Nie mam zamiaru Ci tłumaczyć z jakich powodów uruchomiłem czołgi, Life is strange czy Tytanów.

Kiedys pisałem ze po Horizonie będzie prawdopodobnie Nier bo spodobało mi się demko i się tego trzymam, a nie mam w zwyczaju wydawać pieniędzy na grę która uruchomie dopiero za jakiś czas, ale skąd Ty to możesz wiedzieć skoro masz Switcha bez gier.

Wystarczy poczytać co piszesz wnioski nasuwają się same, broń się broń atakuj, to tylko pokazuje, że mam rację xd

Lubię czytać ten lament jedno-platformowca, a switch ma gry ma nawet taką jedną, która zassała wszystko co wyszło na PS4 przez 4 lata, była nawet porównywana do Horajzona, ależ nokaut tam był grany i ta paląca się woda xd

Ja się bronię? To Ty próbujesz bronić swoją głupotę gdy Ci napisałem ze w horizona nie program na Xboxie, wiec racja - wnioski nasuwają się same.

Mówisz o tej grze bez fabuły której nie skończyłeś? XD

Opublikowano

Zapytaj sie moderki ile bylo raportow na mnie za to co pisalem o zeldzie a ile za burdel w temacie horizona

ktoś tutaj widzę makowca z naczelnikiem wpier,dala xDDDD

Opublikowano

@Expert

Nie mówiłem o Horajzone, bo oczywistym jest, że to ex na PS4, mówiłem o reszcie, którą masz w GC, wybacz ciągle zapominam, że tobie trzeba tłumaczyć jak chłopu na granicy...Jeżeli nie widzisz w swoim poście obrony i ataku, to najwyższa pora udać się do lekarza...

Tak mówię o tym gniocie, który po dwóch godzinach wylądował w koszu, akurat tak się składa, że PS4 miało do zaoferowania lepszy gry do ogrania na ten czas  no i była ZELDA, wybacz ale nawet 4K/HDR, którym się tak jaram nie uratował tej gry w moich oczach. U mnie to krótko, ja nie potrzebuje czasu, albo gra ma to coś albo tego nie ma.

soul najmadrzejszy o horizonie, a gral w niego z godzine

soul najcudowniejsza gra na swiecie zelda, 40h i nie skonczone od marca, pol roku przechodzi gierke, ktora tak ubostwia

soul w miedzy czasie miliard godzin w jakies srednie multiplatformy

Wystarczy, że soul wie, że szkoda czasu na to

Zelda czeka na lepszy czas, póki co mam dość szukania dziury w całym.

Dishonored 2 nie nazwał bym średnią grą, no ale to moje zdanie, jak wszystko zresztą co piszę na tym forum :)

Opublikowano

wielka wspaniala zelda ktora z bolem przechodzisz od pol roku

jak sie gra podoba to sie siada i ciagnie ta przygode, a nie przechodzi przez taki okres czasu, tym bardziej ze czas miales by nabijac godziny w innych multiplatformach,  bolem skonczysz za nastepne pol roku i potem co - w wlasnie skonczylem post, ze to gierka 10/10 zeby bylo ze soul taki baron growy?

no ale wiadomo 97% na metacritic to trzeba na forum pisac, ze to mesjasz objawiony, ze gierka lepsza niz inne

na jaki lepszy czas czeka zelda? liczyc ze w grudniowym dlc dodadza wreszcie fabule, wieksza liczbe przeciwnikow, a mapa nie bedzie straszyc pustka i nuda? 

ps. ja w sunset overdrive tez moze gralem z godzine - czyli co ficusiowi ta godzina wystarczy bo u mnie to krótko, ja nie potrzebuje czasu, albo gra ma to coś albo tego nie ma.

Opublikowano

Soul, każdemu może jakaś gra nie podejść i rozumiem ze Ci się nie spodobała i wyladowala w koszu, mi podeszła wiec gram - zła nie jest, bardzo fajnie stworzony świat którego próżno szukać w innych tytułach, myśle ze nawet DLC przytule.

Ale jeśli ktoś kupuje konsole dla mesjasza nad mesjaszami, gry która zjada "wszystko co wyszło na PS4 w ostatnich 4 latach" a nawet tej gry nie koczy to znaczy ze ma autyzm albo kolejny raz robi z siebie pośmiewisko.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Hellblade juz 81 na metacritic, to więcej niż większość exów na xboksie dostało :)

Opublikowano

A xbox co ma? Goowno

xbox nie ma mendrka. yetiego , ficusia i experta mi to starczy :D

Opublikowano

jak sie gra podoba to sie siada i ciagnie ta przygode, a nie przechodzi przez taki okres czasu, tym bardziej ze czas miales by nabijac godziny w innych multiplatformach,  bolem skonczysz za nastepne pol roku i potem co - w wlasnie skonczylem post, ze to gierka 10/10 zeby bylo ze soul taki baron growy?

no ale wiadomo 97% na metacritic to trzeba na forum pisac, ze to mesjasz objawiony, ze gierka lepsza niz inne

na jaki lepszy czas czeka zelda? liczyc ze w grudniowym dlc dodadza wreszcie fabule, wieksza liczbe przeciwnikow, a mapa nie bedzie straszyc pustka i nuda? 

ps. ja w sunset overdrive tez moze gralem z godzine - czyli co ficusiowi ta godzina wystarczy bo u mnie to krótko, ja nie potrzebuje czasu, albo gra ma to coś albo tego nie ma.

Nie koniecznie się ciśnie, czasami trzeba sobie odpocząć od pewnego rodzaju gier, Zelda sobie czeka na lepszy czas i tyle, po 40h dalej uważam, że to świetna gra nic tego nie zmieni, nie mam zamiaru grać pod publikę bo wy tak chcecie :)

W jakich to innych grach po za Dishonored 2, które jest dla mnie magiczne nabijałem tyle tych godzin? Wymienisz coś czy będzie sobie tak pisał bo lubisz? konkretnie poproszę 

Co do Sunseta to cały czas to robisz, co chwile piszesz o tej grze, więc może pora napisać tak jak ja, że ta godzina Ci w zupełności wystarczyła, a przestaniesz płakać, że ludzie Cię za to krytykują, PROSTE 

Soul, każdemu może jakaś gra nie podejść i rozumiem ze Ci się nie spodobała i wyladowala w koszu, mi podeszła wiec gram - zła nie jest, bardzo fajnie stworzony świat którego próżno szukać w innych tytułach, myśle ze nawet DLC przytule.

Ale jeśli ktoś kupuje konsole dla mesjasza nad mesjaszami, gry która zjada "wszystko co wyszło na PS4 w ostatnich 4 latach" a nawet tej gry nie koczy to znaczy ze ma autyzm albo kolejny raz robi z siebie pośmiewisko.

Horajzon źle trafił bo trafił na Zeldę, która zwyczajnie dla mnie jest lepszą grą bo mogę zrobić w niej coś, czego próżno szukać w grach tego typu, masa logicznego myślenia, które daje świetne efekty końcowe.

Ktoś kupuje konsole bo lubi mieć wszystkie konsole, lubi móc napisać o wszystkim i mieć jakieś pojęcie o tym co pisze, nie wróży z fusów nie siedzi na YT i nie robi z siebie błazna. Ale Ty tego nie zrozumiesz dla Ciebie będzie to autyzm albo pośmiewisko, które Ty przynajmniej raz dziennie demonstrujesz na tym forum, ten tytuł nad Twoim avatarem sam się tam nie znalazł, tylko cyferka nieaktualna 

Opublikowano

Hellblade juz 81 na metacritic, to więcej niż większość exów na xboksie dostało :)

mówiłem że podskoczy :)

Opublikowano

Dobrze wiesz, że to jest eks :)

Skoro Ex, to XBOX ma tylko EXY

Opublikowano

>OKRES CZASU

[triggered]

ale wiesz, że to nie ex? 

Opublikowano

Ostatni ex na Xboxa wyszedł w lutym i to jest fakt udokumentowany. Nie uciekniesz przed tym.

Opublikowano

Xbox ma tylko multiplatformy i słabe EXY.

Tak Cie razi mój napis nad avatarem a każdy Twój post daje jasno do myślenia ze to zazdrość, i tez chcesz ten tytuł tylko z aktualna cyferka.

Opublikowano

Jak wyszedł BB to ile czasu czekałeś na kolejnego dobrego  exa, którym był U4? policz proszę, że bym wiedział ile mam czasu

Opublikowano

Ostatni ex na Xboxa wyszedł w lutym i to jest fakt udokumentowany. Nie uciekniesz przed tym.

Zaraz zmieni temat.
Opublikowano

Xbox ma tylko multiplatformy i słabe EXY.

Tak Cie razi mój napis nad avatarem a każdy Twój post daje jasno do myślenia ze to zazdrość, i tez chcesz ten tytuł tylko z aktualna cyferka.

Mnie razi xd widzę, że jesteś w stanie wszystko sobie do tego puste łba wdrążyć, gratulacje, to też trzeba mieć skill'a 

Widzę, że spodobało Ci się stwierdzenie "daje jasno do myślenia"  to nowość dla Ciebie? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jak wyszedł BB to ile czasu czekałeś na kolejnego dobrego exa, którym był U4? policz proszę, że bym wiedział ile mam czasu

Nie mówimy teraz o dobrych exach tylko o exach, ten z lutego do dobrych nie należy xD.

Jak zwykle zakrzywianie rzeczywistości, przestań ćpać.

Opublikowano

OK, a więc Forza Horizon 3, Forza Horizon 3 Blizzard Mountain, Forza Horizon 3 Hot Wheels (DLC to też eksy, pamiętamy), Gears of War 4, Quantum Break, Ori, Dead Rising 3, Ryse, Titanfall potwierdzone jako prawilne exy Xboksa One, albo indie gierki jak Kingdom czy Subnautica

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.