Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

masorz mu pomógł w co-opie to przeszedł

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Szkoda, że Zelda nie ma co-op, to bym z Ficusiem przeszedł ;(

Opublikowano

Soula widze dalej boli xd, tak skonczylem, tak jednego bossa przeszedlem z masorzem i pawciem, nigdy nie twierdzilem, ze gierka to mesjasz objawiony, to moj pierwszy i jedyny kontakt z grami souls like od FS i sa tylko lub az fajne, geniuszu calosci procz abstrakcyjnie genialnego designu wszystkiego w bloodborne nie doswiadczylem

Opublikowano

Tak Ficuś hipokryzja boli, masz rację.

Jeszcze to tłumaczenie się xd

Opublikowano

Dobrze wiedziec ze cie boli twoja hipokryzja

Opublikowano

Soula widze dalej boli xd, tak skonczylem, tak jednego bossa przeszedlem z masorzem i pawciem, nigdy nie twierdzilem, ze gierka to mesjasz objawiony, to moj pierwszy i jedyny kontakt z grami souls like od FS i sa tylko lub az fajne, geniuszu calosci procz abstrakcyjnie genialnego designu wszystkiego w bloodborne nie doswiadczylem

łoborze co za bełkot i to jarnka grami guerilla games

Opublikowano

multi killzone2 i horizon nie dla daunow zawsze w serduszku <3

Opublikowano

Dobrze wiedziec ze cie boli twoja hipokryzja

Twoja mnie boli wariacie, hipokryzja to u Ciebie fakt ,że ktoś przestał grać w jakąś grę? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

a moja hipokryzja jest fakt ze skonczylem zelde i bloodborne?xd

Opublikowano

Skończyłeś BB, którym się jarałeś w "bólach", ja też za jakiś czas skończę Zeldę w bólach, czyli miałeś taką samą sytuację jak ja, którą non stop mi wypominasz...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nie kupilem konsoli dla bloodborne, nie jaralem sie nigdy bloodborne, nigdy tez nie jaralem sie grami fs

przeciez ja tej gry nawet nie kupilem, dostalem na prezent na urodziny i pewnie nigdy bym w ta gre nie zagral gdyby nie to xdd bluber przeciez hejtowal w cw ze jaki ze mnie fan sony jak jedynej dobrej gdy na ta konsole nie chce kupic xd

soul probuj dalej ;)

Opublikowano

A ja konsole kupił bo lubię mieć wszystkie konsole w domu, no i HALO pierwsza hybryda na rynku a i przy okazji trafiła się za(pipi)ista zelda.

Bluber pisze, że jarałeś się BB i z tego co pamiętam to nie raz pisałeś jaki to świetny tytuł na PS4, więc nie wykręcaj się teraz!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

tak zayebista konsola ze masz na nia jedna gre, ktorej nie skonczyles pomimo tego ze jest zayebista i od paru miesiecy sprzet jest w szafie xdd

Opublikowano

Przepraszam, że nie mam czasu grać w gry ostatnio xd

Taka Persona ostatni raz odpalona dwa dni temu.

Opublikowano

nie masz czasu grac? dla takich ludzi mamy trzy konsole - xbox one, xbox one s, xbox one x

Opublikowano

Po co Ci trzy jak ta ostatnia robi wszystko ;D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nastał cudny dzień dla Playstation, wyszedł Materfall, znakomity, skillowy shooter 2D dla hardkorowców i znawców tematu, do tego do tego Nidhogg 2, konsolowy ex zbierający świetne oceny, polecam! No i nie zapominajmy o Undertale, który wychodzi tylko na konsolę PS4 bo twórca wie, że tylko na tej platformie, która dostała takie nietuzinkowe dziwne gry jak Vib Ribbon, Loco Roco i Flower, doceniona zostanie tak pokręcona produkcja jak Undertale. Kto by to kupił na zielonym szambie? lol

do tego promocje za promocjami, teraz Lords of the fafalen za 16 zł, polecam serdecznie dla koneserów tzw gatunku soulslike

a co dziś wyszło na xboxie? xd

Opublikowano

zamiast "wszystko" bardziej pasuje "to samo"

Opublikowano

indyczki  w 4k na pierwszym x one? Nie sądze

Opublikowano

Undertale xddd ogarne dawno temu na pc, współczuję grać w re grę na dużym tv, grafika wypali oczy.

Ps Figaro, undertale to nie ex ps4, bo gierka jest również na vite

Opublikowano

XBOX ONE X do najlepszych wersji gier szeroko dostępnych, Ps4 tylko do exów. 

Opublikowano

Undertale xddd ogarne dawno temu na pc, współczuję grać w re grę na dużym tv, grafika wypali oczy.

Ps Figaro, undertale to nie ex ps4, bo gierka jest również na vite

Vita to taki cudny suplement do PS4, Undertale to dalej konsolowy ex dla PS4.

Opublikowano

Glupszej rzeczy dziś jeszcze nie usłyszałem i pewnie nie usłyszę, Figaro w formie.

Opublikowano

nastał cudny dzień dla Playstation, wyszedł Materfall, znakomity, skillowy shooter 2D dla hardkorowców i znawców tematu

Wiecie  jaka jest różnica między klapami i przedstawicielami rodziny Xboxa? Ci ostatni mają RIGCz i nie jarają się gierkami na 7/10 tylko dlatego że to ex

NdHXGyF.jpg

XfBnBFR.jpg

BTW jak można wykazywać chęci grania w Undertale na PS4?  :rotfl: ogra się tak jak Pan Kaz powiedział na wakacjach na Vicie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.