Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

edit - (pipi)ać - cytując Soula błędami sypie xD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

microsoft oficjalnie zakonczyl produkcje xone one, a zakladka xone one zniknela z stronki microsoftu

[*]

Przecież jeszcze żadna gra nie wyszła dobra na to.
Opublikowano

Pytanie po co oni to jeszcze produkowali po  premierze Ski.

Opublikowano

Widzę że klapy ostrej sr,aczki dostały, a premiera XOX dopiero w listopadzie :yao: aż strach pomysleć co sie z nimi wtedy stanie

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ubaw mamy tu dobry, zapraszamy, szampańska zabawa, liczy się już tylko PlayStstion.

Opublikowano

Całe życie jak zwierze, nic nowego :D

Opublikowano

Soul to chyba ma misję odpowiadać na każdy post w tym temacie, nic dziwnego że Zelda musi poczekać.

Opublikowano

Gdybys trzymał w szafie tak nudna grę to tez byś siedział w CW, ja mam przynajmniej wymówkę - praca

Opublikowano

Tak, a ja teraz jestem w domu xD

Opublikowano

Na purastejszon 4 wyszedł golf z 83 MC

na na xboksie co, golf w forzie?

Opublikowano

Co tam asax, ślinisz się na GOTYakuza Kiwami w zakupach growych co nie? Chciałbyś mieć kolejnego ex'a ze średnią powyżej 80 na MC. A tu klops, złą konsolę wybrałeś i masz babo placek. W ogóle to PS4 nie schodzi z formy. Ex za exem i jakoś żaden (z tych AAA) nie schodzi poniżej 80 na MC, a niektóre lecą i ponad 90. To nawet PS3 nie miało tak długich okresów w sztosach. Ach, pięknie być w królestwie niebieskim ;)

Opublikowano

xbox zdech i w pół roku dostaliśmy najlepszy rok od czasów VI generacji. przypadek?

Opublikowano

Wyj,ebac gry z plejstejsion i całkiem fajna lista

Opublikowano

wyje.bac xboxa i lista sztosow na ten rok dalej bez zmian

Opublikowano

Wyj,ebac gry z plejstejsion i całkiem fajna lista

Tu masz wersję dla posiadaczy xboxa:

Opublikowano

Całkiem OK lista, więcej dobrych gier to zawsze dobra wiadomość dla graczy niezależnie od preferowanej platformy

Opublikowano

A trial był dostępny za darmo. Chodzi o to, że pełna wersja która była darmowa przez kilka godzin była akcją marketingową aby przypomnieć ludziom o Recore 

MS musi rozdawac goowna za darmo zeby ludzie nie zapomnieli, czy da sie upasc nizej?

Opublikowano

Najlepsze co dał Xbox tej generacji konsol to pad Elite i możliwość założenia jego genialnych analogów do dualshocka

Opublikowano

to jak przełożyć galke zmiany biegow z astona do żuka, niby wyglada podobnie ale prezycja zostaje ta sama

Opublikowano

jasna cholera, rozłączyło mnie podczas ostatniego wyścigu, na ostatnim okrążeniu przygody online

no chyba mnie krew za chwilę zaleje :/

Daj Pan spokój - to co się dzieje z serwerami to jest jakaś kpina - próbowałem 7x z czego 2x rozłączyło mnie na ostatnim wyścigu... Hitem była jedna przygoda, w której po 2 wyścigu i oczekiwaniu na ładowaniu ekranu do kolejnego coś się zawiesiło i reszta pojechała, a mnie wrzuciło do free roamu. Ja się poddaję po 3h walki z tym achievementem po prostu odpuszczam, bo ileż można...

ktoś ostatnio chwalił usługę sieciową na Xboxie? XD

giphy.gif

ze śmiechu....

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.