Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

po cichu licze, ze beda mogl zabawiac sie z dwiema na raz, monogamia jest dla ciot

Klapeusze jak zaorane, przez jednego z nich, Expert Ty cio.... xDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To predzej byl podjazd do mendrka, expert mial konsole innych firm

A obecnie wiekszym klapem od np mnie jestes ty soul

Opublikowano

Klapy? Myślałem, że z kasiasem wymarł ostatni.

Boty? myślałem, że z xboxem dawno zdechli 

Opublikowano

To predzej byl podjazd do mendrka, expert mial konsole innych firm

A obecnie wiekszym klapem od np mnie jestes ty soul

Ficuś jak odwraca kota ogonem, tak jak myślałem, Ty prawdę powiesz jak się pomylisz...

Weź się zdecyduj jak to jest z tą monogamią, bo jak masz na myśli tylko Mendrka to pisz wprost, widać nie siadła Ci ta wypowiedź i jakim cudem jestem dla Ciebie klapem?  No tak nagle okazuje się, że jestem Klapem, bo tak wam wygodnie.

Tylko XBOX od zawsze i na zawsze.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Klapy? Myślałem, że z kasiasem wymarł ostatni.

Boty? myślałem, że z xboxem dawno zdechli 

Przepoczwarzyli się. Od zawsze byli ukrytą opcją blacharską.

Tylko XBOX od zawsze i na zawsze.

Tak jak mówisz, kolego.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ta konfa to taki sredni poziom Microsoftu bym powiedzial, ot poogladac mozna ale nic za(pipi)istego.

Opublikowano

Dobra, odpowiedzcie mi na jedno zayebiscie, ale to zayebiscie ważne pytanie, bo oglądałem tylko początek konfy i aż do teraz straszliwie "zarobiony" byłem: czy Sory dało choć jeden jedyny asumpt do tego, abym nie myślał o pchaniu do żyda guvna rozmazanego prosiaka w połowie przyszłego roku, co mam w planach?

Opublikowano

God of War

TLoU 2

Spider Man

Days Gone

O 4 więcej powody niż ilość powodów dla ktorych warto mieć Xboxa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Co najmniej dwie z tych czterech gier nie wyjda do polowy 2018 i zadnej z nich nie bylo dzis na konfie

Opublikowano

Gays Done XDDDDD

Exact, tak bardzo pozujesz na konesera dobrych gier (dobre gry = exy na PS4), a w granych masz takie raki jak:

>Horizon: Zero Dawn

>kilka CoD'ów

>Assassin's Creed

a jak masz jakieś dobre gierki to 0 pucharków

żałość xdddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Przeciez dla ciebie vizir asassins creed2 to jedna z najlepszych gier minionej generacji xd

Opublikowano

Xddd jak mozna nawet najlepsza z serii dwojke uznawac za jedna z najlepszych gier generacji i jej scisla czolowke, chyba tylko na januszowej bialorusi

Opublikowano

Ostatni Assasyn w jakiego grałem to chyba 2....

Cody ograłem tylko najlepsze, oczywiście tylko multi.

A Horizon, świetna gra.

Opublikowano

Horizon wypluwa i wysmiewa cala ta serie ass-synow, skopiowal z niej sporo ale pokazal jak te skopiowane rzeczy zrobic dobrze czego ubi nie potrafilo przy tylu odslonach

Do ac podchodzilem trzy razy (1,2,4) i nigdy nie skonczylem

Opublikowano

Nie no, jak dwójka wychodziła to prawie wszyscy walili konia stopami. Ja też.

Opublikowano

Do jedynki tez kazdy walil, jeszcze to mial byc pierw ex na ps3 to klapy juz w ogole mialy mokro

Ac2 jedna z najlepszych gier minionej generacji xddddd, moze jedyna w serii na naciagane 8/10 i nic wiecej

Opublikowano

AC 2 byl mniej januszowy niz horizon zero dawn

Porównywalnie, na tamte czasy „świeżość” jaka wniósł Assasyn po prostu nie była męcząca, aktualnie wszystkie gry są typu Assasyn, TLoU, Call of Duty, dlatego występuje znużenie tematem.

Mimo wszystko, Horizon to jedno z moich milszych zaskoczeń dot. gier, ciekawa historia, piękna grafika. Gra nie nuży i jest zaprojektowania pod szeroki odbiór, dlatego takie a nie inne uproszczenia i zapożyczenia, pamietajmy ze to gra zrobiona przez studio które już zostało przez wszystkich skreślone, przejście z korytarza na open world, i to w takim stylu, śle pokłony.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Do jedynki tez kazdy walil, jeszcze to mial byc pierw ex na ps3 to klapy juz w ogole mialy mokro

no co ty, wszyscy narzekali na monotonię i zgodnie twierdzili, że gra wyszła za wcześnie

Opublikowano

Tak jak ragus mówi, jedynka miała potencjał, ale to premiera dwójki wyjaśniła sprawę: realia renesansowej Florencji, polityczne machlojki, pieczałowicie odwzorowane miasto z jej najważniejszymi punktami. Jak stawało się na krzyżu i widziało ten ogrom miasta przed sobą to k.utas stawał dęba. Wtedy wszystko w tej grze grało, a rynek nie był tak wyeksploatowany.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Taaa system walki tez gral, elementy skradankowe graly xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.