Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Gays Done XDDDDD

Exact, tak bardzo pozujesz na konesera dobrych gier (dobre gry = exy na PS4), a w granych masz takie raki jak:

>Horizon: Zero Dawn

>kilka CoD'ów

>Assassin's Creed

a jak masz jakieś dobre gierki to 0 pucharków

żałość xdddddddddddddddddddddddd

Expert w pigułce, cały czas gada o grach, które widział jedynie na YT, mało tego wmawia ludziom, że PS4 dzięki właśnie tym grą to jedyna konsola warta zakupu i nie rozumie, że tak jak jego nie bardzo kogoś te gry ruszają mówiąc w skrócie Twój argument jest inwalidą, więc przestań go używać.

AC 2 byl mniej januszowy niz horizon zero dawn

Porównywalnie, na tamte czasy „świeżość” jaka wniósł Assasyn po prostu nie była męcząca, aktualnie wszystkie gry są typu Assasyn, TLoU, Call of Duty, dlatego występuje znużenie tematem.

Mimo wszystko, Horizon to jedno z moich milszych zaskoczeń dot. gier, ciekawa historia, piękna grafika. Gra nie nuży i jest zaprojektowania pod szeroki odbiór, dlatego takie a nie inne uproszczenia i zapożyczenia, pamietajmy ze to gra zrobiona przez studio które już zostało przez wszystkich skreślone, przejście z korytarza na open world, i to w takim stylu, śle pokłony.

Taki super ten Horajzon, że od marca go męczysz i zmęczyć nie możesz, akurat drugi AC był grą kompletną, tak powinna jedynka wyglądać i bez popity zjada tego kasztana na śniadanie, pomysły czerpała od siebie samej, a taki Horajzon nie dość, że kopiuj wklej to jeszcze (pipi)owe kopiuj wklej xD

No ale ex na PS4, więc przygoda życia :D

JcGPhTZ.jpg

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Trudno mi skończyć Horizona bo pracuje po 70 godzin tygodniowo, mam żonę i 3 letniego syna.

Jak dorośniesz to zobaczysz jak to jest, prawdopodobnie w tym tygodniu go skończę.

W przeciwieństwie do Ciebie to nie robie z gęby dupy, i gdy mówię ze gra jest dobra to taka jest, i gram w nią aż ja skończę.

To tak jak z oglądaniem filmu, jeśli oglądasz dobry film, to nie możesz go przerwać w połowie i dokończyć za pół roku, w momencie w którym już nie pamiętasz nawet początku.

Ty tego nie zrozumiesz bo twierdzisz ze Zelda to mesjasz, tylko ze w nią nie grasz bo Ci się znudziła, Twoje słowo jest wiec wart mniej niż Mendrka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Po co się tłumaczysz prywatnymi sprawami? Gdyby gra Cię porwala to już dawno byś ja skończył i tyle. Ja Horizona ogarnąłem zaraz po premierze i też nierzadko pracuje po sześć dni w tygodniu plus nadgodziny no i treningi.

Dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

Podziwiam, ja nie dałem rady, mam coś koło 30godzin na liczniku, pewnie ja skończę w tym tygodniu - szkoda.

Opublikowano

Po co się tłumaczysz prywatnymi sprawami? Gdyby gra Cię porwala to już dawno byś ja skończył i tyle. Ja Horizona ogarnąłem zaraz po premierze i też nierzadko pracuje po sześć dni w tygodniu plus nadgodziny no i treningi.

Czysta brudna prawda.

Opublikowano

Granie na siłę to największa choroba współczesnego gejmingu.

Opublikowano

Czysta brudna prawda.

I znów się zaorales, jesteś mistrzem.

Powaga

Granie na siłę to największa choroba współczesnego gejmingu.

To prawda, grałem chwilowo w Dirt4, no nie dałem rady, syf, sprzedałem.
Opublikowano

Cytuje post ze jak gra sie podoba to znajdzie sie czas wsrod obowiazkow i twierdzi, ze to czysta brudna prawda, a pare tygodni temu tlumaczyl sie ze zelda goty i cudowna genialna ale od pol roku przechodzi bo nie ma czasu w zyciu na granie bo tyle obowiazkow xddd

Czyli teraz przytakuje Tobie a parenascie dni temu sie bronil od takich stwierdzen uzywajac argumentacji experta xdd

Opublikowano

Tym się zaorał, kupił Switcha dla Zeldy której nie skończył, bo jak twierdzi, gra w lepsze gry a Zelda musi poczekać na lepsze czasy, podkreślając na każdym kroku ze Zelda to mesjasz, zbawiciel i beka z jednoplatformowcow.
Opublikowano

Trudno mi skończyć Horizona bo pracuje po 70 godzin tygodniowo, mam żonę i 3 letniego syna.

Jak dorośniesz to zobaczysz jak to jest, prawdopodobnie w tym tygodniu go skończę.

W przeciwieństwie do Ciebie to nie robie z gęby dupy, i gdy mówię ze gra jest dobra to taka jest, i gram w nią aż ja skończę.

To tak jak z oglądaniem filmu, jeśli oglądasz dobry film, to nie możesz go przerwać w połowie i dokończyć za pół roku, w momencie w którym już nie pamiętasz nawet początku.

Ty tego nie zrozumiesz bo twierdzisz ze Zelda to mesjasz, tylko ze w nią nie grasz bo Ci się znudziła, Twoje słowo jest wiec wart mniej niż Mendrka.

Aha, bo żona i dzieci robią z nas dorosłych, wyobraź sobie, że ja  też harujesz jak wół, dla swojego szczęścia, napiszę Ci, że sporo ale chwalić się tak jak Ty nie mam zamiaru.

Zaraza, zaraz a gdzie ja napisałem, że zelda to zła gra dla tego w nią nie gram? nie przypominam sobie, żebym w jakiś sposób robił z gęby cholewę, za to kojarzę, że Ty non stop dopisujesz sobie historie to moich wypowiedzi, zachowuje się jak byś wiedział jak wygląda mój dzień na co mam czas a na co mi go brakuje.

Wiesz co może w końcu wytłumaczę Ci, że to porównanie z tym filmem to zły przykład, film to nie jest gra na 100 godzin, film siadasz i oglądasz max dwie godziny i zapominasz, zelda to ogromna gra, która potrzebuje więcej czasu na uwagę a jej fabuła jest na tyle prosta, że nawet za dwa lata będę widział gdzie idą i co mam zrobić, niech Ci Ficuś potwierdzi.

Nie to Ty nie rozumiesz, że ja zdania na temat zeldy nie zmieniłem, dalej uważam ją za świetny tytuł i to Ty nie ja stwierdziłeś, że mi się znudziła, przy czym sam masz problem ze skończeniem Horizona, wytykasz komuś coś z czym sam sobie nie radzisz, hipokryto, nie wiedząc przy tym jak tak naprawdę mój dzień z życia wygląda, nie tylko Ty koluniu dorosłeś na tym forum deal with it :)

Mam nadzieje, że wreszcie Ci to wyjaśniłem.

Opublikowano

Ojej, Pracuje miljon godzin tygodniowo, rodzina cały dzień i noc, wieczorami siłka i bieganie jeszcze filmy, kino, co chwila jakieś urodziny i imieniny a w zeldzie nabiłem ~70 h (słicz kupiony niecałe 3 tyg temu).

Xperia i Duszek jeden poziom.

Opublikowano

Cytuje post ze jak gra sie podoba to znajdzie sie czas wsrod obowiazkow i twierdzi, ze to czysta brudna prawda, a pare tygodni temu tlumaczyl sie ze zelda goty i cudowna genialna ale od pol roku przechodzi bo nie ma czasu w zyciu na granie bo tyle obowiazkow xddd

Czyli teraz przytakuje Tobie a parenascie dni temu sie bronil od takich stwierdzen uzywajac argumentacji experta xdd

Expert robi dokładnie to samo i u niego problemu nie widzisz. 

Opublikowano

Soul casual i klap

Opublikowano

I klasyka napisz jak jest, Ficuś odpala tryb zmiany tematu. 

Fix

Soul prawdziwy gracz i bot

Czysta brudna prawda.

I znów się zaorales, jesteś mistrzem.
Powaga

Zaorał siebie i Ciebie, było warto.

Reszta "samo zaorań" to nic innego jak Twoje haluny, typu Ficusia, który robi ze mnie klapa xd

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dobra. Nie piszmy już kto ile zapyerdala poza forumkiem tylko skupmy się na CW.

W Zeldunie to bym sobie pograł. Nawet kosztem nie odpalania innych konsol przez bity miesiąc.

Korci ten Słicz oj korci.

Opublikowano

Król Spencer awansował 

Microsoft is adding another of its executives to its Senior Leadership Team (SLT) of top internal advisers in a move that indicates gaming is increasingly important to the future of the company.

Microsoft CEO Satya Nadella is informing employees today, September 19, that Phi Spencer -- who is now Executive Vice President of Gaming at Microsoft -- to the SLT. Microsoft's SLT now has 16 members, including Nadella.

DKGiqggWsAA9ADm.jpg

powoli pnie się po kolejnych szczeblach w drodzę do CEO całego Microsoftu :xboss:   

Ciekawe czy to element restrukturyzacji oddziału Xbox o którym mówił ten koleś z Obsidianu 

Edytowane przez asax

Opublikowano

A wybiera się ktoś na WGW w tym roku?

Będę na targach w niedzielę, 15 października. Potem uderzam na koncert Wild Hunt Live - ostatni z tegorocznej trasy koncertowej Percival. Tak się bawią gracze.

Opublikowano

Ja będę 13,14,15 :-D

PS. Tak się bawią gracze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A wybiera się ktoś na WGW w tym roku?

Będę na targach w niedzielę, 15 października. Potem uderzam na koncert Wild Hunt Live - ostatni z tegorocznej trasy koncertowej Percival. Tak się bawią gracze.

Chodzą na koncerty, bo w tej hoojowoej generacji nie ma w co grać?

Enyłej. Wiedzieliście, że dziś były jakieś tragi growe? Nie pokazali ani ułamka gry, która wzbudziłaby u mnie jakiekolwiek emocje (no może poza zdegustowaniem). 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

W tej generacji nie ma w co grać? Chyba Ty nie masz w co grać xD

Jest o niebo lepiej niż PS3/X360.

Opublikowano

o niebo to nie ale jest bardzo dobrze

Opublikowano

Na razie jest gorzej, to juz nie nedza jak na poczatku ale spoko okres trwa zdecydowanie za krotko by mowic, ze jest lepiej niz na ps3/x360, zobaczymy co przyniesie 2018...

No i ta generacja to patologia jesli chodzi o nowe fajne ip. Na poprzedniej bylo ich na peczki, z wielu zrobily sie kultowe serie

Opublikowano

ale bedzie grane w najlepszego Fajnala na ps4 :banderas:

ff8 wyszedł na to ściero ps4?

CO?  :sapek:  :corvo:  :ragus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.