Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Porównywanie grafy na skompresowanym jutubowym filmiku. Tylko sonoklapki.

Dyskusja o padach już dawno jest zamknięta

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to te pady od bonka nie tylko dla mnie są guwnem, że nawet amerykańska armia woli kilkuletnie pady od 360 xdd

Opublikowano

@up

a ktoś kiedyś mówił, że FM7 będzie cokolwiek ładniejsza na XOX prócz rozdzielczości 4K?

oho, zaczyna się wycofywanie botów xD, to dobrze, wychodzi na to że różnic pomiędzy Pro a X-em nie będzie wcale dla gołego oka siędzącego w przepisowej odległości od TV

Nic dziwnego, najlepszy pad. 

pewnie jedyny dostępny na rynku w kolorze Navy!

Opublikowano

expert - praktycznie identyko, cale terafanki w gwizdek czyli rozdzielczosc, jak mowilem 6 terafankow na tak ale tylko jesli dalej zostaliby przy fullhd bo wtedy bylyby roznice

choc i tak kudosy dla turn10 bo kapitalnie zoptymalizowali silnik z dynamiczna pogoda pod goowno rozmazane, kitajce majac mocniejsza konsole i wczesniejsze czesci z dynamiczna pogoda nie potrafia tego ogarnac na mocniejszej konsoli xd

Opublikowano

Cóż, nie dość że Forza Motorsport 7 na Scorpionie to najpiękniejsze wyścigi ever w 4K/60, to jeszcze podstawowa wersja na (słabszego od PS4) bonka wygląda równie doskonale w 1080p/60. Czy ta orka niebieskich kiedyś się skończy? Czy dalej mocarz trzyma ich oderwanych od rzeczywistości?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Cóż, nie dość że Forza Motorsport 7 na Scorpionie to najpiękniejsze wyścigi ever w 4K/60, to jeszcze podstawowa wersja na (słabszego od PS4) bonka wygląda równie doskonale w 1080p/60

najlepsze jest to, że teraz expert próbuje to przekuć w porażkę xD 

Opublikowano

Jakie wycofywanie? Z czego, z urojeń klapów? Pokaż mi kto i kiedy mówił, że FM7 ma być cokolwiek ładniejsza na XOX.

BTW po co ma być ładniejsza na XOX, i tak nawet na najstarszym Xboksie bez problemu wygrywa porównania z Gran Turismo na PS4 :).

FM7:

aA53mEC.jpg

GT Sport:

J4Epkcq.jpg

Opublikowano

@raven 

poproszę teraz o porównanie zmiennych warunków pogodowych :) 

Opublikowano

piszecie o tej samej gierce co Ping?

M8AYJEn.jpg

60 klatek, 4K - całkiem ładna ta Forza 7. Szkoda tylko, że cholernie nudna - nie zmęczyłem wyścigu do końca.

Opublikowano

Czyli sugerujecie żeby kupić Xboxa One który aktualnie jest wart tyle co dwie premiery, zamiast nowego X, 5x droższego, no z takimi marketingowcami jak wy to Microsoft już by nie istniał XD

piszecie o tej samej gierce co Ping?

M8AYJEn.jpg

60 klatek, 4K - całkiem ładna ta Forza 7. Szkoda tylko, że cholernie nudna - nie zmęczyłem wyścigu do końca.

swoją drogą okropnie ma ten TV ustawiony.

Opublikowano

podsumujmy studia wewnetrzne sony:

naughty dog - odszedl jeden z glownych, dalsza forma pod znakiem zapytania

polyphony - yebane lenie, sraja na was a wy sie cieszycie, znane z drzew 2d i gruszek na wierzbie

bend studio - sredniaki przenosniaki, nie maja pomyslu na gameplay to skopiowali modna formule open world i zombiaki

guerrilla - studio wielkanocne bo nikt na swiecie nie robi takich pieknych wydmuszek

japan studio - ostatnio robia fakultet z remasterow

san diego - zajeci robieniem gier o sporcie, ktorym interesuje sie jeden kraj na swiecie

santa monica - ostatnia ich na prawde dobra i kozacka gra wyszla jeszcze na ps2

media molecule - wstydzi ich sie samo sony bo od chyba dwoch lat nic nie pokazuja, projekt dreams

no i jeszcze quantic dreams (choc oficjalnie to nie dev first party) - niespelniony oscarowiec robi pseudo filmy w dziurami w scenariuszu jak ser szwajcarski

Opublikowano

Jakiś problem masz z tym, że możesz sobie na konsoli za 600 zł pograć w fantastyczne FM7?

No co Ty, to zaleta

Opublikowano

Egzbert, Scorpiona masz do najładniejszych gier w 4K. Kto 4K nie posiada nie musi się przesiadać. Ja mam PS4PRO i z perspektywy czasu (i posiadacza 1080p) był to nietrafiony zakup, overkill telewizora.

@yakub: ktoś na tym forum w ogóle kieruje się opinią pingera w sprawie gier na One? LMAO Fatalnej jakości zdjęcie, ząbki na GTX 1080 ( :yao: ). Przypominam, że to gość który na swoich filmach pokazywał kolekcję gier na X360 składającą się z pustych pudełek z wydrukowanymi okładkami.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Najpotężniejsza i najnowocześniejsza armia na świecie, która co roku wydaje miliardy dollarów na badania, zdecydowała się na pady od Xboxa do sterowania kozak atomowymi okrętami podwodnymi

PsFnofJ.jpg

https://pilotonline.com/news/military/local/the-u-s-navy-s-most-advanced-submarines-will-soon/article_5c24eefc-8e70-5c4a-9d82-00d29e052b76.html

to chyba zamyka dyskusję w kwestii padów?

Pad od 360, nawet amerykańska armia wie konsole ms skończyły się na poprzedniej generacji.

Ale kudosy asax za bronienie ścierwa X, moze kiedyś napijemy się piwka w padbarze :ogor:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Przypominam, że to gość który na swoich filmach pokazywał kolekcję gier na X360 składającą się z pustych pudełek z wydrukowanymi okładkami.

Czy ja gdzieś coś przegapiłem?

Opublikowano

Sama prawda o pingu. 

Opublikowano

Oj ficus ficus, „jedno gt co za chwile wychodzi” xD

2019 to nie jest zaraz

Zaraz wychodzi to FM7, trzecia część tego wspaniałego symulatora na X1 (i nawet odliczając okrojoną 5 mamy FH2 + SI, FM6 + NASCAR, FH3 + BM + HW i FM7 „co za chwile wychodzi”), kiedy na PS4 do dzisiaj nie ma absolutnie nic w tym temacie.

Podoba mi się też wyliczanka na X1, gdzie w klaperskim umyśle oczywiście tylko halo, gearsy, forza. Jasne, nie jest to początek X360 i sranie eksami na prawo i lewo, ale postrzeganie konsoli MS tylko przez pryzmat tych trzech serii (ktore same w sobie sa caly czas swietne i na PS4 jedynie Uncharted moze stawac w szranki z jedna z nich, reszta jest niezrownana) to klaperstwo w czystej postaci. Ja rozumiem, że masz wciąż aktywny mechanizm wyparcia i ignorujesz X1 by nie czuć się źle z tym, że nie mogłeś jej mieć, ale czas przestać.

Ten Switch w sygnaturze nikogo nie nabierze :usmiech::lapka:

BTW Byś Bloodborne wymienił na PS4 żeby oddać jej zasługi a nie tą abominację Ratcheta.

Boom! hedashot, był jest i będzie klapem, wczoraj nawet sam sobie pojechał.

Ile razy ten X jest mocniejszy od One? - 4 razy.

Wszystko się zgadza, znów mam rację, moc konsoli idzie tylko i wyłącznie w rozdzielczość.

No nie powiem ładne rzeczy wyssali z eSki, jak widać dla chcącego nic trudnego.

Expert ale mam nadzieje, że ten filmik to chociaż obejrzałeś na TV a nie na telefonie?

Ja już w U4 widziałem jaka jest różnica między 1080p a 4K (przepraszam 2K bo 4K to na nowym XBOXie) i HDRze, Ty chyba też? niestety tego na filmiku nie zobaczysz, no ale tłumaczyć sobie trzeba, dziwie się tylko, że robi to osobą, która ma w domu solidny TV i konsole, która w połowie potrafi skorzystać z jego potencjału. 

Opublikowano

ty to soul z expertem to nie potraficie glownie skorzystac z potencjalu mozgu samoorajac siebie tutaj prawie co dziennie wypisujac te eseje bedac siebie warci xd

Opublikowano

Sama prawda o pingu.

Wyczuwam dramę. Dawaj detale

Opublikowano

ty to soul z expertem to nie potraficie glownie skorzystac z potencjalu mozgu samoorajac siebie tutaj prawie co dziennie wypisujac te eseje bedac siebie warci xd

:isee:

Opublikowano

Sama prawda o pingu.

Wyczuwam dramę. Dawaj detale

Już dawno jest potwierdzone, że ping te regały, którymi się chwalił ma zapchane grami w dvd boxach z okładkami tylko :potter:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czyli co jednak troolink?

Opublikowano

dostał cały kontener gierek z żółtymi prostokącikami to sobie sam okładki wydrukował w czym problem?

Opublikowano

dostał cały kontener gierek z żółtymi prostokącikami to sobie sam okładki wydrukował w czym problem?

Zrobiłbym dokładnie to samo. Nic mnie tak nie wkurza jak zółte prostokąciki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.