Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dwie gry z top 10 ever w niecaly rok konsoli vs cale generacje dwoch konsol, ktore nawet jednej pozycji dorobic sie nie moga, nawet mi was nie zal

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Prawda w oczy kole fetyszysto rozbieranych dzieci 60% metacritic na vicie xd

Opublikowano

Witam wszystkich

po kolejnych x tygodniach przychodze przypomniec ze jednoplatoformowcy to gorszy sort graczy. Gardze takimi (pod)ludzmi bardzo. Mendrek, toba specjalnie gardze zakompleksiony troglodyto.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakiś ex wyszedl na PC, albo jakaś multiplatforma wreszcie dostała patcha żeby chodziła w przybliżonej jakości do konsol, że Ocelot spod taboretu wypełznął? Mam nadzieję, że ograłeś Yakuzę skoro tu przyszedłeś. Jak nie, to wypad pod taboret i usta otwarte na to co wypluje konsolowy pan.

Ps. No i chciałem w ten weekend już kupić tego PC-ta (co by wiedzieć jak wspaniała jest konsola), ale Ocelot przypomniał mi o sobie i niestety znowu nici z zakupu. Chyba z tego wszystkiego Switcha kupię  ;)

Opublikowano

Może lepiej orbitrek

Opublikowano

Jakiś ex wyszedl na PC, albo jakaś multiplatforma wreszcie dostała patcha żeby chodziła w przybliżonej jakości do konsol, że Ocelot spod taboretu wypełznął? Mam nadzieję, że ograłeś Yakuzę skoro tu przyszedłeś. Jak nie, to wypad pod taboret i usta otwarte na to co wypluje konsolowy pan.

Ps. No i chciałem w ten weekend już kupić tego PC-ta (co by wiedzieć jak wspaniała jest konsola), ale Ocelot przypomniał mi o sobie i niestety znowu nici z zakupu. Chyba z tego wszystkiego Switcha kupię  ;)

Oho mendrek znowu kozaczy po przejściu yakuzy. Testosteron mu podskoczył po wyrwaniu hostessy. Jak już przy yakuzie jesteśmy to mam nadzieję że jako prawilny klapers ograłeś yakuze 3,4 i 5 na ps3 które tak długo kisiłeś w domu? 

Ex na pc hmmmmm pomyślmy w ciągu ostatniego roku tylko ?  Tak z głowy mogę się pomylić ale jedziemy:

Divinity 2

Total war Warhammer 2 

Planet Coaster

Playerunknowns Battlegrounds

owl boy 

hearts of iron 4

football manager jak co roku

ciwilizacja 6

hollow knight

dead cells

darkwood 

oraz cholernie mnie interesująca gra ale jeszcze nie kupiłem czyli  shrouded isle coś do czego rozi by masturbował się gdyby na playstation wyszło. 

A to tylko pierwsze lepsze z brzegu. 

Pozdrawiam fana yakuzy pytanko mam w spoilerze  :

Akiyama czy Saejima ? Dla mnie zawsze Akiyama z jego pożyczaniem kasy bo taiga jest zbyt emo z tą jego przeszłością w więzieniu. No ale po ograniu zero i z powodu majimy inaczej spoglądam na tę postać. Jestem ciekaw koneserze która postać ci bardziej przypadła do gustu

Lubię porozmawiać czasem z prawdziwym fanem yakuzy który każdą część przynajmniej na ps3 i ps4 ukończył. W końcu ja bot który gardzi ps3 i ps4 to zrobiłem ;)

Opublikowano

Ex na pc hmmmmm pomyślmy w ciągu ostatniego roku tylko ?  Tak z głowy mogę się pomylić ale jedziemy:

Divinity 2

Total war Warhammer 2 

Planet Coaster

Playerunknowns Battlegrounds

owl boy 

hearts of iron 4

football manager jak co roku

ciwilizacja 6

hollow knight

dead cells

darkwood 

oraz cholernie mnie interesująca gra ale jeszcze nie kupiłem czyli  shrouded isle coś do czego rozi by masturbował się gdyby na playstation wyszło. 

Kolejna gra która graficznie cofa się o dekadę (co i tak jest postępem, bo jedynka wygląda jak Icewind Dale)

Symulator mapy

Symulator mapy z kolejkami górskimi

Płatna beta-wersja gry o szukaniu garnka na głowę i patologia branży dla growej gimbazy

To jakiś port ze SNES-a?

Symulator mapy z czołgami

Symulator tabelek piłkarskich

Kotletyzacja 6, serio?

Wygląda jak indyk dodawany do PS Plusa

Wygląda jak indyk dodawany bonusowo do PS Plusa

Kolejny klon Crimsonland, którego twórcy muszą puszczać za free na torrencie by zwrócić na to uwagę

No to staryyyyy! Dałeś takiego kurna czadu, że pisałem to ubrany do wyjścia po mojego nowego, wspaniałego pisimasterrejsa. 

NIE :)

Opublikowano

Prawda w oczy kole fetyszysto rozbieranych dzieci 60% metacritic na vicie xd

no tak, bo silnie heteroseksualni mezczyzni wola ogladac przez cala gre spoconych, napakowanych facetow xd

Hostessy sie w yakuzie wyrywalo? xdd czy juz nie grasz na plejstejszyn choragiewko? :D

Ficek urodzony jednoplatformowiec, nawet jak ma w koncu 2 konsole to i tak gra na jednej xD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

przeciez gram na ps4 jak kumple przyjda na pesa, ogram pozyczone dlc do u4 za niedlugo, pozniej dlc do horizon, w nastepnym roku god of war, nie moja wina, ze crashe skonczylem na psx i vicie i nie jara mnie remaster z zepsutym skokiem, wipeouta skonczylem na psp, ps3 i vicie wiec nie jara mnie remaster remastera i wole ogrywac sztosy na switchu, ktore sa serwowane co miesiac

Opublikowano

A Persona 5 i Nier Automata? xD Japońskie gry takie super, ale jak wyszły dwie dychy na PS4 to gram w gry z WiiU na switchu xD

Opublikowano

persona 5 na switchu ale bym gral... a tak no to ehh szkoda

Opublikowano

ale na chuy sie produkujesz na tym ketanolu jak ci kazdy uswiadomil, ze bredzisz z tymi portami gier z wiiu bo sa takie cale dwa i oba z tona nowej zawartosci, poza tym ja wiiu jakbys nie wiedzial nie mialem xd

persona5 wyszla w okresie kiedy kupilem switcha z zelda wiec sorry wole ogrywac lepsza gierke, do tego w niej sie gra, a nie jak w personach wiekszosc czasu klepie x przy dialogach

Opublikowano

japońskie gierki super, a będę grał na ps4 w dlc do uncharted, w dlc do horizon, w god of wara w przyszłym roku i z ziomkami w pesa xd

a czemu nie grasz z ziomkami w mario karta na switchu?? brzydzą się pedalstwem?? xddddd

Opublikowano

tez gram z nimi, z kobita tez gram, sniperclips razem skonczylismy itp xdd

tryhard masz straszny kuper, ze ktos ci vite obrazil i wybil z glowy brednie o switchu, ktorego nie lubisz

btw i tak kim zaraz spusci grzyba na japonie i tyle bedzie z sony i nintendo

Opublikowano

Mam beke glownie z ciebie, bo zawsze grales na playstation, a jak w koncu na 4ke po latach posuchy wyszly najwieksze petardy japonskiej deweloperki, jak Persona 5, Nier Automata czy Yakuza 0 to ty zaczales cisnac z tej konsoli, bo w koncu kupiles cos od nintendo xd

Jestes najwieksza choragiewka na tym forum i pora sie z tym pogodzic

Opublikowano

>mario kart najgorsza gra w jaką grałem na wiju

Opublikowano

>mario kart najgorsza gra w jaką grałem na wiju

po 15tu czesciach dalej nie dali rady zrobic dobrej gierki? :/

Opublikowano

totalny sztos, pjerdola glupoty jak to przystalo na wc

ps. przeciez ja mam yakuze zero w domku, p5 sprzedalem bo nie mam kiedy ogrywac, p4g mam na vite

i nagle cisne z tej konsoli? przeciez ponoc obok mendrka, yetiego jestem jej glownym obronca, macie ostre rozdwojenie jazni xddd

beke to ja mam z kupera i jego argumentow czemu switch jest beee i jego gloryfikacji vity gdzie maca male dziewczynki

Opublikowano

totalny sztos, pjerdola glupoty jak to przystalo na wc

ps. przeciez ja mam yakuze zero w domku, p5 sprzedalem bo nie mam kiedy ogrywac, p4g mam na vite

i nagle cisne z tej konsoli? przeciez ponoc obok mendrka, yetiego jestem jej glownym obronca, macie ostre rozdwojenie jazni xddd

beke to ja mam z kupera i jego argumentow czemu switch jest beee i jego gloryfikacji vity gdzie maca male dziewczynki

chciałeś chyba napisać sprzedajesz, zanim przeszedłeś, a nie masz xd tak samo jak najlepszą część serii P5. Automaty nie ma wcale.

Miłego grania w dlc do uncharted i horizona ty miłośniku japońskich gierek xd

Fan japońskich gierek, a najwięcej grane na PS4 w driveclub, uncharted i horizon XD weź ty sobie xboksa kup to dopiero będziesz w swoim świecie xdddd

Edytowane przez Copper

Opublikowano

p4g mam cyfrowo i pudelkowo na vicie, sprzedaje pudelko sherlocku xddd

kuper wez ty sie yebnij w leb bo od paru dni piszesz jak potluczony albo zapusc sobie jakiegos sztosa z dziecmi na vicie

Opublikowano

A co jest nie tak z Mario Kartem? Właśnie ogrywam, może powinienem przestać.

ja do tej pory cinse w MK7, jak kupie switcha to 8 wpada obowiazkowo mimo ze na Wii U mialem i ogralem

Opublikowano

p4g mam cyfrowo i pudelkowo na vicie, sprzedaje pudelko sherlocku xddd

kuper wez ty sie yebnij w leb bo od paru dni piszesz jak potluczony albo zapusc sobie jakiegos sztosa z dziecmi na vicie

coś ty, pobiegnę po switcha żeby pograć w:

320170313125250.jpg

xdddddd

Opublikowano

Akurat kuper dobrze wyjasnia ficka. Taki fan japonszczyzny a najlepsze gierki na playstation dla niego to killzone, motostorm i uncharted

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.