Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mgs v :yao: i to forumowe jaranie sie multi diamentowe psy xD a skończyło sie jak zawsze xD

Opublikowano

Chyba rozwaze zakup Plusa :D

Opublikowano

Mgs v :yao: i to forumowe jaranie sie multi diamentowe psy xD a skończyło sie jak zawsze xD

I REGRET NOTHING

277.gif

Opublikowano

tzw. klątwa Yetiego xD

BTW to był niezły obraz beznadziei użytkowników plejstejszyn 4 na forum, którzy tak desperacko i rozpaczliwie wyczekiwali dobrego multi, że z głodu i niedożywienia okrzyknęli MGS V mesjaszem multiplayera. A po premierze: KLOPS  :yao: 

jestem dumny z xbotów że nie brali udziału w tym cyrku 

Opublikowano

sytuacja byla mniej wiecej tak beznadziejna jak obecny stan xboxa :)

Opublikowano

jak nic? Jest THE DIVISION  z ekipa na party grane

mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Edytowane przez Shen

Opublikowano

wpisuje w przegladarke te pugb a tam buy sell skins :D

To juz trzeba nie miec rozumu i godnosci czlowieka

edit literowka

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

na xboxie taka nedza ze jakies ochlapy z peceta to mesjasze nagle :yao:

A GWG? Jeszcze wieksza nedza xddd

Opublikowano

a jak wpisywałeś w google to "pugh" (sic! prawdziwy znawca gier) to nie pojawiło się coś takiego przypadkiem:

PlayerUnknown's Battlegrounds sets record for most concurrent players on Steam

http://www.eurogamer.net/articles/2017-09-16-playerunknowns-battlegrounds-sets-world-record-for-most-concurrent-players-on-steam

żyjcie sobie dalej w swojej swojej bańce, ale chcecie tego czy nie premiera PUBG będzie największą premierą tego roku. W dodatku console ex na Xboxa 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ładna patola na tym stimie

Opublikowano

a jak wpisywałeś w google to "pugh" (sic! prawdziwy znawca gier) to nie pojawiło się coś takiego przypadkiem:

O jezu o jedna literowke bedziesz drzec szaty, nie, wpisalem normalnie pugb i wyskoczylo to.

Od siebie dodam ze nie mam pojecia jakim cudem niematerialny przedmiot w grze moze byc "fabrycznie nowy" ale jestem starej daty moze juz nie nadazam za trendami.

Reklamawww.opskins.com/PUBG‎

Buy & Sell Playerunknown Battlegrounds skins & items on the world #1 marketplace
Bitcoin Accepted · Instant Trade · Factory New

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

no i? 

Opublikowano

gra bijąca rekordy na Steamie, ale typ coś wyszukał i to ma cokolwiek znaczyć xDD

Możecie odbanować Figaro albo jakichś sensownych klapów? Bo teraz to jakiś dramat jest.

Opublikowano

chcecie tego czy nie premiera PUBG będzie największą premierą tego roku.

to sa mocne slowa, bardzo mocne slowa. oby tylko nie na wiatr..

Opublikowano

jaranie sie najpopularniejsza gra na steamie xd

z tymi botami gorzej jest niz myslalem, jak wam dote 2 zapowiedza tez bedzie sranko ze mesjasz #2 na steamie wychodzi na xa? :yao:

Opublikowano

Bardzo mocne słowa, prawie tak mocne jak posty apromo.

Opublikowano

Bansai znając twoje zamiłowanie do The Division i Wildlands to PUBG będzie dla Ciebie prawdziwym mesjaszem :newell: 

Opublikowano

gra bijąca rekordy na Steamie, ale typ coś wyszukał i to ma cokolwiek znaczyć xDD

Jesli miernikiem jest dla Ciebie popularnosc, to nie zostaje nic innego jak gry tabletowe i MMO/MOBA. Ja mam nieco inne podejscie.

.

Opublikowano

Bansai znając twoje zamiłowanie do The Division i Wildlands to PUBG będzie dla Ciebie prawdziwym mesjaszem :newell:

Wyjdzie w przyszlym roku na PS4 w plusie to sie obczai. :cool:

Opublikowano

Bardzo mocne słowa, prawie tak mocne jak posty apromo.

Jak sobie chcesz. Cos mi mowi, ze ta najmocniejsza premiera roku stanie sie juz niedlugo forumkowym memem w stylu klejnotu generacji.

Opublikowano

na xboxie taka nedza ze jakies ochlapy z peceta to mesjasze nagle :yao:

poszukaj jakiejś listy prawdy yetiego, a bedziesz miał to samo

Opublikowano

MGS V :obama: Dobrze, że nie kupiłem jak była promocja.

a tam mgsv Amnesia: Collection pienkny kawalerze. znakomity deal 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.