Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Microsoft ty ku.rwo oddawaj moje ruble za fm7! 100 GB których nie da się pobrać :yao:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Serio? Uff dobrze, że nie kupiłem u ruskich.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Z wersją na Windowsa są jakieś cyrki z pobieraniem i stabilnością. Wersja na konsole działa bez zarzutu  :cool:

Edytowane przez asax

Opublikowano

po co sie ms pakowal w tego peceta

dalej nie idzie w te gierki pograc na blaszce sensownie ale już argumenty exow w cw wybite

sytuacja fail - fail

Opublikowano

Z wersją na Windowsa są jakieś cyrki z pobieraniem i stabilnością. Wersja na konsole działa bez zarzutu  :cool:

Ogólnie co do gry, to jest bardzo miodna, chociaż czekam na patcha, bo trafia się czasem kilka baboli - hitem był samochód, z którego zostały tylko felgi i kierowca :dynia:

Inna sprawa, że gierka nie wiedzieć czemu potrafi czasem chrupnąć i IMO nie trzyma stabilnych 60 FPSów przynajmniej na XONE S

Do tego znowu sie okazuje, ze nie ma dynamicznej pogody na wszystkich trasach, z pora dnia jest pewnie podobnie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Do tego znowu sie okazuje, ze nie ma dynamicznej pogody na wszystkich trasach

Od zapowiedzi na E3 o tym mówili

Opublikowano

a ile tras z dynamiczna pogoda i pora dnia bedzie w gran turismo sport?

Opublikowano

a nie wiem, za to w KickStarterowym Project Cars 2 pewnie wszystkie, obsluguje 4K na PS4 Pro, do tego tez chodzi w 60 fpsach (a jak juz sa spadki to maks 5 fps przy znacznie wiekszej ilosci aut na trasie niz w Forza) :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

obsluguje 4 K na PS4 Pro, do tego tez chodiz w 60 fpsach 

e02e5ffb5f980cd8262cf7f0ae00a4a9_press-x

Opublikowano

Nawet niehc to bedzie 1440 to i tak miarzdzą Turn 10 - zamiast skupiac sie na mikrotransakcjach mogliby w koncu popracowac (pipi) nad FF normalnym albo dynamicxna pogoda na kazdej trasie. 10 lat tworza ta serie juz...

Edytowane przez easye

Opublikowano

a nie wiem, za to w KickStarterowym Project Cars 2 pewnie wszystkie, obsluguje 4K na PS4 Pro, do tego tez chodzi w 60 fpsach (a jak juz sa spadki to maks 5 fps przy znacznie wiekszej ilosci aut na trasie niz w Forza) :banderas:

A grasz w niego na padzie czy kierownicy? Oh wait... przecież w ogóle nie grasz w PC2  :problem:

Opublikowano

No ja ostatnio gram tylko w Destiny, no ale nie zakrzywiam rzeczywistoci, jak Asax, ktory tez nie gral w Forze 7 ale juz wie ze problemy tylko z wersja PC xD

Na PC to ta gra akurat wyglada najladniej...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Skonczyly mi sie plusiki, a asax ostatnio w zyciowej formie

klapy to po prostu niezłe dauny, wiec to żadna sztuka 

easye serio chcesz porównywać sporadyczne. małe bugi do masowych problemów z pobraniem gry, stabilnością gry i wywalaniem do pulpitu wersji PC, proszę Cię miej trochę honoru 

Opublikowano

Ja tam sie juz naczytalem w CW przez ostatnie lata o problemach z graniem na PC, omijam takie opinie szerokim lukiem, z reguly pisza to Czarki, ktorzy pod biurkiem maja Dx 400 z komunii i kojarzą granie na pecetach z dyskietkami 1.44, albo plikami torrent. Forzy 7 pelnej wersji nie mam, ale w CW praktycznie w zaden ex MS nie da sie pograc na PC - dziwne, ze akurat ja nie mam z większością gier problemow, a gry z reguly testuje na minimum 4 roznych konfiguracjach    :dunno:

Edytowane przez easye

Opublikowano

okej skoro się tak znasz jestem w stanie  wycofać moje słowa i Ci zaufać. Czyli przyjmujemy że Forza 7 działa bez zarzutu z wyjątkiem nielicznych bugów i spadków płynności (chociaż demo trzymało rocksolid 60 fps) zgoda? 

Opublikowano

Pewnie tak i nadal dla porownania PC 2 dziala w 1440p średnio i tez przy większej ilosci samochodow wedlug wyroczni DigitalFoundary trzyma 60 fpsow, przy w pelni zmiennych warunkach pogodowych i pory dnia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale wiesz, że Project Cars  2 o którym nieustannie wspominasz, będzie dostępne w najlepszej konsolowej wersji na KOX-ie, zgadza się?

To chyba dobrze, że posiadacze Xboxa mają ten komfort i mogą wybrać Project Cars 2 czy prawdopodobnie najlepszy, najbardziej dopracowany, najładniejszy racer tej generacji w 4K i 60 fpsach, racja? Więc przykro mi ale twoje próby wywoływania wojenki i zestawianie PC2 w opozycji do Forzy są bezsensowne, żeby nie powiedzieć zwyczajnie głupie

Opublikowano

Jak chce najlepszej jakosci grafiki, to odpalam gre na PC, gdzie nawet Full HD jest ostrzejsze niz 4K na konsolach.  Tymbardziej wasze wojenki mnie (pipi)ia, chodzi tylko o fakt - o ile Polyphony powinni zamknąć w pizdu, tak Turn 10 tez ma za uszami, od 10 lat robią 1 racer i nie mogą zrobić podstawowej rzeczy, ktore sa w tytulach z Kickstartera przy 32 autach na trasie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To gdzie w końcu najładniejsze będzie project cars? Na ps4 w 4k, na PS4 w 1440p czy na pc w 1080p?

I kto wypuścił isiego z klatki?

Opublikowano

gear club was zayebie

Opublikowano

To gdzie w końcu najładniejsze będzie project cars? Na ps4 w 4k, na PS4 w 1440p czy na pc w 1080p?

I kto wypuścił isiego z klatki?

Wiadomo ze na PC, tylko ze tam społeczność jeszcze gorsza niz na tym zielonym gownie, dlatego jak komputer to glownie Single Player.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli ja platformie MS.

Opublikowano

No Project Cars to akurat tylko u Gabena kupisz.

Opublikowano

mutli w fm7 dalej dziala jak guwno? w fm6 byl dramat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.