Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widze ze MS juz wietrzy magazyny pod koksa.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Prosiaki tez były w dobrych cenach od £260 No ale po co prosiak jak jest KOX ?

Opublikowano

W zasadzie to jest smieszne, bo tak liczac uczciwie to czasem bylo 200-300 zl roznicy miedzy chlebakiem a prosiakiem:notbad:

No ale Sony juz odtrabilo sukces, najlepszy BF w historii PS, a u MS cisza. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@ kubson

Po exy od Sony aby nie grać w paćke i ziarno na ekranie. Doskonały przykład to Uncharted 4 na Pro a na zwykłej. Różnica generacji.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano
3 minuty temu, Kyokushinman napisał:

Po exy od Sony aby nie grać w paćke i ziarno na ekranie. Doskonały przykład to Uncharted 4 na Pro a na zwykłej.

Mowisz o 4K TV rzecz jasna ?

5 minut temu, kubson napisał:

Prosiaki tez były w dobrych cenach od £260 No ale po co prosiak jak jest KOX ?

No wlasnie chodzi o to, ze lepsze deale byly imo na Pro niz na zwykla. Serio kto sie nie przesiadl teraz ten dupa nie klient,

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W tym przypadku akurat o tv na którym grałem zarówno na Pro jak i Amator. Byl to tv full hd Bravia 50 calowy W829, oczywiście odpowiednio ustawiona pod grafe.

Opublikowano

Ja wiem czy lepsze deale były na Pro?

PS4 były po 199£ z dwoma grami (w Irlandii po 299€) a w przypadku Pro 299£ z GTS i WWII to najlepsze co mogło Ci spotkać, w Irlandii 349€ za Pro z FIFA 18 + GT Sport.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Ja wiem czy lepsze deale były na Pro?

PS4 były po 199£ z dwoma grami (w Irlandii po 299€) a w przypadku Pro 299£ z GTS i WWII to najlepsze co mogło Ci spotkać, w Irlandii 349€ za Pro z FIFA 18 + GT Sport.

No w mojej opinii PS4 nawet nie mial startu do Pro pod wzgledem cena/zysk.

3 minuty temu, Kyokushinman napisał:

W tym przypadku akurat o tv na którym grałem zarówno na Pro jak i Amator. Byl to tv full hd Bravia 50 calowa W829, oczywiście odpowiednio ustawiona pod grafe.

Ja gralem na amatorze na TV FHD i bylo spoko, pozniej od razu 4K i Pro, odpalilem zeby zobaczyc jak to wyglada, faktem faktem roznica widoczna od razu, ale nie nazwalbym rozpackana packa U4 na FHD, to juz predzej FF XV na Loniaku.

Opublikowano
4 minuty temu, Kyokushinman napisał:

W tym przypadku akurat o tv na którym grałem zarówno na Pro jak i Amator. Byl to tv full hd Bravia 50 calowy W829, oczywiście odpowiednio ustawiona pod grafe.

W8 do najlepszych nie należał bo sam go posiadałem, mówiąc prościej, grafiki to na nim nie protestujesz xD, świetny był za to inputlag no ale Ty go zabijasz grając w trybie innym niż gra wiec beka z Ciebie wnusiu xD.

Opublikowano

przeciez mowil ze ma inny

zreszta wiele osob wciaz tutaj ma no name 30 cali sprzed 2010 wiec absolutnie TV ponad srednia forumowa

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@aphromo

Kwestia ustawień i możesz tego nie widzieć.

Niektóre tryby ukrywają grafike i maskują niedoskonałości graficzne ukryte odpowiednimi filtrami itd. Ja niestety jestem maniakiem wizualnym i wykrywam to z miejsca. 

@ extrakt

W829 to wraz z W900 najlepszy tv full hd ever. Zwykły W800 to panie dwie klasy w dół.

Poza tym tryb gra na każdym tv Bravia jest kiepski do grafy.

Opublikowano

Sajmon wpadniesz mi skalibrować telewizor? Zastanawiam się, czy dałoby radę na matrycy 4K wyciągnąć coś w podobnie do 8K na koxie?

Opublikowano

mam rubina 21 cali, wykopalem na plazy  - jak go skalibrowac by pozbyc sie ziarna?

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

mam rubina 21 cali, wykopalem na plazy  - jak go skalibrowac by pozbyc sie ziarna?

Wrzuć go do wody.

Opublikowano

>gdy ukanio kokodżambo skalibruje ci telewizor i wyciśnie z trintrona 4k i 120fpsów

ZJc3eaj.jpg

Opublikowano

Star Ocean Remaster na PS4

Cytat

Co ciekawe - w wersji na PS4 i PS4 Pro znajdziemy bardzo rozbudowane opcje graficzne, które praktycznie nigdy nie występowały wcześniej w grach konsolowych. Gracz może ustawić m.in. standard jakości cieni, wybrać metodę antyaliasingu, wyłączyć rozmycie kamery a nawet zadecydować o rozdzielczości tekstur.

Coraz blizej do Peceta z logiem Sony.

Opublikowano

opcje graficzne w gierce? i bardzo dobrze, od czasu premiery PRO (i teraz KOXa) to powinien być standard w grach, mieć możliwość wybrania grania w 1080p@60 czy w 4k@30 czy lepsza graficzka itd itp 

Opublikowano
6 minut temu, Rayos napisał:

możliwość wybrania grania w 1080p@60 czy w 4k@30

Szansę, że tak będzie są równe zeru. Większość woli graficzkę nad 60 fps, a potem można uskuteczniać brandzlowanie się nad wyższością statycznych obrazków z konsoli nad PC-tem. Co z tego, że ten ostatni wyświetla tę samą grę w lepszym klatkarzu z efektami, którymi na obrazku nie wyłapiesz.

Opublikowano

no standardem to na pewno nie bedzie, ale miło, że niektórzy to oferują (np. Nioh)

Opublikowano

Gorsza grafa w 60 fpsach prezentuje sie lepiej niz lepsza w 30. Tak jak pan jezus powiedzial: (pipi)ac graczy, tfu.

Opublikowano

To wypyerdalać na pecety w czym problem?

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

To wypyerdalać na pecety w czym problem?

Nie wiem, może dlatego, że pvp w dks 3 na PC jest spier.dolone przez cziterów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.