Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, kes napisał:

Jak można mieć odmienne zdanie na temat faktów? Plz przecież w tej tabelce nie ma żadnej opinii. Czysta brudna prowokacja.

Ale, że co uważasz, że The Legend of Zelda to nie jest legendarna seria? Albo, że gra ma ładną i miłą dla oka grafikę? No już pomijając zasadność tego obrazka, to tylko pierdzielony mem nie wiem o co kruszyć tu kopie i się denerwować. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

do mnie to zwykla prowokacja umieszczenie go tu, a nie w cw i dobrze bluber o tym wiesz bo glupi nie jestes i zdajesz sobie sprawe, ze przedstawia oczywiste brednie w tym zestawieniu

Opublikowano

Wyjątkowo niskich lotów ten obrazek nawet jak na mem, ani to zabawne, nie mówi prawdy i nic nie wnosi.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Wyciug kijaszki z dupy chłopaki :potter:

Opublikowano

Śmieszny czy nie, reakcja jest :cool:

Opublikowano
2 godziny temu, Najtmer napisał:

widziszi, nie do konca z tym kupieniem ps4, przyklad z zycia:

Mam kolege ktory przyjezdza do mnie co pol roku, i co tyle mniej wiecej zmienia kraj zamieszkania. 

Chlopak jest ultra fanem gier FromSoftware ale nie chce kupowac plastiku tylko dla Bloodborne, to tez, gdy przyjechal ostatnio na tydzien, pozyczylem mu ps4 mojego brata.

Przeszedl BB w 5 dni.

w tej chwili nie potrzebuje konsoli, ma kombajn u siebie. Nie interesuje go zaden inny exclusive na ps4, bo zaden z nich nie jest w zasadzie ciekawszy niz BB. i choc na horyzoncie jest nowe IP od FS, on jest zestresowany ze bedzie to exclusive, to ja wiem, ze ogarne mu to jak przyjedzie znowu do mnie.

poza tym Ping slusznie zauwazyl: jesi grasz duzo, a i nie praktykujesz odsprzedawania gier, to na pc po roku czy dwoch ta roznica w koszcie sprzetu sie wyrownuje. masz tyle samo gier co kolekcjoner konsolowy, tylko ze 3x lepsza maszyne, ktora na dodatek nie ma problemow ze wsteczna kompatybilnoscia.

Twój kolega to je.bany biedak, ktory musi pożyczać konsole żeby zagrać w grę, lol

Opublikowano

Ale ostatnie zdanie w sumie prawdziwe, ze Wiedzmin to troche taki material do tasowania sie patriotycznych onanistow.

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

Twój kolega to je.bany biedak, ktory musi pożyczać konsole żeby zagrać w grę, lol

nie, po prostu nie lubi marnowac pieniedzy.

Opublikowano

no dobra, wiec najtmer ma biednego kolege ale co to wnosi do dyskusji?

Opublikowano

Marnuje się pieniadze na narkotyki a nie na gry :lapka:

Opublikowano
Teraz, kermit napisał:

no dobra, wiec najtmer ma biednego kolege ale co to wnosi do dyskusji?

no właśnie nie wiem, biedny to biedny. na chu,j drążyć.

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Marnuje się pieniadze na narkotyki a nie na gry :lapka:

kupienie konsoli dla jednej gry jest gorsze niz podtarcie dupy 500PLNami

Opublikowano
7 minut temu, Najtmer napisał:

debilna teza

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

debilna teza

dla stulejarza na pewno.

Opublikowano

przy sporym sraniu pojdzie kilka piepierkow 500zl na wytarcie, uwazam ze wiecej niz 3 papierki czyli 1500zl potrzebne do kupna kazdej z nowych konsol + jedna gra

Opublikowano
45 minut temu, Rayos napisał:

może lepiej Ty włóż na powrót? 

po świetach

Opublikowano
15 minut temu, Najtmer napisał:

dla stulejarza na pewno.

nie musze racjonalizowac wydania 1000zł bez przesady xD

Opublikowano
1 minutę temu, Najtmer napisał:

konsola dla jednej gry, tak kur.wa gracz w bibliotece exow ps4 znajdzie dla siebie jedna gre

chyba taki co ma najtmera za ziomka i mu sie nie przelewa

Opublikowano

Jak kolega przychodzi po konsole to nadstawi chociaż du.pe jak to swojego czasu Czarek robił?

Opublikowano
45 minut temu, Najtmer napisał:

nie, po prostu nie lubi marnowac pieniedzy.

no coz skoro PC mu wystarcza to nie ma sensu chyba wtracac jego osoby do dyskusji o konsolach. Ja tez nie kupilem uzywanego ciagnika na promocji, a promka podobno mocno OK.

Kupno PS4 nie jest marnowaniem kasy, i nigdy nie bylo.

Koledze zycze ustatkowania sie, bo wyjazdy co pol roku to zywot takiego tulacza imho.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Co to jest wydać 8 stów na ps4? Jakby kosztowało 2.5k zł (nadal znośna cena) to ok zrozumiem, no ale teraz konsole chodzą w takich śmiesznych cenach, gdzie smartfony są droższe od tych plastików.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Jesli przeprowadza sie co pol roku to moze miec inne wydatki na glowie, tutaj nie ma sie co rozpisywac imo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.