Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ficek jak pod publiczke szkaluje sony zeby w wc plusiki zgarnac, a wy to lykacie jak mlode pelikany :yao: 

2018? no bardzo slaby rok sie zapowiada po genialnym 2017. na switcha poki co nic ciekawego, na ps4 tez, xbox tez, no slabo 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
15 minut temu, Rayos napisał:

2018? no bardzo slaby rok sie zapowiada po genialnym 2017. na switcha poki co nic ciekawego, na ps4 tez, xbox tez, no slabo 

God of War, Detroid, Days Gone, jakis remak Sotc czy tam pierwszy prawilnie wygladajacy Spider man od czasow PS2 czy cos tam ale wiadomo kirby/yoshi i znowu nintendo wytrze podloge bezczelnymi arogantami z Sony.

Opublikowano

spiderman (pipi), klon batmana arkham, gow wyczuwam mocno przehajpowana pozycje (czasy GOTY dwójki i GoS już nie wrócą). detroid :yao: days gone meh, remake sotc jaranko, no ale rimejk.

Yoshi? szanujmy się, to nigdy nie były dobre gry poza Wolly World i Yoshi's Island, a ten nowy wygląda mocno średnio. Kirby? Od 10 lat klepią to samo na tym samym silniku, seria stoi w miejscu od dawna. Beka z nintendo, beka z sony, a o microsoft to nawet szkoda mowic, szkoda strzepic ryja 

Opublikowano

Ślicznie wyrecytowałeś rajos regułkę, dzięki której wyjdziesz na cool gościa, którego każdy lubi.

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

Beka z nintendo, beka z sony, a o microsoft to nawet szkoda mowic, szkoda strzepic ryja 

Jakbys mial taki line up na Switchu to ja juz widze to sranko pod sufit ze roznorodnosc, Switch daje rade, Spidey na handheldzie:banderas:^^:drinks::banana::mevek::obama::reggie:

No ale zapowiedziany Metroid i Bayo3 wiec trzeba bedzie jakis cieply kamien znalezc na atomowy nalot gier z tableta.

Edytowane przez aphromo
dla lepszego zobrazowania

Opublikowano

no ale 2017 to rok switcha i nie da sie zaprzeczyc ze maszyna jest fenomenalna i fantastyczna i gierki to o jezu takie jakie m$ i sony w pierwszym roku, dwoch a nawet trzech od startu X1 i Ps4 mogli tylko pomarzyc :banderas: 

konsola 9 miesiecy na rynku a na koncie masa hitow, 1 GOTY 2017, drugie prawie ze goty, trzecie najlepsdzy jrpg od lat 

no udal im sie kurcze ten switch. 

Opublikowano

Wiadomo, switch to czysta esencja konsolowej rozrywki jezeli chodzi o software i hardware. Nic dziwnego ze rozyebal w 2017 tego japonskiego xboxa na atomy

Opublikowano

Tak fenomenalna, znakomity handheld co postoi 1.5 h, gierki na TV najgorsza jakosc jaka tylko moze byc, exy nie wiem nie ogralem, ale napewno ps4 nie ma czego sie wstydzic

Opublikowano

Rayos widze ze szuka sobie nowych kolegow w cw, atencja jest wielka przy swietach xd

Opublikowano

Jak myślicie, czy Switch w 2018 znowu rozyebie Playstation i Xboxa na atomy?

Opublikowano
4 minuty temu, teddy napisał:

Wiadomo, switch to czysta esencja konsolowej rozrywki jezeli chodzi o software i hardware.

Ano czysta brudna prawda, jedno ubigame, wyscigowka, splatoon2 nawet OK, jrp i platformowka, 720p i cala paleta rozdzialki na HH.

Juz yebac jakies tekstury bo nas to nie obchodzi, pubg pokazal ze na framerate tez mozna miec wywalone.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Tak fenomenalna, znakomity handheld co postoi 1.5 h, gierki na TV najgorsza jakosc jaka tylko moze byc, exy nie wiem nie ogralem, ale napewno ps4 nie ma czego sie wstydzic

Niech trzymają poziom tej najgorszej jakości. SMO dobrym przykładem. Oby wiecej takiej jakości w grach.

Rozwala mnie to "nie wiem nie ogralem" ale "najgorsza jakosc jaka tylko moze byc". Beka sroga.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Myślałem, że jesteś spoko ziomek @aphromo ale ty to jednak jesteś głupi :/ 

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

nie 

no i dobrze, niech Nintendo lepiej trochę przyhamuje z tą dobrocią. Bo ludzie drugiego takiego roku w wykonaniu konsoli Nintendo Switch ludzie mogliby nie wytrzymać. Albo co gorsza ten geniusz Nintendo mógłby ludziom spowszednieć  

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

Myślałem, że jesteś spoko ziomek @aphromo ale ty to jednak jesteś głupi :/ 

Mam nadzieje, ze przynajmniej duzo Ci placa .

Chociaz tyle ze nie robie z siebie pajaca w temacie Mikolajkowym, ze spamuje non stop ze co prawda nie wezme udzialu ale chcialbym e-koledzy.

Opublikowano

Niezatapialne 60fps w exach tego wymagajacych, rozdzielczosc gierek jak xone, najwiecej nowych ip wypuszczonych w 2017r, najwyzej oceniane gry w historii, no jest bardzo slabo xd

Opublikowano

no nie (pipi) ze zapomniales o handheld mode

Wiecie, ja bym na Waszym miejscu  wlasnie to kladl na poczatek.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@aphromo jak myślisz z czego wynika sukces Switcha? i jak to możliwe że  budżetowy tablet ropyerdolił w tym roku potężne Sony i Microsoft? 

Opublikowano
Teraz, Playstation napisał:

@aphromo jak myślisz z czego wynika sukces Switcha? i jak to możliwe że  budżetowy tablet ropyerdolił w tym roku potężne Sony i Microsoft? 

Rozpyerdolil tylko w Waszej wyobrazni, Waszym malym swiecie,

otoz nie nie roz(pipi)il PS4, zarowno gierkowo jak i sprzedazowo, jest lepiej niz Wii U bo pomysl lepszy i lepsze gierki, najlepsi zawodnicy wystawieni na start, tyle.

Opublikowano

Spójrz prawdzie w oczy ty obsrana parówo, w głębi duszy znasz prawdę 

Opublikowano
19 minut temu, Mani napisał:

Rozwala mnie to "nie wiem nie ogralem" ale "najgorsza jakosc jaka tylko moze byc". Beka sroga.

Oj ja o tych multiplatfomach mowilem wlasnie, nawet loniak masakruje

Opublikowano

kuboty jakie nieudolne próby zestawienia lineupu x1 z ps4 na tle nintendo :mevek:

Opublikowano

Lineup Xboxa, a coś w ogóle takiego istnieje? Co tam na 2018 szykują? Crapdown i piratów w które pogra 2 osoby z forum. Splunac na tego śmiecia to za wiele.
2018 kolejne rokiem dominacji PS4. :fsg:

Opublikowano

Hehehe, recka dodatku do Zeldy, widac na pierwszy rzut oka ze lipa ale recenzent pisal jakby mu pistolet do glowy przylozyli :)

Ale juz powoli, powolutku, kurtyna opada, dekoracje sie krusza....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.