Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ty to jak  cos powiesz czasem :)

tak masz wybor mozesz ograc na vicie,osobno,albo na ps4, albo i na vicie i na ps4:facepalm:

edit - jeszcze mozesz ograc na vicie z remote play z ps4:obama:

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
13 minut temu, Ficuś napisał:

A nie lepiej miec wybor? Na czym grac i w jakiej wersji grac?

Yebac jednoplatformowcow i ich ideologie

no można dostać pół fify bez grafiki na switcha i się jarać, że nigdy takiej dobrej piłeczki na konsolach nie było, czemu nie

Opublikowano
Jaka konsola takie gry, XO do porządnych, dużych i pięknych gier a szrot4 do chińskich bajek z androida dla upośledzonych  [emoji4] 

Widzę że daddiemu popuscili kaftanik. Podasz ta listę exow na xboxa, czy się nie doczekam? Dawaj szybko, bo zaraz garść tabletek i nie wiadomo kiedy cię wypuszcza z izolatki.

Opublikowano
11 minut temu, Yakubu napisał:

no można dostać pół fify bez grafiki na switcha i się jarać, że nigdy takiej dobrej piłeczki na konsolach nie było, czemu nie

jakbyś miał możliwośc pograc w FUTA w tym swoim kiosku to też byś sie chyba osrał na miętowo co?

Opublikowano

Jednego jara doom na handheldzie to kupi, inny oleje i kupi na ps4, a jeszcze inny odpali na pc, to daje multiplatformowosc

Opublikowano

kolejne plotki: 

Siedziba Playground Games mieści się w Leamington Spa

Jakie to studio pracowało już dla Microsoftu i prowadzi obecnie rekrutację do nowego projektu Open World Action Rpg?

http://www.playground-games.com/careers/

200.gif

Opublikowano
12 minut temu, _Be_ napisał:

jakbyś miał możliwośc pograc w FUTA w tym swoim kiosku to też byś sie chyba osrał na miętowo co?

pewnie jo, ale nie srałbym na prawo i lewo, że to dobra fifa jest

Opublikowano

Przecież Fifa 18 na switcha jest średnio niezła. Najlepszą piłeczką jest oczywiście PES18, ale w PESa 18 nie pyknę w wannie, więc gram sobie tam w FUTa :lapka:

Granie przenośne było dla mnie złotem od kiedy tate przysłał w paczce zielonego GBC z pokemonami yellow i bronić będę takiego g e j m i n g u do końca swych dni. Kocham.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@Playstation

No własnie o tym myślałem w kontekscie tego studia, nie powiem trochę dygnął - szkoda, że znów nie będzie zaskoczenia na e3 jeśli to się potwierdzi. 

Opublikowano
9 minut temu, Playstation napisał:

kolejne plotki: 

Siedziba Playground Games mieści się w Leamington Spa

Jakie to studio pracowało już dla Microsoftu i prowadzi obecnie rekrutację do nowego projektu Open World Action Rpg?

http://www.playground-games.com/careers/

200.gif

Zbyt piękne żeby było prawdziwe.

Opublikowano

Koorwa jak MS zaciągną swojego najlepszego deva do roboty przy Fable 4 to już niech umrą wpizdu i zdechną ulungi yebane się niczego nie nauczą.

Opublikowano

to jest ten horizon dla xboxa ?

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

to jest ten horizon dla xboxa ?

to jest horizon na Xboxa 

Forza-Horizon-3_Boxshots_XB1_Left_RGB.jp

Opublikowano

no swietnie tez lubilem forze swego czasu, pytam sie czy to jest ten projekt do ktorego szukaja ludzi, co bylo ogloszenie ze a la zero dawn gierke robio.

Opublikowano

nie wiadomo,

oprócz tego że agencja rekrutacyjna tego faceta który opublikował to ogłoszenie, pracuję dla Playground Games nie ma żadnych przesłanek żeby tak myśleć. Ale równie dobrze może to być fałszywa poszlaka. 

Poza tym facet użył stwierdzenia "style similar to Horizon:Zero Dawn" co mogło oznaczać cokolwiek 

Opublikowano

Może znaczyło chujową grę którą lepiej skasować niż wydać.

Opublikowano

Ogloszenie o prace to - dla mnie - cos wiecej niz pierdy internetowe gdzie kazdy moze wrzucic cokolwiek, ale niech bedzie, pozyjemy zobaczymy.

2 minuty temu, Kyo napisał:

Może znaczyło (pipi)ową grę którą lepiej skasować niż wydać.

To znaczy styl podobny do H ZD, Kijo. Cosik language siadl, widze.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jak wyżej :lapka: 

Opublikowano

Z Twoja opinia boksowac sie nie zamierzam, ale powiem Ci, ze MS baardzo potrzebuje takiego sukcesu sprzedazowego jak HZD, bo krucho u nich z tym. Nikt nie skasuje gierki ktora opyli 5mln w pare miesiecy. Zreszta teraz jak wyszedl SP to juz potrzebuja jak ryba wody.

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

To znaczy styl podobny do H ZD, Kijo. Cosik language siadl, widze.

Ogarnij jak się czyta "Kyo". Cosik language siadl, widze. ;)

Opublikowano

aj czepiasz sie, a mialo byc tak i r o n i c z n i e, rozumiesz.

Opublikowano

MS to potrzebuje czegokolwiek :D Oni najchętniej sprzedawali by usługi  :/

Opublikowano

Cos w tym jest, One najwiecej kasy generuje z abonamentu Live. Jesli MS cos umie w gierki to strzelanki, i ja obstawiam ze bedzie raczej Destiny+Halo lub inna wariacja dobrze sprzedajacegi sie szuterka jak Pugb, OW, R SS.

Opublikowano

ogólnie następne E3 w wykonaniu Microsoftu powinny być ciekawe, ponieważ wszystkie gry na dziś zapowiedziane - Sea of Thieves, Crackdown (xD), State of Decay 2 ukażą się przed E3 (wyjątek stanowi Ori, które także ma duże szanse wyjść w tym roku). 

a to oznacza że MS będzie startować do E3 bez żadnych gier xD jasne nie ma co się napalać, w końcu mówimy o korporacji która wielokrotnie zawodziła i potrafiła miesiącami teasować nowego Conkera tylko po to aby wrzucić go do Project Spark xD ale chyba powinno być ciekawie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.