Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

switch za to ma budzetowy lcd z slabymi kolorami, brak tylnego panelu dotykowego, brak kamerek, brak voice chatu, brak text chatu, wykonany z plastiku z tico, rysuje sie, wszystko odpada, a na 2018 ma lineup z remasterow i kartonu

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
17 godzin temu, _Be_ napisał:

Skoro Crash to remake to i Gears of War to remake

mówi ci cos termin kompletnie nowy engine? :)

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

i za śmiesznej jakości kamerki tył/przód

co to coorva chciałeś portrety tym robić? xddd

Pomijając ceny kart ja Vitę wspominam bardzo dobrze: Killzone Mercenaries (robiło w multi, oj robiło), WipEout 2048, Soul Sacrifice i ten OLED :banderas: Po stokroć wolałem ogrywać indyczki na tym cudzie, niż dużych konsolach. Szkoda, że zdechła przez

5 minut temu, Rayos napisał:

brak sensownych gier poza japonskimi dziwadlami

:reggie: 

Opublikowano

nie no, vitunia bardzo fajny sprzet, bylem bardzo zadowolony i gralem codziennie. a potem przyszedl switch :dunno: 

Opublikowano

yhy grales xddd gierki tylko kupowales by pozniej sprzedawac, tfuuu vite sprzedac tfuu

Opublikowano

dzieki temu jak sony nie wspieralo mojej kochanej vity zaczela sie we mnie nienawisc do tej firmy, spotegowana przez plejbeke4 doprowadzila do tego, ze peklo we mnie klaperstwo

Opublikowano

przeciez kazdy wie ze nadal jestes ukryta opcja klaperska kogo Ty chcesz oszukac chyba samego siebie nie wstydzisz sie patrzec codziennie rano w lustro majac swiadomosc ze grasz na dwa fronty z jednej strony milosc do switcha z drugiej codziennie uprawiasz milosc z vita pod koldra i w pesa na ps4 czy ty masz godnosc i szacunek czlowieka Ficuś ja sie pytam ciebie nie idz juz ta droga zawroc i przestan sie ukrywac i kombinowac kazdy wie ze jestes klapem gleboko w sercu i nic tego nie zmieni a  switch to tylko chwilowy romans sam widzisz jak zacyznasz go juz szkalowac juz z ciebie wychodzi stary dobry klap juz nie lubisz karotnow juz marudzisz ze zadnych gier nie zapowiadaja tak wyglada zycie nintendofaga na pocatku super a potem cie ruchaja bez poslizgu w dupe i ty sie z tego cieszysz naprawde Ficus nie chcesz isc ta droga zawroc poki mozesz ja ci dobrze radze badz taki jak yeti czy aphromo kochaj jedna platforme zjednocz sie z mendrkiem i chwalcie vite i plejstejszyn marke naszego zbawiciela kaza i badz szczeliswym taknieok 

Opublikowano

Rayos jak się zagotowal jakby już siedział w kartonie :obama:

Opublikowano

ojjj chyba juz gruszczyk rano creepspinowi wyslal maila, ze karton przysle dpd xddd

Opublikowano

Ficus pryzjacielu ja ci naprawde dobrze radze odpusc sobie i wroc tam gdzie przyszedles ja to wszystko z troski do ciebie i milosci a nie z nienawisci bo ja cie bardzo szanuje przyjacielu po prostu martwie sie o ciebie i twoj stan psychiczny bo widac ze zaczynasz wymiekac a bycie nintendofagiem to nie jest latwa droga w zyciu spojrz na mnie wrak czlowieka grzyb na glowie brak jakichkolwiek emocji na twarzy tak wyglada czloweik ktory zyje nintendo 20 lat nie idz ta droga Ficus bo staniesz sie taki jak ja i bedzie mi przykro ze cie nie uratowalem kartony od nintendo spoko ale nie jaraj sie nimi sluchaj mnie nie jaraj sie bo wpadniesz w nalog w czarna dziure z ktorej juz nie wyjdziesz i bedzies zchwalil kazdy produkt od nintendo neiwazne jkaiej jakosci by on byl czy dobry czy zly juz teraz jarasz sie remasterami z wii u i z innych konsol na switcha i szkalujesz playstation naprawde Ficus nie rob tego bo kaz placze codziennie w poduszke ja kwidzi ze jego pierwszy czlowiek w szeregach armii polskiej pisze takie rzeczy on wie ze to przykrywka, ze to tylko zaslona dymna ale i tak jest mu przykro ficus nie rob mu tego i powiedz kazowi ze misja wykonana ze sprobowales nintendo ale nie lubisz w dupe jak reszta i juz nie chcesz ale wykonales misje dokonales wewnetrznych sabotazy i teraz chcesz wrocic na lono wybawiciela playstation nie boj sie wroc do ojca on cie przygarnie na powrot co ci moze zrobic najwyzej wyslac tym razem na przeszpiegi do microsoftu ale tego nie zrobi bo wie ze gardzisz xboxem bardziej niz mendrek gardzi nowymi grami nie z plusa wiec tego nie zrobi wroc do kaza Ficus i bedzie wszystko dobrze 

Opublikowano

ok

Opublikowano
10 godzin temu, Mendrek napisał:

Umiem. Wchodzę w menu konsoli, klikam X na padzie od Playstation i słucham muzyki jak człowiek. Ale spoko, pclabowi treserzy dobrze cię wychowali, jak komuś coś nie działa poprawnie bo pc to ch*jowa platforma do rozrywki/gier, to powiedz że się nie zna :dynia:

Nie miałeś się przypadkiem wylogować i nie wracać? ;)

Tak Mendrek na PS4 aplikacje w ogóle się nie zacinają bo konsola nie pozawala ci ich odpalić :kaz: 

Opublikowano

Słuchanie muzyki z konsoli? Który mamy rok? XD

Opublikowano

xD przecież to nawet na moim rozlatującym się androidzie o wiele lepiej działa

tak zyebanego interfejsu nie ma chyba żadna inna apka na konsoli i  trzeba mieć łeb okryty kartonem żeby tego nie widzieć. no, może jeszcze youtube

Opublikowano

jak muzyka z konsoli to tylko na płycie cede

Opublikowano
1 minutę temu, nobody napisał:

jak muzyka z konsoli to tylko na płycie cede

A to chyba PS3 jak sobie odpalisz

Opublikowano

jakie utwory puszcza mendrek? co obstawiacie?

Opublikowano

szwedzki death metal

Opublikowano

na pewno coś z kebabem w tytule

np.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

pewnie jakies suikodeny albo inne weeb guwna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.