Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Poploch ? Znowu hajpujecie jak straganiarze od nintendo a prawda taka ze duza czesc game pass to gierki z 360.

W zasadzie najlepsze gry to exy MS i tyle.

Tania usługa która oferuje masę świetnych gier i do tego da w bliskiej przyści da dostęp do kilku tytułów za bezcen. Do tego gold i abonament z EA i masz po prostu setki godzin zabawy. No i darmowe BC. Na bieżąco ogrywasz co wychodzi. Dziwi mnie, że muszę tłumaczyć tak elementarne rzeczy jak obsługa konsoli.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Znów to zrobili, znów wyznaczają kierunek :banderas: Nie ma lepszej konsoli, chwilowy spadek formy tylko żeby klapy zrobiły sobie zapasy łez do wypłakania.

Haha, ten post wygrywa wszystko, nie ma lepszej konsoli, jeszcze jak, z kręcenia beki i wyszydzania z frajerów, którzy kupili konsole bez gier.

Tak, Microsoft wyznacza nowy kierunek, nie pierwszy raz...

Ta ich innowacyjność, dzięki niej przegrali generację zanim się zaczęła.

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

spoderman będzie klawy

Ta kopia batmana? No poczekamy, zobaczymy 

Opublikowano

Nic nie przegrali. Właśnie pokazują, że mogą wygrać :)

Opublikowano

bluber dzis zadziera nosa, nie ma gier zle sa nowe gry jeszcze gorzej

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tania usługa która oferuje masę świetnych gier i do tego da w bliskiej przyści da dostęp do kilku tytułów za bezcen. Do tego gold i abonament z EA i masz po prostu setki godzin zabawy. No i darmowe BC. Na bieżąco ogrywasz co wychodzi. Dziwi mnie, że muszę tłumaczyć tak elementarne rzeczy jak obsługa konsoli.

Ale ja wiem co to jest PS Plus i tym podobne serio.

Opublikowano

Yeti wracaj do lepianki lepiej bo się tylko kompromitujesz, nie dość, że kupiłeś bete SF V za pełną cene i jesteś z tego dumny, płacisz za online 200zł na rok to jeszcze grasz w 720p w 2018 roku :yao: i jak juz zabrakło argumentów to wrzucasz filmiki z 2013 roku 

Może ja przypomne 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Haha, ten post wygrywa wszystko, nie ma lepszej konsoli, jeszcze jak, z kręcenia beki i wyszydzania z frajerów, którzy kupili konsole bez gier.

Nie bądź taki samokrytyczny. Akurat w 2017 PlejBeka dostała z dwa dobre tytuły, nie było tragedii.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie bądź taki samokrytyczny. Akurat w 2017 PlejBeka dostała z dwa dobre tytuły, nie było tragedii.

Nioh i Nier? Te gry które wyszły też na PC? Czy może Persona, ktore wyszło na PLEJSTEJSZYN CZY XDDDD

Opublikowano

xbox? świetna konsola dla typów co się jarają krapami pokroju sea of thieves i crackdown kek

Opublikowano

w 2017 switch zaoralo samo plejbeke, w 2018 zrobi to znowu w combo z xboxem, piekne czasy dla bycia graczem, a nie obsranym klapersem

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

Nioh i Nier? Te gry które wyszły też na PC? Czy może Persona, ktore wyszło na PLEJSTEJSZYN CZY XDDDD

mocne słowa jak na gościa który jara się switchem

Opublikowano

No, zaje.bisty jest ten nioh - szczegolnie na normalnego psbiedaka - 720p w 2018 jak zwierze? #ForTheFrajers

Opublikowano

Oj tak, Nioh w 1080p@60fps robi fantastyczne wrażenie, troche mi szkoda amatorów 720p 

a nie, dobra, nie szkoda mi ich, beka z biedakow :dynia: 

Teraz, Pupcio napisał:

mocne słowa jak na gościa który jara się switchem

gry switchowe przynajmniej nie wychodzą na inne systemy :kaz: 

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

gry switchowe przynajmniej nie wychodzą na inne systemy :kaz: 

Nie (pipi)a nawalone remasterow i portow, zelda mario kart,, pokken, nawet yebany puyo puyo jest na PS4:frog:

7 minut temu, Ficuś napisał:

w 2017 switch zaoralo samo plejbeke, w 2018 zrobi to znowu w combo z xboxem, piekne czasy dla bycia graczem, a nie obsranym klapersem

Zaoralo portem z Wii U, w 2018 kartony,

To juz bardziej xbox grami za miske ryzu zaora, mial byc epicki line up 2017 wyjdzie w 2018 za friko:obama:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

23 vs 6 bracie fuckyourselfa

Opublikowano
Nic nie przegrali. Właśnie pokazują, że mogą wygrać [emoji4]
Czym? Tą kalką Horizon, która wyjdzie za 3 lata? Jeszcze kilka lat i doczekamy się ofensywy spencera, fable, horizon w Japonii, forza12 i może i jakieś recore2 wyjdzie jak super devi microsoftu złapią wiatr w żagle.
:yao:
Opublikowano

Wygraja, wygraja, jeszcze tylko 35 mln i remis, pozniej z gorki.

2 minuty temu, Ficuś napisał:

23 vs 6 bracie fuckyourselfa

Nalepki 55 zl.

Opublikowano

Cieszę się, że tak sądzisz, zawsze to o dwa więcej od Xboxa (ZER) One.
Opublikowano
Cytat

Czym? Tą kalką Horizon, która wyjdzie za 3 lata? Jeszcze kilka lat i doczekamy się ofensywy spencera, fable, horizon w Japonii, forza12 i może i jakieś recore2 wyjdzie jak super devi microsoftu złapią wiatr w żagle.
:yao:

Czym? Multiplatformami w lepszej jakości; lepszej jakości usługą online; grami od MS studio za pół darmo, gdzie każda z gier ma za(pipi)isty i długowieczny online; usługami jak Game Pass i EAA; wszteczną kompatybilnością. Co masz na PS4? Czym mnie przekonasz, żeby poleciał i kupił PS4? Nie ma czegoś takiego. 2 gry na krzyż, których nie ma na XO nie są warte kupowania dodatkowej konsoli, która by stała i się non stop kurzyła.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Na Xa wyszedł też b. dobry Cuphead i świetne wyścigi Forza Motorsport 7 (najpiękniejsza grafika 4K/60 nie dla Plejśmiecia taka królewska rozdzielczość), ale skąd ty to możesz wiedzieć jak Ty nie grasz w gry tylko teoretyzujesz na forum?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Na Xboxa same kontynuacje, nie to co 15-sta część Yakuzy na plejśmiecia i reskin swoich gierek jako nowe IP :banderas: 
Days Gone, Spider Man, Dreams, Detroit, Wild, Death Strending, Ghost of Thusima. Teraz wymień nowe IP, które mają wyjść na xboxa.
Opublikowano
2 minuty temu, Shagohad napisał:

Co masz na PS4? Czym mnie przekonasz, żeby poleciał i kupił PS4? Nie ma czegoś takiego. 

Najwiekszy line up gier AAA na 2018 ? Nie, to moze cos mniejszego ? No od biedy nawet indyki sa co ich nie ma na Xboxa. A moze promocje -70 ?

Opublikowano

1 minutę temu, aphromo napisał:

Najwiekszy line up gier AAA na 2018 ? Nie, to moze cos mniejszego ? No od biedy nawet indyki sa co ich nie ma na Xboxa. A moze promocje -70 ?

tak bo na Xboxie nie ma promocji xDDD

serio tym chcesz walczyć? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.