Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Poploch ? Znowu hajpujecie jak straganiarze od nintendo a prawda taka ze duza czesc game pass to gierki z 360.

W zasadzie najlepsze gry to exy MS i tyle.

Tania usługa która oferuje masę świetnych gier i do tego da w bliskiej przyści da dostęp do kilku tytułów za bezcen. Do tego gold i abonament z EA i masz po prostu setki godzin zabawy. No i darmowe BC. Na bieżąco ogrywasz co wychodzi. Dziwi mnie, że muszę tłumaczyć tak elementarne rzeczy jak obsługa konsoli.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Znów to zrobili, znów wyznaczają kierunek :banderas: Nie ma lepszej konsoli, chwilowy spadek formy tylko żeby klapy zrobiły sobie zapasy łez do wypłakania.

Haha, ten post wygrywa wszystko, nie ma lepszej konsoli, jeszcze jak, z kręcenia beki i wyszydzania z frajerów, którzy kupili konsole bez gier.

Tak, Microsoft wyznacza nowy kierunek, nie pierwszy raz...

Ta ich innowacyjność, dzięki niej przegrali generację zanim się zaczęła.

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

spoderman będzie klawy

Ta kopia batmana? No poczekamy, zobaczymy 

Opublikowano

Nic nie przegrali. Właśnie pokazują, że mogą wygrać :)

Opublikowano

bluber dzis zadziera nosa, nie ma gier zle sa nowe gry jeszcze gorzej

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tania usługa która oferuje masę świetnych gier i do tego da w bliskiej przyści da dostęp do kilku tytułów za bezcen. Do tego gold i abonament z EA i masz po prostu setki godzin zabawy. No i darmowe BC. Na bieżąco ogrywasz co wychodzi. Dziwi mnie, że muszę tłumaczyć tak elementarne rzeczy jak obsługa konsoli.

Ale ja wiem co to jest PS Plus i tym podobne serio.

Opublikowano

Yeti wracaj do lepianki lepiej bo się tylko kompromitujesz, nie dość, że kupiłeś bete SF V za pełną cene i jesteś z tego dumny, płacisz za online 200zł na rok to jeszcze grasz w 720p w 2018 roku :yao: i jak juz zabrakło argumentów to wrzucasz filmiki z 2013 roku 

Może ja przypomne 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Haha, ten post wygrywa wszystko, nie ma lepszej konsoli, jeszcze jak, z kręcenia beki i wyszydzania z frajerów, którzy kupili konsole bez gier.

Nie bądź taki samokrytyczny. Akurat w 2017 PlejBeka dostała z dwa dobre tytuły, nie było tragedii.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie bądź taki samokrytyczny. Akurat w 2017 PlejBeka dostała z dwa dobre tytuły, nie było tragedii.

Nioh i Nier? Te gry które wyszły też na PC? Czy może Persona, ktore wyszło na PLEJSTEJSZYN CZY XDDDD

Opublikowano

xbox? świetna konsola dla typów co się jarają krapami pokroju sea of thieves i crackdown kek

Opublikowano

w 2017 switch zaoralo samo plejbeke, w 2018 zrobi to znowu w combo z xboxem, piekne czasy dla bycia graczem, a nie obsranym klapersem

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

Nioh i Nier? Te gry które wyszły też na PC? Czy może Persona, ktore wyszło na PLEJSTEJSZYN CZY XDDDD

mocne słowa jak na gościa który jara się switchem

Opublikowano

No, zaje.bisty jest ten nioh - szczegolnie na normalnego psbiedaka - 720p w 2018 jak zwierze? #ForTheFrajers

Opublikowano

Oj tak, Nioh w 1080p@60fps robi fantastyczne wrażenie, troche mi szkoda amatorów 720p 

a nie, dobra, nie szkoda mi ich, beka z biedakow :dynia: 

Teraz, Pupcio napisał:

mocne słowa jak na gościa który jara się switchem

gry switchowe przynajmniej nie wychodzą na inne systemy :kaz: 

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

gry switchowe przynajmniej nie wychodzą na inne systemy :kaz: 

Nie (pipi)a nawalone remasterow i portow, zelda mario kart,, pokken, nawet yebany puyo puyo jest na PS4:frog:

7 minut temu, Ficuś napisał:

w 2017 switch zaoralo samo plejbeke, w 2018 zrobi to znowu w combo z xboxem, piekne czasy dla bycia graczem, a nie obsranym klapersem

Zaoralo portem z Wii U, w 2018 kartony,

To juz bardziej xbox grami za miske ryzu zaora, mial byc epicki line up 2017 wyjdzie w 2018 za friko:obama:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

23 vs 6 bracie fuckyourselfa

Opublikowano
Nic nie przegrali. Właśnie pokazują, że mogą wygrać [emoji4]
Czym? Tą kalką Horizon, która wyjdzie za 3 lata? Jeszcze kilka lat i doczekamy się ofensywy spencera, fable, horizon w Japonii, forza12 i może i jakieś recore2 wyjdzie jak super devi microsoftu złapią wiatr w żagle.
:yao:
Opublikowano

Wygraja, wygraja, jeszcze tylko 35 mln i remis, pozniej z gorki.

2 minuty temu, Ficuś napisał:

23 vs 6 bracie fuckyourselfa

Nalepki 55 zl.

Opublikowano

Cieszę się, że tak sądzisz, zawsze to o dwa więcej od Xboxa (ZER) One.
Opublikowano
Cytat

Czym? Tą kalką Horizon, która wyjdzie za 3 lata? Jeszcze kilka lat i doczekamy się ofensywy spencera, fable, horizon w Japonii, forza12 i może i jakieś recore2 wyjdzie jak super devi microsoftu złapią wiatr w żagle.
:yao:

Czym? Multiplatformami w lepszej jakości; lepszej jakości usługą online; grami od MS studio za pół darmo, gdzie każda z gier ma za(pipi)isty i długowieczny online; usługami jak Game Pass i EAA; wszteczną kompatybilnością. Co masz na PS4? Czym mnie przekonasz, żeby poleciał i kupił PS4? Nie ma czegoś takiego. 2 gry na krzyż, których nie ma na XO nie są warte kupowania dodatkowej konsoli, która by stała i się non stop kurzyła.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Na Xa wyszedł też b. dobry Cuphead i świetne wyścigi Forza Motorsport 7 (najpiękniejsza grafika 4K/60 nie dla Plejśmiecia taka królewska rozdzielczość), ale skąd ty to możesz wiedzieć jak Ty nie grasz w gry tylko teoretyzujesz na forum?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Na Xboxa same kontynuacje, nie to co 15-sta część Yakuzy na plejśmiecia i reskin swoich gierek jako nowe IP :banderas: 
Days Gone, Spider Man, Dreams, Detroit, Wild, Death Strending, Ghost of Thusima. Teraz wymień nowe IP, które mają wyjść na xboxa.
Opublikowano
2 minuty temu, Shagohad napisał:

Co masz na PS4? Czym mnie przekonasz, żeby poleciał i kupił PS4? Nie ma czegoś takiego. 

Najwiekszy line up gier AAA na 2018 ? Nie, to moze cos mniejszego ? No od biedy nawet indyki sa co ich nie ma na Xboxa. A moze promocje -70 ?

Opublikowano

1 minutę temu, aphromo napisał:

Najwiekszy line up gier AAA na 2018 ? Nie, to moze cos mniejszego ? No od biedy nawet indyki sa co ich nie ma na Xboxa. A moze promocje -70 ?

tak bo na Xboxie nie ma promocji xDDD

serio tym chcesz walczyć? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.