Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No i na co macie te promocje? xD pizza familijna 50% taniej?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

typie przed chwila byla promka na 500 gier teraz jest nastepna xd nawet ps plus jest w promocji.

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

Days Gone, Spider Man, Dreams, Detroit, Wild, Death Strending, Ghost of Thusima. Teraz wymień nowe IP, które mają wyjść na xboxa.

Chłopie, nie mówię już nawet że Spider Man to marka tak nowa jak Batman, ale walczysz jakimiś tytułami które wyjdą nie wiadomo kiedy xddddd Death Stranding to będzie główny konkurent The Last of Us II w 2020.

No a Wild to Ty sobie zobaczysz, chyba na premierę below :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Detroid xddddd naprawde ktos sie jara tymi (pipi)mi od cage'a? 

Opublikowano

Czym? Multiplatformami w lepszej jakości; lepszej jakości usługą online; grami od MS studio za pół darmo, gdzie każda z gier ma za(pipi)isty i długowieczny online; usługami jak Game Pass i EAA; wszteczną kompatybilnością. Co masz na PS4? Czym mnie przekonasz, żeby poleciał i kupił PS4? Nie ma czegoś takiego. 2 gry na krzyż, których nie ma na XO nie są warte kupowania dodatkowej konsoli, która by stała i się non stop kurzyła.

Narkotyki coraz łatwiej dostępne. Multiplatformy w lepszej jakość, dzięki nim przez najbliższe 2 lata (bo później wyjdzie PS5 i karta się odwróci) Xbox będzie się sprzedawał znacznie lepiej, powiedz to ludziom z Nintendo.

2018 a jak widać jeszcze żyją ludzi, którzy są przekonani, że lajw jest lepszy od Psn. O tej super usłudze najlepiej poczytać w dziale Xbox. Może jeszcze dobre multiplayer tylko na xboxie?

W sumie to gamę pass, to bardzo fajna opcja, bo kto o zdrowych zmysłach kupi w sklepie crapdown czy piratów za 200zl. Chyba tylko Daddy, ale jego najpierw muszą wypuścić z tworkow.

Co ma PS4? Gry, w przeciwieństwie do xboxa.

Na Xa wyszedł też b. dobry Cuphead

To ta gra, która pójdzie na laptopie z biedronki, jak zresztą połowa tych crapow od spencera?

Już biegnę do sklepu po Xboxa :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

No YETI, ale sam świadom jest, że gra będzie gównem i jej nie kupi. Klapeusze teoretycy-gawędziarze, miażdżyłbym jak robactwo.

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

2018 a jak widać jeszcze żyją ludzi, którzy są przekonani, że lajw jest lepszy od Psn. O tej super usłudze najlepiej poczytać w dziale Xbox. Może jeszcze dobre multiplayer tylko na xboxie?

Serio, pokaż mi lepsze gry na PS4 pod względem online, jak Halo 5, Forza 7, FH3, GoW4. A to tylko i wyłącznie gry od MS studio. Teraz wyjdzie jeszcze Sea of thieves. Nawet w strategiach jest lepiej (Halo Wars 1 i 2), teraz tylko czekam na info o Age of Empires 4 na XO. Sony jedyne co potrafi, to zamykać serwery. Nie kompromituj się, serio. Ja wiem, że to CW, ale bez przesady gościu.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Chłopie, nie mówię już nawet że Spider Man to marka tak nowa jak Batman, ale walczysz jakimiś tytułami które wyjdą nie wiadomo kiedy xddddd Death Stranding to będzie główny konkurent The Last of Us II w 2020.

No a Wild to Ty sobie zobaczysz, chyba na premierę below :pawel: 
A ty nie rozumiesz, abys napisał mi taka listę nowych IP które wyjdą na tego (pipi)anego śmiecia Xboxa bez gier? Nie daj się prosić, może przekonasz mnie ze jednak warto kupić ta konsole.
HR poszło w 5mln, więc pewnie ktoś czeka.
Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

A ty nie rozumiesz, abys napisał mi taka listę nowych IP które wyjdą na tego (pipi)anego śmiecia Xboxa bez gier? Nie daj się prosić, może przekonasz mnie ze jednak warto kupić ta konsole.

Jedyne o czym myślę to jak przekonać Cię do skoczenia z dachu na główkę.

Opublikowano

pokaż mu lineup xboxa na ten rok to może umrze ze śmiechu :)

Opublikowano
2 minuty temu, Shagohad napisał:

teraz tylko czekam na info o Age of Empires 4 na XO. 

nie doczekasz sie najprawdopodobniej.

online -u4, driveclub, co tam moze ktoras z ilustam bijatyk, tlou R ?

7 minut temu, YETI napisał:

A ty nie rozumiesz, abys napisał mi taka listę nowych IP które wyjdą na tego Xboxa bez gier?

te 3 gry z passa to wszystko

Opublikowano

driveclub

oh wow, przeciw Forzy Horizon 3/Motorsport 7

pominę już nawet, że na PS4 jest świetny kolekcja WipEout, ale skąd klapy mają to wiedzieć jak robią listy prawdy, a potem grają w największe multiplatformowe raki?

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jedyne o czym myślę to jak przekonać Cię do skoczenia z dachu na główkę.

Nie żebym spodziewał się tej listy, zero zaskoczenia, tak jak zero gier na xboxa dla których warto kupić ta konsole.  

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

pominę już nawet, że na PS4 jest świetny kolekcja WipEout, ale skąd klapy mają to wiedzieć jak robią listy prawdy, a potem grają w największe multiplatformowe raki?

Pomine cebulacka radosc jaka panuje wsrod botow ze zaraz gierki za 29.99 miesiecznie do ogrania na premiere,wipeout no spoko,tak pasuje do zestawienia z forza, inny gatunek, ale niech bedzie.

Opublikowano
39 minut temu, Shagohad napisał:

Serio, pokaż mi lepsze gry na PS4 pod względem online, jak Halo 5, Forza 7, FH3, GoW4. A to tylko i wyłącznie gry od MS studio. Teraz wyjdzie jeszcze Sea of thieves. Nawet w strategiach jest lepiej (Halo Wars 1 i 2), teraz tylko czekam na info o Age of Empires 4 na XO. Sony jedyne co potrafi, to zamykać serwery. Nie kompromituj się, serio. Ja wiem, że to CW, ale bez przesady gościu.

Lepsze nie wiem, ale GT S, TLoU, U4, SFV maja bardzo dobre multi, a te najpopularniejsze to multiplatformy. 

Czasy gdzie tylko Girsy i Halo były na rynku pod względem multi bez konkurencji na konsolach, minęły kilka ładnych lat temu. 

Pewnie sam bym kupił Xboxa dla multi halo czy girsow, jak to było za czasów x360, ale po co skoro mam U4 czy TLoU, przy których bawię się świetnie. 

Strategie? No super, na ps4 w kilku innych gatunkach jest znacznie lepiej, bo porostu na xboxie one nie istnieją. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

pokaż mu lineup xboxa na ten rok to może umrze ze śmiechu :)

:kaz:

Opublikowano

ms ma najmocniejsza i najlepiej wykonana konsole na rynku, świetnego pada, super game passa i xbox live, troche niedojebanego dasha ale to kwestia gustu

szkoda tylko że gierek na tego xboxa nie ma 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

czy ty jesteś upośledzony?

Nie, tylko dostalem rakieta jak gralem w forze, no jak w jakims wipeoucie

Opublikowano

A, no tak. Rakiety, zapomniałbym. Czy porównanie do Mario Kart będzie na miejscu jeśli uznamy skorupy za rakiety, a skórki od banana za miny?

Tak swoją drogą, ile wyścigów wygrałeś w WipEoucie eliminując wszystkich przeciwników? Masz chociaż brązowy pucharek za dwójkę?

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

A, no tak. Rakiety, zapomniałbym. Czy porównanie do Mario Kart będzie na miejscu jeśli uznamy skorupy za rakiety, a skórki od banana za miny?

Czy potrafisz dostrzec subtelna roznice, miedzy gra gdzie grasz poduszkowcem uzbrojonym jak F-35, a wyscigiem sportowek gdzie liczy sie praca zawieszanie i moment hamowania ?

Widzisz, jesli porownywac do czegos wipeouta, z czyms co jest na x1, to na 100% RedOut ( znasz ? ), nie  Forza do diabla.

9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak swoją drogą, ile wyścigów wygrałeś w WipEoucie eliminując wszystkich przeciwników? Masz chociaż brązowy pucharek za dwójkę?

Nie nie gralem, nie lubie ani arcade racerow, ani symulacji czy tam polsymulacji czy jak tam okreslacie forze.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
12 minut temu, kermit napisał:

szkoda tylko że gierek na tego xboxa nie ma 

Jeżeli chodzi o konsole, to najmniej ważny element, oczywiście według obrońców tego bezwartościowego pudełka. 

Opublikowano

Ponad 1300 gier, a Ci pie.rdolą, że nie ma gier. Niezłe no-lify i przegrywy życiowe, jeżeli zagrali i przeszli każdą.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Wymieniaj, odlicz indyki multiplatformy.

console exy mozesz zostawic

Dlaczego ? Bo wiecej indykow i multiplatform,console exow,exow jest na PS4.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.