Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jaki ból dupy, że kupując Xboxa One X masz najbardziej kompletny gaming experience na jaki tylko można dostać na konsolach: wybitne multi, wsteczna za darmo i najwyższa jakośći multiplatform i świetne serie na konsolową wyłączność. Mówiłem od dawna, 2017 to chwilowy spadek formy, Xbox zamknie klapom mordy. :fsg: Król Spencer kocha i szanuje.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 541,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie Paolo, nie mam bolu dupy o nic, po prostu smieje sie z niektorych, bo tutaj jak z tym oknem, otworzyli i widac kto sie pierwszy rzucil oddychac cebulowym powietrzem.

Gamepass ? Nie wiem jak oni to policzyli, sprzedaz gier akurat teraz wyglada znakomicie jesli chodzi o calosc rynku, zyski ida na herosa z cyfrowej dystrybucji, a tutaj maja najwiekszy % hajsu dla siebie, nie no ok, teraz na Xboxie naprawde tanio pograsz, ale na litosc boska niech nie fapuja do tego osoby co innym zarzucaja/zarzucaly cebule.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No xbox nowym podejściem do gamingu (premiery w gamepass), zyskał dużo w oczach graczy. Do tego jeżeli przechwałki Spencera się potwierdzą i zainwestowali w studia robiące G R Y to może na coś się przyda ten skonrpion pod tv. A i tak w tym roku najbardziej czekam na premiery gier nintendo (min yoshi, kirby, kong, mario) oraz playstation (gow, days gone, spiderman i może detroit). Taka brudna prawda :(

Opublikowano
11 minut temu, aphromo napisał:

Nie wiem jak oni to policzyli, sprzedaz gier akurat teraz wyglada znakomicie jesli chodzi o calosc rynku, zyski ida na herosa z cyfrowej dystrybucji, a tutaj maja najwiekszy % hajsu dla siebie, nie no ok

Żebyś się nie zdziwił z tą sprzedażą. MS, pomimo mniejszej popularności niż PS4, notuje rekordowe zyski, bo ktoś jednak doszedł do tego, że lepiej wypożyczać gry za małą cenę wielu osobom, niż sprzedawać ją fizycznie za pełną cenę. Jak myślisz dlaczego najwięksi wydawcy softu robią teraz abonamenty? Bo to się opłaca. Lepiej sprzedać 6 x 10E, niż 1 x 60E.

Gwarantuję Ci, że Sony szybko podłapie temat jak tylko zobaczy jak MS trzepie hajs na tych abonamentach :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Lepiej sprzedać 6 x 10E, niż 1 x 60E.

6x10=60

1x60=60

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Gwarantuję Ci, że Sony szybko podłapie temat 

Akurat Sony kladzie kutacha na Plusa w tej generacji, lepsze gry sa w gwg...

Opublikowano

b48ee65e65f2b37f988d376e58648e56_fb.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

kladzie bo to pazerne kuvvvy, plusa ma tyle uzytkownikow konsoli, ze nie musza sie starac z oferta, na ps3 gry to byl jedyny cel plusa wiec sie starali by ludzie brali usluge

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

, na ps3 gry to byl jedyny cel plusa wiec sie starali by ludzie brali usluge

Przeciez gamepass to jest taki nawet lepszy plus z PS3, zadaniem cebuli bylo przyciagnac klientow tutaj jest tak samo a Wy sie cieszycie, nowa jakosc, wizjonerstwo itp.

Juz kolega haven sie wznosi w temacie na wyzyny ulanskiej fantazji,

Bardzo dobry moment wybral sobie MS, zaraz premiera Piratow, potem State 2 i krecenie hajpu na e3, gold za zlotowke, game pass za zlotowke itp. Oby tylko jeszcze jakies fajne gry pokazali.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ej w plusie są dobre gierki proszę się odpi.erdolić od tej usługi. 

Opublikowano

tu i tam wypozyczalnia, chodzi o to by pograc tanio.

Opublikowano

nową jakością i wizjonerstwem nie jest Xbox Game Pass sam w sobie (choć to i tak rozwiązanie nowe dla branży, bez porównania do plusa czy golda) , ale fakt, że microsoft będzie udostępniał w ramach abonamentu swoje gry w DZIEŃ PREMIERY. Czegoś takiego wczesniej nie było. Chyba, że indyki debiutujące w plusie :yao: 

Opublikowano

no wiekszej cebuli to juz sie nie da wymyslic.

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Lepiej pograć tanio ale zapłacić za usługe niż to co ty robisz czyli kupujesz jakieś używki i przez takich jak ty branża umiera. 

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Idziesz do wypożyczalni to wiesz co i na ile bierzesz. W przypadku plusa idziesz do wypożyczalni gdzie masz 6 kaset co miesiąc, ale nie wiesz co jest w środku.

Opublikowano

@aphromo czy ty jestes w stanie chociaz na sekunde wyjsc poza swoj ograniczony rozumem widok i spojrzec szerzej na sytuacje? czy klapki na oczach ci to dozywotnio uniemozliwiaja? 

Opublikowano

do mnie sprzedanie vity i gierek na nia w celu kupna xone z gamepassem ,goldem stalo sie wizja totalnie kuszaca

plusa juz nie mam bo i po co w zamian za to gamepass z goldem, wymiana wyjdzie darmowo jak sie uda posprzedac trupy z vity i choc wymienie trupa za trupa to przynajmniej takiego co jeszcze czasem cos na niego wychodzi i sie ogram backlog z x360

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Lepiej pograć tanio ale zapłacić za usługe niż to co ty robisz czyli kupujesz jakieś używki i przez takich jak ty branża umiera. 

uzywek kupilem kilka, w wiekszosci steelbooki juz nie do wyrwania, ew. gry ktore nie sa priorytetem. 

@Rayos Spieprzaj prowokatorze.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W przypadku plusa idziesz do wypożyczalni gdzie masz 6 kaset co miesiąc, ale nie wiesz co jest w środku.

Ale Ty tez nie wiesz jakie gry zostana dodane/odjete, masz bonus w postaci pelnej kolekcji, no ale osobny abonament niz gold do multi+gry.

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Ale Ty tez nie wiesz jakie gry zostana dodane/odjete

wiesz bo zawsze ze sporym wyprzedzeniem jest mowione jaka gra wyleci i kiedy, poza tym gry od Microsoftu nigdy nie wyleca 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.