Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

@Rayos Spieprzaj prowokatorze.

:yao: a co bylo prowokatorskiego w tym poscie?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ofermo czyli przyznajesz, że jestes pasożytem gejmingowym i więcej dla branży robią ludzie, którzy cebulom na game passie niż ty? 

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

czyli przyznajesz, że jestes pasożytem gejmingowym i więcej dla branży robią ludzie, którzy cebulom na game passie niż ty? 

Kupuje gry nowe, stare, cyfrowo, w pudelku, na promocji albo nie, nie mam sobie nic do zarzucenia.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

polskie klapy to albo piractwo na PS1/2/P albo zrzutki na PS3

Nie wiem o jakim piractwie, zrzutkach mowisz, nawet 360 mialem oryginalna. Sa na forum odpowiednie dzialy do tego, zajrzyj, zdziwisz sie kto ma co za uszami.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To jak w końcu? Wyjdzie FH 4 czy Gearsy 5 i bedzie można je ograc za 29 zika na premiere? Jak oni chcą na tym zarobić? Chyba, ze to tylko taka przyneta na chwile i dotyczy to gier z niższej półki jak wlasnie te trzy konsolowe exy, które nadchodzą. I jak sytuacja  multiplatformami? Ciezko mnie sobie wyobrazić, ze ktoś na premiere wrzuci swoja gre w cenie biletu.

Opublikowano

lepiej jak miliony osób będą płacić 30 pln miesięcznie niż jak tysiące wyda jednorazowo 250 PLN. 

Opublikowano

To działa  jak Plus? Jeśli przestaniesz oplacac abonament to dostep zablokowany az do momentu kiedy wznowisz subskrypcję?

Opublikowano

Tyle subskrypcji wszystkiego w dzisiejszych czasac i ciagle trzeba tlumaczyc xd

Opublikowano
27 minut temu, aphromo napisał:

Kupuje gry nowe, stare, cyfrowo, w pudelku, na promocji albo nie, nie mam sobie nic do zarzucenia.

a jakies kwity na to? smutnie (pipi)sz w co to nie grasz bez podania psnid, jak juz podal to trofea zablokowane wiec dalej mozemy twierdzic ze jestes teoretyk gawedziarz a takich to te forum widzialo juz wielu

Opublikowano
11 minut temu, SlimShady napisał:

To działa  jak Plus? Jeśli przestaniesz oplacac abonament to dostep zablokowany az do momentu kiedy wznowisz subskrypcję?

no tak

Opublikowano

A co jak to jest chytry plan, żeby wyprzeć fizyczną dystrybucje? Na razie drodzy tfu gracze walcie konia do promocji, a jak będzie monopol to sobie tu urządzimy po naszemu(brak fizyków, cena cyfrowek drastycznie w gore ).

Tak może byc, wystarczy spojrzeć na plusa, jak Sony musiało się starac to karmili Mędrka rarytasami, później wprowadzili przymusowy plus do online, wiec mogli spoczać na laurach.

Opublikowano

Jest możliwe. Ale czy Netflix, Hulu, Amazon Video, HBO GO czy inne tego typu wynalazki wyparły fizyczne filmy? No właśnie :) 

Tzn jasne, mogą zrobić konsolę bez napędu i elo, ale wąpię by tak się stało w najbliższej przyszłości. Ludzie zwiastują koniec fizycznych nośników od czasów X360 i PS3. 

Opublikowano

A czy netflix, amazon prime, hulu wyparło dystrybucje fizyczna ?

Opublikowano

To ktoś jeszcze kupuje filmy? xD

Opublikowano

Devi pewnie beda woleć ten mode dystrybucji bo przynajmniej jakiś hajs z tego bedzie, a nie ze na jednej kopi gra 10 osob

Opublikowano

Opublikowano

gracze sami wybiora uslugi typu game pass z wlasnej wygody, zadne korpo nie bedzie musialo nic wymuszać

pudelka dalej beda sie walać gdzies po biedronkach ale to bedzie raczej nisza jak obecnie filmy na blu reju

Opublikowano

Ludzie sami kupują gry cyfrowo i do tego płacą abonament za granie online więc myślę że korpo nie musi za dużo się napracować aby kogoś wyruchać xd

Opublikowano
19 minut temu, _Be_ napisał:

To ktoś jeszcze kupuje filmy? xD

Tego to nie wiem ale dalej sprzedają je w sklepach xD ja korzystam z netflixa i amazon prime w zupełności wystarcza, a jak mam ciśnienie na jakaś nowość to wtedy wypożyczam z itunes 

Opublikowano

mondry gardzi pc, bo podobno piractwo, a sam handlował verbatimakami na psxie xD

a teraz jeszcze same gierki z plusa i używki, co za plebs 

Opublikowano
23 minuty temu, kermit napisał:

gracze sami wybiora uslugi typu game pass z wlasnej wygody

Jeszcze streaming zrobio to nawet dysku twardego i konsoli nie trzeba kupowac :)

Czyli co Mendrek prorok gral jak w 2026 juz na PS3.

edyta - ziomki z xboxa kupuja 1-2 gry rocznie xD No nie dziwne ze MS tak cisnie w abonamenty, teraz sie wszystko wyjasnilo xD Ratuja dupe na kazdy sposob a nie (pipi)ia wizjonerstwo xD

Edit2 - teraz jak pokazuja oferte Golda to jeszcze przekreslona cena zeby kazda cebula wiedziala ile oszczedza:fsg: Przestancie jest zbyt smiesznie xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

edyta - ziomki z xboxa kupuja 1-2 gry rocznie xD No nie dziwne ze MS tak cisnie w abonamenty, teraz sie wszystko wyjasnilo xD Ratuja dupe na kazdy sposob a nie (pipi)ia wizjonerstwo xD

yhy, bo posiadacze PS4 różnią się czymś od klientów Xboxa. Ciekawe w co grają i ile gier kupują Ci wszyscy casuale którzy nakrecają wyniki sprzedażowe PS4? 

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.