Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Ty  za to jesteś jakiś chyba niezbyt dojrzały, bo napisałem tylko o  pier,dolonej grze na różne platformy,  jakie roztapianie? Piłem do tych  bzdur ze niby pisalem  ze chce multikulti w konsolach, i że nie cche jednego sprzętu bo konkurencja musi  być.

bez obaw monopol Microsoftu na rynku konsol nam nie grozi 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 558,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

bez obaw monopol Microsoftu na rynku konsol nam nie grozi 

Mógłbym wejsć na Twój  poziom i  spytać się, co taki  wykształcony  pełen ambicji  architekt robi  w takim  temacie. Daj se siana i moze jednak nie piszmy  zbyt  poważnie w CW.

Opublikowano

Sea of Asax, gdzie klapy toną w argumentach użytkownika plejstejszyn

Opublikowano

del.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Teraz zauważyłem, to asax to  ten co się tą grą tak  zachwyca, to już kumam dlaczego tak osobiscie to odebrał.

Opublikowano

milan jak się zagotował o jedną humorystyczną wzmiankę :obama: 

Opublikowano

banjo kazooie xdddddddddddddd no jak komuś się to (pipi) podobało to się nie dziwię, że się może jarać sot

Opublikowano

No i mi zyebal zabawe asax.

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

banjo kazooie xdddddddddddddd no jak komuś się to (pipi) podobało to się nie dziwię, że się może jarać sot

Przeszedłem, fajna, kreatywna gierka :obama:, ogram ponownie we wstecznej kompatybilnosci.

Opublikowano

del

Edytowane przez milan

Opublikowano
10 minut temu, raven_raven napisał:

Sea of Thieves? Szanuję chociażby za to, jaki potężny ból du,pska wywołał ten tytuł w obozie Sony.

QFT

Prawda jest taka, że gdyby ta gra nikogo nie grzała to zostałaby olana jak swojego czasu the Order 1886 (te zachwyty klapów :pawel: ) czy The Last Guardian. Jednakże klapy niby tak pewne swojej pozycji i zapowiedzi wpadają w popłoch przez betę, podkreślam B E T Ę jakieś gierki o piratach od developera "który od 10 lat nie wydał dobrej gry".

W sumie się nie dziwię, też bym się tak zachowywał gdyby na moją konsolę zapowiedziano Ryse of War i reskin Batmana Arkham w postaci Spooder-mena.

PlayStation4: sztuczny tłok, ZERO TREŚCI

Opublikowano

kolejny oplacony koleś :/

Opublikowano
10 godzin temu, Mendrek napisał:

Najwięcej do powiedzenia o gustach mają ludzie, którzy się gamingowych id wstydzą, ech co za czasy...

https://www.exophase.com/user/bartezoo/

Godzinę temu, Lukas_AT napisał:

Najbardziej przeraza mnie to, ze ktos naprawde

moze czekac na to Sea of Thieves i nie trolowac, pomimo ze to CW... 

Mnie przeraża, że ludzie jarają się nowym gowem xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ludzie jarają się, bo im się ta gra podoba. :obama: Co tu jest trudnego do zrozumienia kolego nobody?

Bo z tytułu na "7", z oblesnym art designem, rodem z pc gierek, dorzucanych w latach 01-05 za free do KŚG, robi się godnego pozazdroszczenia dealbreaker mesjasza?

Absolutnie nic. :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, nobody napisał:

Bo z tytułu na "7", z oblesnym art designem, rodem z pc gierek, dorzucanych w latach 01-05 za free do KŚG, robi się godnego pozazdroszczenia dealbreaker mesjasza?

olo, co jest obleśnego w tym art designie? 

lightning-low.gif

Opublikowano
12 godzin temu, Mendrek napisał:

O, a to dlaczego? 337 gier to za mało by coś o nich wiedzieć, czy jak? Nie wspomnę o grach retro tam nie uwzględnionych, bo by liczba ta była znacznie większa ;)

A ile z tych 337 gier skończyłeś, a nie tylko liznąłeś bo w plusie? Tak się składa, że pewnego wieczoru sprawdziłem sobie z czystej ciekawości ile z tych 337 gier skończyłeś i wyszło mi 100-120 pozycji co jest generalnie mocno słabym wynikiem biorąc pod uwagę, że konto jest aktywne od marca 2010 co daje nam 8 lat. 

Wystarczy przejrzeć ostatnie 30-40 pozycji i zobaczyć, że większość ma maksymalnie 4 wbite trofiki, a największą popularnością cieszą się liczby 0 i 1. :) 

A SoT mimo, że nie trafia w moje gusta to widać, że jest czymś oryginalnym i chwała za to, bo ileż można patrzeć na ubigry lub klony tlou. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
3 minuty temu, nobody napisał:

Trzeba napisać do MS, żeby anulował SOT, bo argumenty przeciw gierce niejakiego nobody z forum fpe są niepodważalne. Pal licho, że gre widział na screenach.

Opublikowano

fuuuu, gra z gameplayem? na ps4 by to nie przeszło 

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

olo, co jest obleśnego w tym art designie? 

nic poza tym ze na lapkach klapow gra wyglada tak

Opublikowano

Nie wygląda w ogóle, bo jeszcze lapków nie kupili.

Opublikowano

Grafika jest specyficzna, styl może się nie podobać, podobnie jak ta bajka DEL TORO o meksykańcach

v1.bjs1MTgwOTQ7ajsxNzYwMDsxMjAwOzYyNDs0N

No moze być nie do przełkniecia

Opublikowano

milan graleś w coś takiego i byłeś zajarany 

PREVIEW_SCREENSHOT4_152722.jpg

:pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.