Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Ty  za to jesteś jakiś chyba niezbyt dojrzały, bo napisałem tylko o  pier,dolonej grze na różne platformy,  jakie roztapianie? Piłem do tych  bzdur ze niby pisalem  ze chce multikulti w konsolach, i że nie cche jednego sprzętu bo konkurencja musi  być.

bez obaw monopol Microsoftu na rynku konsol nam nie grozi 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

bez obaw monopol Microsoftu na rynku konsol nam nie grozi 

Mógłbym wejsć na Twój  poziom i  spytać się, co taki  wykształcony  pełen ambicji  architekt robi  w takim  temacie. Daj se siana i moze jednak nie piszmy  zbyt  poważnie w CW.

Opublikowano

Sea of Asax, gdzie klapy toną w argumentach użytkownika plejstejszyn

Opublikowano

Teraz zauważyłem, to asax to  ten co się tą grą tak  zachwyca, to już kumam dlaczego tak osobiscie to odebrał.

Opublikowano

milan jak się zagotował o jedną humorystyczną wzmiankę :obama: 

Opublikowano

banjo kazooie xdddddddddddddd no jak komuś się to (pipi) podobało to się nie dziwię, że się może jarać sot

Opublikowano

No i mi zyebal zabawe asax.

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

banjo kazooie xdddddddddddddd no jak komuś się to (pipi) podobało to się nie dziwię, że się może jarać sot

Przeszedłem, fajna, kreatywna gierka :obama:, ogram ponownie we wstecznej kompatybilnosci.

Opublikowano

del

Edytowane przez milan

Opublikowano
10 minut temu, raven_raven napisał:

Sea of Thieves? Szanuję chociażby za to, jaki potężny ból du,pska wywołał ten tytuł w obozie Sony.

QFT

Prawda jest taka, że gdyby ta gra nikogo nie grzała to zostałaby olana jak swojego czasu the Order 1886 (te zachwyty klapów :pawel: ) czy The Last Guardian. Jednakże klapy niby tak pewne swojej pozycji i zapowiedzi wpadają w popłoch przez betę, podkreślam B E T Ę jakieś gierki o piratach od developera "który od 10 lat nie wydał dobrej gry".

W sumie się nie dziwię, też bym się tak zachowywał gdyby na moją konsolę zapowiedziano Ryse of War i reskin Batmana Arkham w postaci Spooder-mena.

PlayStation4: sztuczny tłok, ZERO TREŚCI

Opublikowano

kolejny oplacony koleś :/

Opublikowano
10 godzin temu, Mendrek napisał:

Najwięcej do powiedzenia o gustach mają ludzie, którzy się gamingowych id wstydzą, ech co za czasy...

https://www.exophase.com/user/bartezoo/

Godzinę temu, Lukas_AT napisał:

Najbardziej przeraza mnie to, ze ktos naprawde

moze czekac na to Sea of Thieves i nie trolowac, pomimo ze to CW... 

Mnie przeraża, że ludzie jarają się nowym gowem xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ludzie jarają się, bo im się ta gra podoba. :obama: Co tu jest trudnego do zrozumienia kolego nobody?

Bo z tytułu na "7", z oblesnym art designem, rodem z pc gierek, dorzucanych w latach 01-05 za free do KŚG, robi się godnego pozazdroszczenia dealbreaker mesjasza?

Absolutnie nic. :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, nobody napisał:

Bo z tytułu na "7", z oblesnym art designem, rodem z pc gierek, dorzucanych w latach 01-05 za free do KŚG, robi się godnego pozazdroszczenia dealbreaker mesjasza?

olo, co jest obleśnego w tym art designie? 

lightning-low.gif

Opublikowano
12 godzin temu, Mendrek napisał:

O, a to dlaczego? 337 gier to za mało by coś o nich wiedzieć, czy jak? Nie wspomnę o grach retro tam nie uwzględnionych, bo by liczba ta była znacznie większa ;)

A ile z tych 337 gier skończyłeś, a nie tylko liznąłeś bo w plusie? Tak się składa, że pewnego wieczoru sprawdziłem sobie z czystej ciekawości ile z tych 337 gier skończyłeś i wyszło mi 100-120 pozycji co jest generalnie mocno słabym wynikiem biorąc pod uwagę, że konto jest aktywne od marca 2010 co daje nam 8 lat. 

Wystarczy przejrzeć ostatnie 30-40 pozycji i zobaczyć, że większość ma maksymalnie 4 wbite trofiki, a największą popularnością cieszą się liczby 0 i 1. :) 

A SoT mimo, że nie trafia w moje gusta to widać, że jest czymś oryginalnym i chwała za to, bo ileż można patrzeć na ubigry lub klony tlou. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
3 minuty temu, nobody napisał:

Trzeba napisać do MS, żeby anulował SOT, bo argumenty przeciw gierce niejakiego nobody z forum fpe są niepodważalne. Pal licho, że gre widział na screenach.

Opublikowano

fuuuu, gra z gameplayem? na ps4 by to nie przeszło 

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

olo, co jest obleśnego w tym art designie? 

nic poza tym ze na lapkach klapow gra wyglada tak

Opublikowano

Nie wygląda w ogóle, bo jeszcze lapków nie kupili.

Opublikowano

Grafika jest specyficzna, styl może się nie podobać, podobnie jak ta bajka DEL TORO o meksykańcach

v1.bjs1MTgwOTQ7ajsxNzYwMDsxMjAwOzYyNDs0N

No moze być nie do przełkniecia

Opublikowano

milan graleś w coś takiego i byłeś zajarany 

PREVIEW_SCREENSHOT4_152722.jpg

:pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.