Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Pacquiao napisał:

Nom 2x mniej konsol 36x mniej zgłoszeń :P

Zazwyczaj ilosc zgloszen jest podobna.

Zreszta, obie uslugi ciesza sie zaszczytna ocena 2/5 uzytkownikow :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 531,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Paolo, nie chce wchodzic w temat pobierania,problemow itp bo wiekszosc na stronkach temu poswieconych sie zgadza, ze PS4 i X1 to (pipi):dunno:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przez te kilka lat od premiery PS4 miałem mniej problemów z PSN, niż z XBL przez te pół roku od zakupu bonczura

Opublikowano

bede jak oferma:

mi tam xbox live dziala bez problemow wiec problemow nie ma.

Opublikowano

Ja nie wiem, chyba trzeba mieć internet noszony w wiaderku, bo ja odkąd pamiętam, to problemów zarówno z jedną jak i drugą usługą miałem raptem tyle, że policzyłbym je na palcach jednej ręki ;)

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Jedynym problemem z psnem jest taki, że jest ku,rwą je,baną i 600mb sciąga przez 30min nawet po kablu. 

Opublikowano

no niebardzo, byłem zdziwiony jak szybko pobierają mi się giereczki na PSNie, prawie tak samo szybko jak na X1, różnica rzędu 5-10 mb/s bez znaczenia czy kabel czy wifi :potter: 

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Jedynym problemem z psnem jest taki, że jest ku,rwą je,baną i 600mb sciąga przez 30min nawet po kablu. 

Bo tam sposobem jest wprowadzenie konsoli w tryb uśpienia. Po prostu tak zaje.bisty performance nie pozwala jednocześnie ściągać i ogarniać odpalonego systemu :kaz:

Opublikowano

No niebardzo, byłem zdziwiony jak szybko pobierają mi się giereczki na PSNie, prawie tak samo szybko jak na Steam, różnica rzędu 5-10 godzin bez znaczenia czy kabel czy wifi :potter: 

Opublikowano

U mnie 8 GB pobralo w 12 minut.

Opublikowano
9 minut temu, Rayos napisał:

no niebardzo, byłem zdziwiony jak szybko pobierają mi się giereczki na PSNie, prawie tak samo szybko jak na X1, różnica rzędu 5-10 mb/s bez znaczenia czy kabel czy wifi :potter: 

Ta? A jaki masz internet? 

Bo mi na XBL leci 60mb a na PS4 20mb to jest max 

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

U mnie 8 GB pobralo w 12 minut.

u mnie w 11, wygrałem

Opublikowano

:dunno: byloby szybciej ale paolo sie wtrynil w polowie. Wyczul kur.wa moment.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pobieranie trzeba szanowac, nawet pralki nie wlaczam.

Opublikowano
16 godzin temu, kermit napisał:

podsumowując mamy bete SOT która sprawila ze mendrkowi pękła berlinka, co miesiąc 10 gier w gempassie, nowe exy za free, darmowe remastery sztosów w 4k, co miesiąc impreza o nazwie inside xbox z newsami/zapowiedziami/wywiadami, jutro gameplay GOTG state of decay 2, wszystkie multiplatformy w najlepszej jakości na ziemi a znając zycie i crackdown 3 nas zaskoczy czyms po czym yeti nie będzie chciał wychodzić z kopalni

vs

364759488.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AMEN, jebać plejbeke4 bez gier z multiplatformami 720p/15fpsów.

To malowanie konsoli z gowna xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
20 minut temu, _Be_ napisał:

Tak jak _be_ pisze. Ta k.wa j.ana, PSN, ma swoje momenty, ale potem znów wraca do bycia gunwem. Jeszcze wczoraj patch do GTSport, który wg. konsoli miał ściągnać się w 6 minut wg. danych na pasku pobierania, ale niestety ściągnął się po 22 minutach z zegarkiem w ręku. Taki obrasz tego śmiecia.

Opublikowano

Bzdury pleciesz Paolo, czas pobierania jesli cos sie dzieje to sie zmienia i tyle.

Opublikowano

XBL

Tomorrowland2018_FAQs_Festicket_B2.jpg

PSN

hqdefault.jpg

Można zamykać.

Opublikowano
18 minut temu, _Be_ napisał:

Ta? A jaki masz internet? 

Bo mi na XBL leci 60mb a na PS4 20mb to jest max 

UPC 120mb :dunno: XBL tak srednio trzyma te 60-70 (czaaaasem skoczy do 80) a PSN trzyma sie w okolicach 60, czaaaaasem skaczac w sub 70 

Opublikowano
15 minut temu, aphromo napisał:

Pobieranie trzeba szanowac, nawet pralki nie wlaczam.

Rozumiem, że siedzenie przy świeczce to wtedy bardziej konieczność niż potrzeba romantyzmu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.