Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

UPC 120mb :dunno: XBL tak srednio trzyma te 60-70 (czaaaasem skoczy do 80) a PSN trzyma sie w okolicach 60, czaaaaasem skaczac w sub 70 

Ja mam UPC 250Mb i ta ku,rwa (pipi)ana psn ma chyba jakiegoś dauna bo nie potrafi wykorzystać tego łącza. Już pomijam fakt, że serwery sony z tego co kiedyś czytałem w odróznieniu do steam/xbl oferuje dane nie w formie paczek (czyli jesli gdzieś serwer nie wyrabia to xbl/steam pobiera pakiety danych z innego serwera) a po prostu całego pliku i dlatego słynne resetowanie pobierania i wznawianie pobierania miało sens. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 557,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Ja mam UPC 250Mb i ta ku,rwa (pipi)ana psn ma chyba jakiegoś dauna bo nie potrafi wykorzystać tego łącza. Już pomijam fakt, że serwery sony z tego co kiedyś czytałem w odróznieniu do steam/xbl oferuje dane nie w formie paczek (czyli jesli gdzieś serwer nie wyrabia to xbl/steam pobiera pakiety danych z innego serwera) a po prostu całego pliku i dlatego słynne resetowanie pobierania i wznawianie pobierania miało sens. 

no to bardzo dziwne, bo i xbox i plejka Ci ciągnie wolno coś jak na prędkość Twojego neta :| 

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

no to bardzo dziwne, bo i xbox i plejka Ci ciągnie wolno coś jak na prędkość Twojego neta :| 

Może ma neta 250 Mbit, ale pewnie router uciągnie max 100 i zdziwiony :yao:

Opublikowano

a no to też tak może być, te stockowe routery nowe od UPC są tak huiowe, że szkoda gadać :yao: 

Opublikowano

Pamiętam jaką batalię toczyłem o wymianę swojego Thompsona - net 120 Mbit, router o przepustowości max 100 po kalbu i 54 po WiFi - nie przetłumaczysz debilom, że przez to mam ograniczenia transferu :yao:

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć, bo byś w końcu zamknął jadaczkę kolego.

Szkoda. Tak czekam i czekam na ten intelektualny wpyerdol i do tej pory nikt, nic :(

Opublikowano
10 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Może ma neta 250 Mbit, ale pewnie router uciągnie max 100 i zdziwiony :yao:

Ty może tak być, co nie znaczy, że dysproporcja 60-70 vs 20 max jest normalna :lapka: 

Zresztą plejku,rwa nie obsługuje częstotliwości 5ghz :[ 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
16 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Rozumiem, że siedzenie przy świeczce to wtedy bardziej konieczność niż potrzeba romantyzmu?

Tylko mi nie mow, ze nie zrozumiales zartu z ta pralka.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Tak czekam i czekam na ten intelektualny wpyerdol i do tej pory nikt, nic :(

Co ma piernik do wiatraka? PSN jest gorszą, mniej stabilną usługą od XBL i to pozostaje faktem, a Twoje opieranie się na cyfrach jest powodem do beki dla każdego kto regularnie korzysta z obu usług. :reggie: 

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

tak czekam i czekam na ten intelektualny wpyerdol

twoje posty to intelektualny wpier.dol na zdrowym rozumie, orasz sie sam jak gó,wno na polu każdego dnia i jeszcze ci mało?

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Tylko mi nie mow, ze nie zrozumiales zartu z ta pralka.

Tylko nie mów, że nie zrozumiałeś żartu ze świeczką.

8 minut temu, _Be_ napisał:

Ty może tak być, co nie znaczy, że dysproporcja 60-70 vs 20 max jest normalna :lapka: 

Ty, no nawet nie mów, że tego nie sprawdzałeś :yao:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co ma piernik do wiatraka? PSN jest gorszą, mniej stabilną usługą od XBL i to pozostaje faktem, a Twoje opieranie się na cyfrach jest powodem do beki dla każdego kto regularnie korzysta z obu usług. :reggie: 

oho widzę kolega zatrzymał się w poprzedniej generacji :yao:

Opublikowano

kolega mial dla hellblade kupic ps4 ale skoro wyjdzie na xboxa to nie musi sobie brudzić rąk

Opublikowano
16 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Ty, no nawet nie mów, że tego nie sprawdzałeś

a po co mam sprawdzać? podłaczam jak biały człowiek w XXI wieku konsole do wifi i ma działać a nie jakieś chuye muye

Xbox działa psn nie - taka jest konkluzja

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

a po co mam sprawdzać? podłaczam jak biały człowiek w XXI wieku konsole do wifi i ma działać a nie jakieś chuye muye

Xbox działa psn nie - taka jest konkluzja

Tyle, że białe ludzie taki los innym białym ludziom zgotowali, że tną w ch.ja jak mogą i płacisz za 250 Mb, a realnie masz 1/3 tego xD

Bo widzisz - na xbone masz upłynniacz i akcelerator - stąd takie różnice w transferze :sir:

Opublikowano
18 minut temu, Yakubu napisał:

oho widzę kolega zatrzymał się w poprzedniej generacji :yao:

No tak nie bardzo, bo w ciągu kilku miesięcy posiadania PS4 miałem z PSN więcej problemów niż przez ostatnie 3 lata z Xśmieciem. :reggie: 

Opublikowano

Atmosfera sie zageszcza.

Opublikowano

Zeznania swiadkow sa sprzeczne, tak nie moze byc.

Opublikowano

Proponuję przestać reagować na posty tego ulunga, w końcu się znudzi i sobie pójdzie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Proponuję przestać reagować na posty tego ulunga, w końcu się znudzi i sobie pójdzie. 

Wielu już próbowało i wszyscy polegli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.