Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

UPC 120mb :dunno: XBL tak srednio trzyma te 60-70 (czaaaasem skoczy do 80) a PSN trzyma sie w okolicach 60, czaaaaasem skaczac w sub 70 

Ja mam UPC 250Mb i ta ku,rwa (pipi)ana psn ma chyba jakiegoś dauna bo nie potrafi wykorzystać tego łącza. Już pomijam fakt, że serwery sony z tego co kiedyś czytałem w odróznieniu do steam/xbl oferuje dane nie w formie paczek (czyli jesli gdzieś serwer nie wyrabia to xbl/steam pobiera pakiety danych z innego serwera) a po prostu całego pliku i dlatego słynne resetowanie pobierania i wznawianie pobierania miało sens. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Ja mam UPC 250Mb i ta ku,rwa (pipi)ana psn ma chyba jakiegoś dauna bo nie potrafi wykorzystać tego łącza. Już pomijam fakt, że serwery sony z tego co kiedyś czytałem w odróznieniu do steam/xbl oferuje dane nie w formie paczek (czyli jesli gdzieś serwer nie wyrabia to xbl/steam pobiera pakiety danych z innego serwera) a po prostu całego pliku i dlatego słynne resetowanie pobierania i wznawianie pobierania miało sens. 

no to bardzo dziwne, bo i xbox i plejka Ci ciągnie wolno coś jak na prędkość Twojego neta :| 

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

no to bardzo dziwne, bo i xbox i plejka Ci ciągnie wolno coś jak na prędkość Twojego neta :| 

Może ma neta 250 Mbit, ale pewnie router uciągnie max 100 i zdziwiony :yao:

Opublikowano

a no to też tak może być, te stockowe routery nowe od UPC są tak huiowe, że szkoda gadać :yao: 

Opublikowano

Pamiętam jaką batalię toczyłem o wymianę swojego Thompsona - net 120 Mbit, router o przepustowości max 100 po kalbu i 54 po WiFi - nie przetłumaczysz debilom, że przez to mam ograniczenia transferu :yao:

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć, bo byś w końcu zamknął jadaczkę kolego.

Szkoda. Tak czekam i czekam na ten intelektualny wpyerdol i do tej pory nikt, nic :(

Opublikowano
10 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Może ma neta 250 Mbit, ale pewnie router uciągnie max 100 i zdziwiony :yao:

Ty może tak być, co nie znaczy, że dysproporcja 60-70 vs 20 max jest normalna :lapka: 

Zresztą plejku,rwa nie obsługuje częstotliwości 5ghz :[ 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
16 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Rozumiem, że siedzenie przy świeczce to wtedy bardziej konieczność niż potrzeba romantyzmu?

Tylko mi nie mow, ze nie zrozumiales zartu z ta pralka.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Tak czekam i czekam na ten intelektualny wpyerdol i do tej pory nikt, nic :(

Co ma piernik do wiatraka? PSN jest gorszą, mniej stabilną usługą od XBL i to pozostaje faktem, a Twoje opieranie się na cyfrach jest powodem do beki dla każdego kto regularnie korzysta z obu usług. :reggie: 

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

tak czekam i czekam na ten intelektualny wpyerdol

twoje posty to intelektualny wpier.dol na zdrowym rozumie, orasz sie sam jak gó,wno na polu każdego dnia i jeszcze ci mało?

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Tylko mi nie mow, ze nie zrozumiales zartu z ta pralka.

Tylko nie mów, że nie zrozumiałeś żartu ze świeczką.

8 minut temu, _Be_ napisał:

Ty może tak być, co nie znaczy, że dysproporcja 60-70 vs 20 max jest normalna :lapka: 

Ty, no nawet nie mów, że tego nie sprawdzałeś :yao:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co ma piernik do wiatraka? PSN jest gorszą, mniej stabilną usługą od XBL i to pozostaje faktem, a Twoje opieranie się na cyfrach jest powodem do beki dla każdego kto regularnie korzysta z obu usług. :reggie: 

oho widzę kolega zatrzymał się w poprzedniej generacji :yao:

Opublikowano

kolega mial dla hellblade kupic ps4 ale skoro wyjdzie na xboxa to nie musi sobie brudzić rąk

Opublikowano
16 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Ty, no nawet nie mów, że tego nie sprawdzałeś

a po co mam sprawdzać? podłaczam jak biały człowiek w XXI wieku konsole do wifi i ma działać a nie jakieś chuye muye

Xbox działa psn nie - taka jest konkluzja

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

a po co mam sprawdzać? podłaczam jak biały człowiek w XXI wieku konsole do wifi i ma działać a nie jakieś chuye muye

Xbox działa psn nie - taka jest konkluzja

Tyle, że białe ludzie taki los innym białym ludziom zgotowali, że tną w ch.ja jak mogą i płacisz za 250 Mb, a realnie masz 1/3 tego xD

Bo widzisz - na xbone masz upłynniacz i akcelerator - stąd takie różnice w transferze :sir:

Opublikowano

Atmosfera sie zageszcza.

Opublikowano

Zeznania swiadkow sa sprzeczne, tak nie moze byc.

Opublikowano

Proponuję przestać reagować na posty tego ulunga, w końcu się znudzi i sobie pójdzie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Proponuję przestać reagować na posty tego ulunga, w końcu się znudzi i sobie pójdzie. 

Wielu już próbowało i wszyscy polegli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.