Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Chyba miało być PRZED Playstation, a nie ZA. Coś Ci nie wyiszło

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 531 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
48 minut temu, Ficuś napisał:

Sony juz rozsyla devkity ps5, klapy z prosiakami wydymani,czekam na posty mendrka, ze to wina microsoftu

Bardzo dobre posuniecie, devi beda mieli czas na remastery Death Stranding i Days Gone.

Opublikowano

obrzydliwie sie czyta te sztuczne spusty do grafiki xox z braku gier

a wiec to tak choyowo wygladaly posty o multiplatformach ps4 dla drugiej strony ;/

Opublikowano

death stranding czy tlou2 moga byc cross genem jak zelda botw, taki bg&e2 pewnie wyjdzie dopiero na next genach bo jakby wyszedl teraz to obstawiam bis z no men sky

cyberpunk tez pewnie robiony pod next geny, bedzie tez wersja na current geny ale obstawiam, ze na biedastejszyn to bedzie prawie caly czas chodzic jak na bagnach

Opublikowano

Aloy i robodinozałry na premierę PS5 w 2020r.? Stanoł mi, będę biegł z tłumem po swoją konsolę:fsg:

Opublikowano

Next geny powinny miec BC w standardzie wiec wystarczy pacz poprawiajacy grafe - przynajmniej tak bedzie na nowym Xboxie. Sony tak bardzo udomowilo sie w odbytach klapow z remasterami, ze nie wiem czy sa w stanie z tego zrezygnowac. 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

TLoU2 i Death Strending na premierę PS5, czy Sony nadążyć z produkcją nowej generacji Nadkosnoli? 

:obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Aloy i robodinozałry na premierę PS5 w 2020r.? Stanoł mi, będę biegł z tłumem po swoją konsolę:fsg:

jedyne co robilo w fabule czyli watek czemu sa dinoboty i dzikusy wyjasniony wiec jesli kontynuacja bedzie trzymala poziom fabularny watku wspolczesnego z zero dawn to niech lepiej wymyslaja juz nowe ip

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

Next geny powinny miec BC w standardzie wiec wystarczy pacz poprawiajacy grafe - przynajmniej tak bedzie na nowym Xboxie. Sony tak bardzo udomowilo sie w odbytach klapow z remasterami, ze nie wiem czy sa w stanie z tego zrezygnowac. 

Mam na to wy(pipi)alo, konsole kupuje aby grać w nowe gry, wyznaczając nowe standardy graficzne, osiągając średnią o której konkurencja może pomarzyć. Co innego gdybym miał konsole bez gier, np. takiego xboxa one, wówczas trzeba się ratować wsteczna. 

Opublikowano
9 minut temu, Yakubu napisał:

to może wpierw tv kup aby zobaczyc róznicę. Przynajmniej full hd

Opublikowano

jeszcze 11 nie ma, a yakubek już zaorany :notbad: 

Opublikowano
3 minuty temu, hav7n napisał:

Zapominasz że Microsoft od lat pracuje na kompatybilnością wprzód. Więc to co dla Microsoftu nie stanowi dzisiaj żadnego wyzwania technologicznego, dla Sony może być po prostu niewykonalne. Mówi się nawet że gry które teraz wychodzą na Xboxie One, są już  już przystosowane jako darmowe remastery, więc obejdzie się bez czekania i ściągania patchy. 

Nie mogę się doczekać aż Spencer wyjdzie na scenę, zapowie nowego Xboxa i powie że setki gier które już teraz posiadamy są już ulepszone do  mocy nowego Xboxa :banderas: wspaniałą przyszłość szykuje nam Microsoft 

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Mam na to wy(pipi)alo

To dlatego kupiles jeszcze raz kolosy, wipeouta i TLoU Remaster zeby grac w multi? :rotfl:

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

Zapominasz że Microsoft od lat pracuje na kompatybilnością wprzód. Więc to co dla Microsoftu nie stanowi dzisiaj żadnego wyzwania technologicznego, dla Sony może być po prostu niewykonalne. Mówi się nawet że gry które teraz wychodzą na Xboxie One, są już  już przystosowane jako darmowe remastery, więc obejdzie się bez czekania i ściągania patchy. 

Nie mogę się doczekać aż Spencer wyjdzie na scenę, zapowie nowego Xboxa i powie że setki gier które już teraz posiadamy są już ulepszone do  mocy nowego Xboxa :banderas: wspaniałą przyszłość szykuje nam Microsoft 

poyebany ten spencer bo to oznacza, ze nie bedzie remasterow, boty nie beda kupowac, nie bedzie nowych srednich na metacritic i xbox bedzie bez gier

Opublikowano
5 minut temu, blantman napisał:

to może wpierw tv kup aby zobaczyc róznicę. Przynajmniej full hd

Słyszysz @YETI

Opublikowano

To dlatego kupiles jeszcze raz kolosy, wipeouta i TLoU Remaster zeby grac w multi? :rotfl:
Kolosy to remake, w WipEout 2048 nie grałem, a TLoU to najlepsze multi na świecie, więc kupię i na PS7.
Słyszysz [mention=271]YETI[/mention]

?
Opublikowano
6 minut temu, hav7n napisał:

ALE ZAORANY :obama: 

2 minuty temu, YETI napisał:

?

Kup w końcu ten normalny tv i zmień tego biednego amatora bo grasz w gry w 720p jak zwierze :pawel: 

Opublikowano

A czaisz typie ze w gry z BC mozna grac w multi i jeszcze jest cross play z 360? No ale czego tu wymagac od myslenia klapow xd.

Berlinek gardzi cebula, a sam skladal sie na pieciu. Yeti ma wy(pipi)ano na remastery, a dalej bedzie kupowal. Jak ten plastic z tico musi ryc banie.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Kolosy to remake, w WipEout 2048 nie grałem, a TLoU to najlepsze multi na świecie, więc kupię i na PS7.

"konsole kupuje by grac w nowe gry"

xd 

dzbany same sie oraja

Opublikowano
1 minutę temu, hav7n napisał:

A czaisz typie ze w gry z BC mozna grac w multi i jeszcze jest cross play z 360? No ale czego tu wymagac od myslenia klapow xd.

ale czaisz typie ze to nie to samo bo nie ma nowej ocenki na mc i nie mozna tasowac w cw 

Opublikowano

klapy 10 lat pozniej odkryly voice chat to moze za 20 lat skumaja jaki dobrobyt teraz jest na xboxie

Opublikowano

obstawiacie segmentacje na biedastejszyn5 i probeke5 juz na premiere next genow czy jednak sony ponownie odczeka pare lat i dopiero wyda remastera ps5?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.