Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:
12 minut temu, _Be_ napisał:
Vr kupiony?

Jak wyjdzie na x-smiecia lepsza gra od Moss, a nie te crapy pokroju gejlogirsy4, to daj głos, a teraz buda.

No ale pytam czy kupiłeś dlatego hitu VR? No oczywiscie, że nie bo tylko szczekasz jakimiś (pipi)listami a prawda jest taka, że wolisz grać w remaster tlou czy remake sotc zamiast coś nowego a na koniec szychty rundka w BF 1 w 900p :pawel: 

Teraz, YETI napisał:

olorów na widok których nawet geją robi się niedobrze

Taki wielki polak z ciebie a nawet nie umiesz poprawnie pisać po polsku? Może tak jak soul wrzucaj posty do worda przed przeklejeniem ich na forum?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 556,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ty, weź sobie pobiegaj lepiej, bo jakieś majaki masz z rana.

Boli? Ma boleć, ale nie łamcie się, może nieudacznikom z microsoftu uda się w do końca generacji przekroczyć to magiczne 85%
Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Teraz jak mam okazję, to wolę poczytać książkę niż grać w najgorsze wersję gier i to jeszcze publicznie.

Ty grasz w najgorszej wersji stacjonarnej i wciąż nie możesz wziać konsoli do łóżka. :reggie: 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Boli? Ma boleć, ale nie łamcie się, może nieudacznikom z microsoftu uda się w do końca generacji przekroczyć to magiczne 85%

Ale co ma boleć :pawel: jak nikt w te mysze nawet nie zagra bo nikogo takie (pipi) nie interesuje 

Opublikowano

Granie w gierki na biedackim ps4 amatorze takie nieprzyjemne, ze aż mlony po książki sięgają top kek. 

Edytowane przez ragus

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

Granie w gierki na biedackim ps4 amatorze takie nieprzyjemne, ze aż mlony po książki sięgają top kek. 

Ciekawe co tam yeti czytał ostatnio, obstawiam elementarz 

Opublikowano

no nie wiem jakbym grał w takie moss w vr to musiałbym na kiblu siedzieć aby z wrażenia się w gacie nie zesrać.

Opublikowano

pewnie opie.rdala ksiazke do filmu stewart malutki zeby poznac lore przed zagraniem w moss

Opublikowano

yeti, jak tam granie w sotc gdzie steruje sie koniem po wylewie? 

Opublikowano

Bluber, spokojnie, bo ci żyłka pęknie. Odpal x-smiecia, może jakaś gierka z X360, albo girsy z halo na 84%, od razu poczujesz się lepiej, wprawdzie zawiedziony i tak jakby ktoś ci splunął w twarz, ale już chyba przez te 4 lata przyzwyczaiłes się do płynów spencera.

:banderas: Moss>>>girsygejlo4 :kaz:

Opublikowano

A grałem wczoraj w Gearsy najlepszy multiplayer TPP na tej generacji konsol, dziękuje było wspaniale. Tak samo jak Halo 5 to najlepszy multiplayer FPP na tej generacji a FH 3 i FM7 to najlepsze racery - taki to własnie jest xbox. 

A ty podniecaj się myszą w vr w którą nawet nie zagrasz :lapka: 

Opublikowano

Ty grasz w najgorszej wersji stacjonarnej i wciąż nie możesz wziać konsoli do łóżka. :reggie: 
Konsole do łóżka? Widzę że w Choroszczy dawki leków podwójne. Tak serio, to szkoda mi was, cały dzień w CW, a wieczorem do łóżka ze zniczem xdddddd
Co za banda (pipi)aniutkich przegrywow, dziś piątek, to pewnie znów noc ze zniczem zamiast korzystać z życia.
Opublikowano
yeti, jak tam granie w sotc gdzie steruje sie koniem po wylewie? 
Niesamowity tytuł, najmocniejsze 92% w historii, takie gry tylko na Nadkosnoli.
Opublikowano

Yeti jaka była ostatnio czytanka zadana? Pewnie zamiast switcha w łożku to pies, ktory jezdził koleją dzisiaj będzie grany co?

Opublikowano
A grałem wczoraj w Gearsy najlepszy multiplayer TPP na tej generacji konsol, dziękuje było wspaniale. Tak samo jak Halo 5 to najlepszy multiplayer FPP na tej generacji a FH 3 i FM7 to najlepsze racery - taki to własnie jest xbox. 

A ty podniecaj się myszą w vr w którą nawet nie zagrasz :lapka: 
Wspaniale gry, z gameplayem, mechaniką, animacja jak pierwsze części wydane 15 lat temu. Rozumiem podejście developerów microsoftu, boty stoją w miejscu z rozwojem umysłowym, to ich standardowe serię do ogrania na laptopie nie powinny wnosić zbyt dużo zmian, tak aby były dostosowane do pacjentów z choroszczy.

W dzień sesja w girsy, obojętnie czy 1 lub 4 części, różnicy nie ma, a w nocy niezapomniane chwile ze zniczem, a nad ranem dawka leków i do cw.
Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

Gearsy najlepszy multiplayer TPP na tej generacji konsol, dziękuje było wspaniale. Tak samo jak Halo 5 to najlepszy multiplayer FPP na tej generacji a FH 3 i FM7 to najlepsze racery - taki to własnie jest xbox. 

a zaraz najlepsza gra o piratach i najlepsza gra o zombi survivalu 

a na plejkur.wie kolejny remaster ze zyebanym skokiem, zyebanym koniem i zyebana mysza xd a zaraz czolg z guwniakiem w lesie

Opublikowano

Yeti weź już mień lepiej płytę, bo ta obecna, to nie dość że stara i każdy ją zna na pamięć, to jeszcze mocno zniszczona i same trzaski już tylko słychać :/

Edytowane przez Hum

Opublikowano
Yeti jaka była ostatnio czytanka zadana? Pewnie zamiast switcha w łożku to pies, ktory jezdził koleją dzisiaj będzie grany co?
Dziś piątkowy wieczór, więc dobra zabawa, alkohol, narkotyki, piękne kobiety i zapiekanki. Tobie życzę niezapomnianej nocy ze zniczem, tylko pamiętaj o zabezpieczeniu.
Opublikowano

narkotyki , chyba wdychanie oparow z tej (pipi)vy plastikowej ticostejszyn4 czekajac na dauna bez skoku i dzialo niespelnionego redaktora filmwebu

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:
20 minut temu, _Be_ napisał:

Dziś piątkowy wieczór, więc dobra zabawa, alkohol, narkotyki, piękne kobiety i zapiekanki. Tobie życzę niezapomnianej nocy ze zniczem, tylko pamiętaj o zabezpieczeniu.

ZAPIEKANKI XD 

postaralbyś chociaż troche i napisał, że masz sesje live cooking jakiejś kuchni sródziemnomorskiej ale widzę, że z barona klapstejszon upadłeś na posiadacza najbiedniejszej wersji ps4 z przestarzalym telewizorem i dzisiaj zółty harnaś, ścierwo pakowane do nosa i na gastro zapiekanki 

Opublikowano

no bez alkoholu i narkotyków ciezko sobie wyobrazić dobra zabawe moss

Opublikowano

Przedzwonię dziś do choroszczy, żeby trochę zbastowali wam z psychotropami ze względu na piątkowy wieczór. Tylko panowie prysznic przed nocka ze zniczem. Ficek owi nich podrzucą dodatkową rolkę papieru.

no bez alkoholu i narkotyków ciezko sobie wyobrazić dobra zabawe moss
A co dopiero z gejlogirsy4, ale może kolejne części dobija do poziomu Moss, a kto wie, może przebija magiczne 85%.
XDDDDDD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.