Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:
12 minut temu, _Be_ napisał:
Vr kupiony?

Jak wyjdzie na x-smiecia lepsza gra od Moss, a nie te crapy pokroju gejlogirsy4, to daj głos, a teraz buda.

No ale pytam czy kupiłeś dlatego hitu VR? No oczywiscie, że nie bo tylko szczekasz jakimiś (pipi)listami a prawda jest taka, że wolisz grać w remaster tlou czy remake sotc zamiast coś nowego a na koniec szychty rundka w BF 1 w 900p :pawel: 

Teraz, YETI napisał:

olorów na widok których nawet geją robi się niedobrze

Taki wielki polak z ciebie a nawet nie umiesz poprawnie pisać po polsku? Może tak jak soul wrzucaj posty do worda przed przeklejeniem ich na forum?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ty, weź sobie pobiegaj lepiej, bo jakieś majaki masz z rana.

Boli? Ma boleć, ale nie łamcie się, może nieudacznikom z microsoftu uda się w do końca generacji przekroczyć to magiczne 85%
Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Teraz jak mam okazję, to wolę poczytać książkę niż grać w najgorsze wersję gier i to jeszcze publicznie.

Ty grasz w najgorszej wersji stacjonarnej i wciąż nie możesz wziać konsoli do łóżka. :reggie: 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Boli? Ma boleć, ale nie łamcie się, może nieudacznikom z microsoftu uda się w do końca generacji przekroczyć to magiczne 85%

Ale co ma boleć :pawel: jak nikt w te mysze nawet nie zagra bo nikogo takie (pipi) nie interesuje 

Opublikowano

Granie w gierki na biedackim ps4 amatorze takie nieprzyjemne, ze aż mlony po książki sięgają top kek. 

Edytowane przez ragus

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

Granie w gierki na biedackim ps4 amatorze takie nieprzyjemne, ze aż mlony po książki sięgają top kek. 

Ciekawe co tam yeti czytał ostatnio, obstawiam elementarz 

Opublikowano

no nie wiem jakbym grał w takie moss w vr to musiałbym na kiblu siedzieć aby z wrażenia się w gacie nie zesrać.

Opublikowano

pewnie opie.rdala ksiazke do filmu stewart malutki zeby poznac lore przed zagraniem w moss

Opublikowano

yeti, jak tam granie w sotc gdzie steruje sie koniem po wylewie? 

Opublikowano

Bluber, spokojnie, bo ci żyłka pęknie. Odpal x-smiecia, może jakaś gierka z X360, albo girsy z halo na 84%, od razu poczujesz się lepiej, wprawdzie zawiedziony i tak jakby ktoś ci splunął w twarz, ale już chyba przez te 4 lata przyzwyczaiłes się do płynów spencera.

:banderas: Moss>>>girsygejlo4 :kaz:

Opublikowano

A grałem wczoraj w Gearsy najlepszy multiplayer TPP na tej generacji konsol, dziękuje było wspaniale. Tak samo jak Halo 5 to najlepszy multiplayer FPP na tej generacji a FH 3 i FM7 to najlepsze racery - taki to własnie jest xbox. 

A ty podniecaj się myszą w vr w którą nawet nie zagrasz :lapka: 

Opublikowano

Ty grasz w najgorszej wersji stacjonarnej i wciąż nie możesz wziać konsoli do łóżka. :reggie: 
Konsole do łóżka? Widzę że w Choroszczy dawki leków podwójne. Tak serio, to szkoda mi was, cały dzień w CW, a wieczorem do łóżka ze zniczem xdddddd
Co za banda (pipi)aniutkich przegrywow, dziś piątek, to pewnie znów noc ze zniczem zamiast korzystać z życia.
Opublikowano
yeti, jak tam granie w sotc gdzie steruje sie koniem po wylewie? 
Niesamowity tytuł, najmocniejsze 92% w historii, takie gry tylko na Nadkosnoli.
Opublikowano

Yeti jaka była ostatnio czytanka zadana? Pewnie zamiast switcha w łożku to pies, ktory jezdził koleją dzisiaj będzie grany co?

Opublikowano
A grałem wczoraj w Gearsy najlepszy multiplayer TPP na tej generacji konsol, dziękuje było wspaniale. Tak samo jak Halo 5 to najlepszy multiplayer FPP na tej generacji a FH 3 i FM7 to najlepsze racery - taki to własnie jest xbox. 

A ty podniecaj się myszą w vr w którą nawet nie zagrasz :lapka: 
Wspaniale gry, z gameplayem, mechaniką, animacja jak pierwsze części wydane 15 lat temu. Rozumiem podejście developerów microsoftu, boty stoją w miejscu z rozwojem umysłowym, to ich standardowe serię do ogrania na laptopie nie powinny wnosić zbyt dużo zmian, tak aby były dostosowane do pacjentów z choroszczy.

W dzień sesja w girsy, obojętnie czy 1 lub 4 części, różnicy nie ma, a w nocy niezapomniane chwile ze zniczem, a nad ranem dawka leków i do cw.
Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

Gearsy najlepszy multiplayer TPP na tej generacji konsol, dziękuje było wspaniale. Tak samo jak Halo 5 to najlepszy multiplayer FPP na tej generacji a FH 3 i FM7 to najlepsze racery - taki to własnie jest xbox. 

a zaraz najlepsza gra o piratach i najlepsza gra o zombi survivalu 

a na plejkur.wie kolejny remaster ze zyebanym skokiem, zyebanym koniem i zyebana mysza xd a zaraz czolg z guwniakiem w lesie

Opublikowano

Yeti weź już mień lepiej płytę, bo ta obecna, to nie dość że stara i każdy ją zna na pamięć, to jeszcze mocno zniszczona i same trzaski już tylko słychać :/

Edytowane przez Hum

Opublikowano
Yeti jaka była ostatnio czytanka zadana? Pewnie zamiast switcha w łożku to pies, ktory jezdził koleją dzisiaj będzie grany co?
Dziś piątkowy wieczór, więc dobra zabawa, alkohol, narkotyki, piękne kobiety i zapiekanki. Tobie życzę niezapomnianej nocy ze zniczem, tylko pamiętaj o zabezpieczeniu.
Opublikowano

narkotyki , chyba wdychanie oparow z tej (pipi)vy plastikowej ticostejszyn4 czekajac na dauna bez skoku i dzialo niespelnionego redaktora filmwebu

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:
20 minut temu, _Be_ napisał:

Dziś piątkowy wieczór, więc dobra zabawa, alkohol, narkotyki, piękne kobiety i zapiekanki. Tobie życzę niezapomnianej nocy ze zniczem, tylko pamiętaj o zabezpieczeniu.

ZAPIEKANKI XD 

postaralbyś chociaż troche i napisał, że masz sesje live cooking jakiejś kuchni sródziemnomorskiej ale widzę, że z barona klapstejszon upadłeś na posiadacza najbiedniejszej wersji ps4 z przestarzalym telewizorem i dzisiaj zółty harnaś, ścierwo pakowane do nosa i na gastro zapiekanki 

Opublikowano

no bez alkoholu i narkotyków ciezko sobie wyobrazić dobra zabawe moss

Opublikowano

Przedzwonię dziś do choroszczy, żeby trochę zbastowali wam z psychotropami ze względu na piątkowy wieczór. Tylko panowie prysznic przed nocka ze zniczem. Ficek owi nich podrzucą dodatkową rolkę papieru.

no bez alkoholu i narkotyków ciezko sobie wyobrazić dobra zabawe moss
A co dopiero z gejlogirsy4, ale może kolejne części dobija do poziomu Moss, a kto wie, może przebija magiczne 85%.
XDDDDDD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.