Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No jak przy 69 będziesz ziewał to wsadzisz i  jajeczka spencera

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 529,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

przy 69 kazdy czerpie przyjemność

u klapow tylko chiński zolty kutas w dupę przez cale zycie

Opublikowano

Taki mały że się nie czuje

Opublikowano

czyli boty sie przyznaja ze lubia miec kutasa spencera w ustach i jak on ma ich kutasa w ustach - dobrze wiedziec

Opublikowano

no po ps3 to juz rozmiar nie ma znaczenia, mozna parkowac ducato

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

czyli boty sie przyznaja ze lubia miec kutasa spencera w ustach i jak on ma ich kutasa w ustach - dobrze wiedziec

ficuś co tam na swtichu? wyszło coś w tym roku? bo widze ze same multiplatformowe indyki i porty 

Opublikowano

No ale jak, przecież samochod jest większy od człowieka

Opublikowano

Był  taki jeden co był większy od samochodu na forum, mówili do niego Odyn, bóg rapu.

Opublikowano
18 minut temu, _Be_ napisał:

ficuś co tam na swtichu? wyszło coś w tym roku? bo widze ze same multiplatformowe indyki i porty 

ale juz moglbys wymyslec cos nowego , a nie powtarzac sie w tych baitach xd

Opublikowano

no ale odpowiesz? 

Opublikowano

ty no chlopak mial vite więc cieszy sie ze cokolwiek wychodzi

Opublikowano
W dniu 22.03.2018 o 11:38, _Be_ napisał:

No ciekawe co tam na swtichu w tym roku? 

A zapomniałem, że same porty i spóznione indyki xD

W dniu 22.03.2018 o 11:40, Ficuś napisał:

na switchu porty i spoznione indyki, na xgovnie nic, na plejbece gierki z pc - bluber jak zyc?

W dniu 22.03.2018 o 11:45, _Be_ napisał:

No własnie nie da się. 

Opublikowano

Kartony wychodza

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Jak oni się oszukują, zabawne a zarazem żałosne. 

SoT 69 to juz łolaboga jaka kaszana i upadek xboxa, ale fakt, że pół roku lataleś jak dziecko z autyzmem i broniłeś jakiegoś niedoyebanego Orderka na 63, to już chyba zapomniałeś. O przegranym zakładzie też już pewnie nie pamiętasz xD

Opublikowano

Najlepsze jest to, że SoT w takiej formie dostarcza masy funu i bije rekordy, a będzie tylko lepiej.

The Order 1886? Zaliczyć dla platynki, pokazać graficzkę i zapomnieć.

Taki obraz PlayK.rwy4, jak nie masz czasu na nic ambitnego (albo sam ambitny nie jesteś) to konsola sprawdzi się wyśmienicie: graficzka, giereczki na raz, wysyłka po weekendzie.

Opublikowano

z tego co pamietam klapy hypowaly order przed premiera, a po premierze juz pochowaly sie do nor, boty nawet po premierze 69 dalej walcza i twierdza, ze szambo to perfumeria

Opublikowano

Napisał Ficek specjalista multiplatformowiec i znawca gier wideo :yao: 

Opublikowano
23 minuty temu, Ficuś napisał:

No to nie rozumiem czemu walczysz 69 skoro przynajmniej ludzie mają COŚ NOWEGO a nie port 

6 minut temu, Ficuś napisał:

z tego co pamietam klapy hypowaly order przed premiera, a po premierze juz pochowaly sie do nor, boty nawet po premierze 69 dalej walcza i twierdza, ze szambo to perfumeria

Yeti pisal, że gra 8/10 

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

To co ma Sea of Thieves, a czego nie miał Order to przyszłość i replayability. :reggie: 

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

Yeti pisal, że gra 8/10 

Ale oceny Yetiego to należy włożyć pod pierwiastek sześcienny, żeby otrzymać właściwą wartość

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

The Order 1886? Zaliczyć dla platynki, pokazać graficzkę i zapomnieć.

Jak bardzo trzeba nie szanować siebie by kończyć takiego kupsztalai  nawet pochylać sie po jakąś platynę.

To chyba nawet hieny wszystkiego nie zjedzą.

Opublikowano

A ten Order nie był aż taki zły. Łatwa platynka i ładne widoczki z game passa jakby miał to bym nawet nie opluł. Beka z kogoś kto na to wydał 250zl, w sensie szkoda mi ich. 

Teraz, milan napisał:

Jak bardzo trzeba nie szanować siebie by kończyć takiego kupsztalai  nawet pochylać sie po jakąś platynę

:lapka: 

Opublikowano

order byl straszny, najgorsze moje 30 min na playstation, nawet grafa nie pomagała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.