Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale driveclub nie jest słaby bo ma legendarne 71 na MC tylko dlatego, że jest po prostu słabą grą Ficek :usmiech: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

czyli co driveclub jednak goty i beka z botow co patrzeli na MC?

Jak ci sie podobała to co zmienia ocena?

Opublikowano

Metacriticowa wyrocznia to najmniej wymagająca intelektualnie metoda oceniania i dyskutowania o grach.

Wcale mnie nie dziwi że niektórzy użytkownicy upodobali sobie ten rodzaj argumentów 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nie to, żeby gierki na Playstation wymagały jakiegoś intelektu, w końcu przechodzą się same. 

Opublikowano
5 minut temu, asax napisał:

Metacriticowa wyrocznia to najmniej wymagająca intelektualnie metoda oceniania i dyskutowania o grach.

Wcale mnie nie dziwi że niektórzy użytkownicy ją sobie tak bardzo upodobali 

No, szczególnie przy Driveclubie.

Jak to kiedyś powiedziałeś asax? Forumek wydał wyrok.

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

No, szczególnie przy Driveclubie.

przy Driveclubie też

możesz już szukać cytatu ;) 

Opublikowano

czyli podsumowujac

- (pipi)owe oceny gry na xone vs super oceniana gierka ps4 = beka z tych co sugeruja sie ocena, a nie wlasnym gustem, oceny nic nie znacza, swiat nie docenil

- dobre oceny gierki na xone vs slabe oceny gierki na ps4 = beka ze zyebanych klapow, jak moga sie tym jarac, chodz pomalujmy samochody by sie ponabijac z ocen

Opublikowano
W dniu 18.06.2017 o 12:59, asax napisał:
W dniu 18.06.2017 o 12:53, Yakubu napisał:

sea of thieves xdds to by musiało wyjść na Nintendo by mieć choć 70 na meta. 

zakład że bedzie powyżej 70 pkt na metacritic? :) o konto oczywiście :)

A mam tu jeden taki :D

Opublikowano

jeżeli ktoś przyjął zakład, to możesz usuwać konto oczywiście 

Edytowane przez asax

Opublikowano

No dobrze że się nie założyłeś bo byś miał teraz :D W ogóle macie wy rozum i godność człowieka? O konto się zakładać? I co jeszcze?

Opublikowano
9 minut temu, Ficuś napisał:

czyli podsumowujac

- (pipi)owe oceny gry na xone vs super oceniana gierka ps4 = beka z tych co sugeruja sie ocena, a nie wlasnym gustem, oceny nic nie znacza, swiat nie docenil

- dobre oceny gierki na xone vs slabe oceny gierki na ps4 = beka ze zyebanych klapow, jak moga sie tym jarac, chodz pomalujmy samochody by sie ponabijac z ocen

wydaje mi sie, że w cw można się nabijać z ocen w obie strony, jak ci dupa pęka bo ludzie mieli beke z drivecluba no to masz problem 

Opublikowano

ja pyerdole 20 lat minelo od beki z drivecluba a ficusia dalej dupa boli xdd

Opublikowano
19 minut temu, Hum napisał:

Nie to, żeby gierki na Playstation wymagały jakiegoś intelektu, w końcu przechodzą się same. 

Na Xboxie za to pełno racerow które same jeżdżą.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Na Xboxie za to pełno facetów które same jeżdżą.

co

Opublikowano

DriveClub chyba nigdy nie przestanie być obiektem moich drwin. Nie dlatego, że jest słabą grą (chociaż tej generacji najsłabszym racerem dostępnym ma wyłączność), ale dlatego jak klapy mitologizują ten tytuł i dalej żyją w 2k15 pisząc takie p.dolone bzdury jak to, że nie wyszły piękniejsze wyścigi czy że jest bardziej dopieszczony od Horizona, który ma nieograniczony wręcz potencjał dostosowywania rozgrywki pod swoje preferencje.

No, ale to CW: tu każdy bot jeździ z cofaniem czasu, a DriveClub dalej nieosiągalny poziom dla racerów, EVOLUTION na piedestał obok Bullfrog i Naughty Dog. :reggie: 

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

co

Juz poprawiłem, słownik w iPhonie niw ogarnął CW.

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Na Xboxie za to pełno facetów które same jeżdżą.

co

Jesteśmy czymś więcej

Opublikowano

xD 

auta, które jeżdzą w grze wyscigowej, coś niesamowitego - taki ficzer tylko na xboxie

Opublikowano

Wezyr, nikt nie każe Ci grać w Drivecluba, to dobra gra, gra od początku była promowana jako gra w której głównym wątkiem będą rywalizacje i to robi w 200%, oceny ma zaniżone tylko ze względu na śmieszny start.

FH3 to zupełnie inna gra, to gra na rozluźnienie, na podziwianie graficzki i jeżdżeniu bez celu, Driveclub to gra w której się bije o tysięczne sekundy tyle ze w sposób arcadowy a nie symulacyjny.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja p.dole, co ja czytam, Evolution racerami mesjaszy. co te dzbany mają w głowach to ja nawet nie.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał:

Zdefiniuj dobrą grę. 

Nie potrafię zdefiniować. Mi się ogólnie każdy gatunek poza bijatykami, sportówkami i grami nastawionymi na multi podoba. Musi po prostu gierka mnie przekonać do siebie czy dobrą fabułą (przeważnie najważniejsze dla mnie) lub gameplayem.

Patrz wyścigów nie lubię kompletnie a forze horizon1, 2 i 3 ograłem czy takiego pgr. Nie ma reguły.

A w gow dotarłem do meksyku chyba bo gra zaskoczyła i grało się przyjemnie. Po prostu początek był taki niemrawy. Teraz bawie się dobrze tylko mało czasu na grę wczoraj miałem bo Frostpunk mnie wessał.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja p.dole, co ja czytam, Evolution racerami mesjaszy

Zdecydowanie najlepsza na tej generacji, w poprzedniej był to PGR i pierwsza cześć Forzy horizon.

Opublikowano

Wracamy znów do autyzmu experta i drivecluba? 

Uroboros.png

Opublikowano

Mam bardzo podobnie z gierkami blanti. No poza grami Ubisoftu którymi gardze. :lapka:

No i w GoWie też doszedłem do Meksyku i gra się o wiele przyjemniej. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Wracamy znów do autyzmu experta i drivecluba? 

Uroboros.png

Pytanie brzmi czy ty w niego grałeś i ile zrobiłeś rywalizacji?

No chyba ze znowu chcesz wyjść na debila.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.